Endelig! Nu kan du bytte Pokémon med vennerne i Pokémon GO

9

Siden udgivelsen af Pokémon GO har der været lagt op til, at man kunne bytte Pokémon med sine venner. Jeres bønner er hørt, for det sker allerede i den her uge.

Allerede i den første Pokémon GO trailer kunne man se, at der kunne byttes Pokémon med ens venner. Men selvom det snart er to år siden spillet udkom, så har det ikke været en mulighed. Det bliver der lavet om på nu. Endelig!

Niantic har via deres officielle Pokémon GO nyheds side givet Pokémon GO fans den nyhed de ventede på. Senere i denne uge bliver det blandt andet muligt at bytte Pokémons med ens venner.

Det eneste det kræver er, at man er venner i spillet. Når denne nye mulighed går live,  bliver det muligt at tilføje ens venner i spillet via en såkaldt ”træner kode”. Kort og godt betyder det, at du vil have muligheden for at få en venneliste i spillet.

Der vil selvfølgelig være visse begrænsninger

Du kan selvfølgelig ikke bytte alle dine bedste Pokémon fra starten. Niantic har lavet et system, der forhindrer, at systemet kan misbruges. De har lavet et venskabsniveau. Det vil sige, jo mere du kæmper i raids, gyms eller sender til hinanden, jo højere niveau får du.

Niantic har lavet dette, for at forhindre man ikke kan sende de fedeste Shiny Pokémon eller dem med 100 % IV med det samme. Og nu da vi er ved IV, så vil det også have en betydning når du deler dine Pokémon med dine venner.

For lige meget hvad så vil en Pokémon du sender til en ven få en ny IV. Dette er lavet for, at man ikke kan bruge flere kontoer til at fange Pokémon og lave en konto med alle de bedste. Dem som ikke ved hvad IV er, kan jeg kort fortælle, at dette er noget man kan regne sig frem til for at finde ud af hvor god ens Pokémon er.

LÆS OGSÅ: Spiller du fortsat Pokémon Go?

Når du bytter Pokémon med dine venner, skal du bare huske, at det kommer til at koste lidt stardust. Det bliver regnet ud hvor meget stardust det koster, alt efter hvilken Pokémon der byttes.

Ud over at bytte Pokémon med ens venner er der flere nye ting i vente. Når man for eksempel spinner et Pokéstop vil man have mulighed for at få en gave, der kan sendes til ens venner. Denne specielle gave kan indeholde gode brugbare ting, som Niantic siger.

Skærmbilleder fra funktionen

 

Mere til historien

For at bytte Pokémon med ens venner kræver det du er inden for 100 meters afstand af den du bytter med.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer