Denne tablet er hele familiens tablet

Med Samsung Galaxy Tab S4 eller Galaxy Tab A 10.5 kan familien måske nøjes med bare én tablet i husstanden.

Samsung Galaxy Tab S4 og Galaxy Tab A 10.5 er to nye tablets, der henvender sig til familier som vil deles som én tablet.

I salgspakken medfølger en opladnings-station hvori tabletten står på højkant. Herfra vil den vise udvalgte fotoalbums, tid, dato og vejrudsigt. Dermed står skærmen ikke hen som en anonym sort flade, men tjener et praktisk formål. Funktionen kaldes Daily Board.

Der kan oprettes op til otte brugere på den samme enhed. Selvom familien deles om selve hardwaren, er ens data og oplysninger stadig beskyttet individuelt.

Familier med små børn kan desuden benytte Kids Mode. Herunder medfølger otte børneapps som eksempelvis Lego Batman, Ninjago, Toca Boca og Brio World Railway.

LÆS OGSÅ: Det mener de danske anmeldere på Huawei MediaPad M5

Stor skærm. Baseret på Android

Samsung Galaxy Tab S4 og Galaxy Tab A 10.5 har begge 10.5 tommer skærm. Galaxy Tab S4 benytter Super AMOLED skærm mens Tab A 10.5 har LCD skærm. Skærmformatet er 16:10.

Den store forskel på de to produkter er blandt andet processorkraften og hukommelsen.

Galaxy Tab S4 har Qualcomm Snapdragon 835 processor, 4 GB RAM og 64 eller 256 GB intern hukommelse. Galaxy Tab A 10.5 har kun 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse. Her benyttes Qualcomm Snapdragon 450 processor. Begge produkter understøtter MicroSD-kort på op til 400 GB.

Der kan tilsluttes tastatur til Galaxy Tab S4, der også understøtter Samsung DeX med tilslutning af ekstern skærm. Her får du en Android-baseret desktop-minicomputer. Begge dele er ekstraudstyr.

Styresystemet er Android 8.1 med Samsungs egen brugerflade.

ANMELDELSE: iPad 9.7” 2018 er god til prisen

Samsung Galaxy Tab S4 og Samsung Galaxy Tab A

Samsung Galaxy Tab S4 og Samsung Galaxy Tab A 10.5 (Foto: Samsung)

Her er priserne

Samsung Galaxy Tab S4 fås i udgaver med 4G og Wi-Fi samt en ren Wi-Fi model. Priserne er henholdsvis 5.999 og 5.499 kroner.

Galaxy Tab A 10.5 koster 2.999 kroner i 4G / Wi-Fi versionen og 2.549 kroner i den rene Wi-Fi version.

Begge produkter ligger i butikkerne i slutningen af august.

Mere til historien

Vurderet ud fra specifikationerne burde Galaxy Tab A 10.5 være det bedste køb. Jeg tror, at en gennemsnitlig bruger fint vil kunne nøjes med dennes processorkraft. Min største bekymring er egentlig hukommelsen på 32 GB. Godt nok kan den udvides med MicroSD-kort, men spørgsmålet er om det giver den rigtige brugeroplevelse i dagligdagen.

OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram