Det danske spil Inside vinder fornem pris

0

Spillet Inside er udviklet af den danske spiludvikler Playdead. De har nu modtaget Apples udviklerpris.

Sidste uge afholdte Apple WWDC (Worldwide Developers Conference). En dansk spiludvikler har fået stor opmærksomhed under showet.

Playdead kan nemlig skrive vinder af Apples udvikler pris 2018 på deres CV fremover.

Playdead kendes fra spillet Limbo, som blev udgivet på stort set alle kendte platforme. Anmelderne var den gang ret positive overfor Limbo. Deres næste spil Inside har netop modtaget Apples anderkendelse, fordi spillet skiller sig ud fra mængden.

Under dette års WWDC, er Inside løbet med en af udvikler priserne.

Hvis du klikker her, kan du se en fuld liste over hvilke spil der løb med spiludvikler priserne. Ud over det kan du også se en video hvor hele showet finder sted.

Som man kan se, er vinderne fra hele verdenen. Nu når lille Danmark er repræsenteret under dette show, kan vi godt tillade os at være lidt stolte. For god ordens skyld nævner vi hermed alle titlerne der løb med årets udvikler pris:

Hvis man kigger nærmere på listen, kan man se, at det hovedsageligt er spil som løber med priserne i år. Men der har dog sneget sig et par apps ind i mængden også.

LÆS OGSÅ: Subway Surfers-bagmænd tjener kassen på spilsucces

Hvis du ikke kender til Inside, kan jeg fortælle, at spillet er et blanding af et puzzle- og platformspil. Man er havnet i en meget mystisk verden, hvor det kort og godt gælder om at overleve. Måden man kommer videre i spillet er ved at gå på opdagelse og løse små gåder uden at blive opdaget af fjenden.

Mere til historien

Playdead har et udviklerhold på 35 udviklere, og blev stiftet tilbage i 2006.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer