Endelig! Nu kan du bytte Pokémon med vennerne i Pokémon GO

Siden udgivelsen af Pokémon GO har der været lagt op til, at man kunne bytte Pokémon med sine venner. Jeres bønner er hørt, for det sker allerede i den her uge.

Allerede i den første Pokémon GO trailer kunne man se, at der kunne byttes Pokémon med ens venner. Men selvom det snart er to år siden spillet udkom, så har det ikke været en mulighed. Det bliver der lavet om på nu. Endelig!

Niantic har via deres officielle Pokémon GO nyheds side givet Pokémon GO fans den nyhed de ventede på. Senere i denne uge bliver det blandt andet muligt at bytte Pokémons med ens venner.

Det eneste det kræver er, at man er venner i spillet. Når denne nye mulighed går live,  bliver det muligt at tilføje ens venner i spillet via en såkaldt ”træner kode”. Kort og godt betyder det, at du vil have muligheden for at få en venneliste i spillet.

Der vil selvfølgelig være visse begrænsninger

Du kan selvfølgelig ikke bytte alle dine bedste Pokémon fra starten. Niantic har lavet et system, der forhindrer, at systemet kan misbruges. De har lavet et venskabsniveau. Det vil sige, jo mere du kæmper i raids, gyms eller sender til hinanden, jo højere niveau får du.

Niantic har lavet dette, for at forhindre man ikke kan sende de fedeste Shiny Pokémon eller dem med 100 % IV med det samme. Og nu da vi er ved IV, så vil det også have en betydning når du deler dine Pokémon med dine venner.

For lige meget hvad så vil en Pokémon du sender til en ven få en ny IV. Dette er lavet for, at man ikke kan bruge flere kontoer til at fange Pokémon og lave en konto med alle de bedste. Dem som ikke ved hvad IV er, kan jeg kort fortælle, at dette er noget man kan regne sig frem til for at finde ud af hvor god ens Pokémon er.

LÆS OGSÅ: Spiller du fortsat Pokémon Go?

Når du bytter Pokémon med dine venner, skal du bare huske, at det kommer til at koste lidt stardust. Det bliver regnet ud hvor meget stardust det koster, alt efter hvilken Pokémon der byttes.

Ud over at bytte Pokémon med ens venner er der flere nye ting i vente. Når man for eksempel spinner et Pokéstop vil man have mulighed for at få en gave, der kan sendes til ens venner. Denne specielle gave kan indeholde gode brugbare ting, som Niantic siger.

Skærmbilleder fra funktionen

 

Mere til historien

For at bytte Pokémon med ens venner kræver det du er inden for 100 meters afstand af den du bytter med.

Pokémon Sleep: Fang Pokémon mens du sover

Er du vild med Pokémon, så har du nok også allerede prøvet det nye spil Pokémon Sleep, hvor du skal fange Pokémons – mens du sover!

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Pokémon Unite er landet til både Android og iPhone

Endelig! Pokémons første strategiske holdkampsspil er langt om længe klar til smartphones. Du kan downloade Pokémon Unite til Android og iPhones.

(mere…)
Vild indtjening: Pokémon Go tonser videre

Pokémon-dillen er langt fra slut. Mobilspillet skovler millarder ind.

(mere…)
Harry Potter: Wizards Unite klar i betaversion

Der har i årevis været rygter om et Harry Potter spil, som minder om Pokémon Go. Nu er spillet, Harry Potter: Wizards Unite, endelig frigivet i en beta.

(mere…)
Kæmpe Pokémon Go-event til Danmark

Fisketorvet i København bliver i oktober rammen om et kæmpe Pokémon Go event, som gør det muligt at fange sjældne Pokémons, der normalt ikke kan findes herhjemme.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram