Facebook tester grupper med betalt indhold

I nær fremtid bliver det måske en mulighed at have abonnenter på ens Facebook gruppe. Det vil betyde at nogle grupper kan koste penge at være med i.

Nu er der måske godt nyt til dem som har store intentioner med deres Facebook grupper. I nær fremtid bliver det måske en mulighed, at få folk til at abonnere på ens Facebook gruppe. Det betyder at du som administrator af en gruppe kan opkræve penge af dem som er med i gruppen.

Der kommer helt tiden nye tiltag på Facebook. Nogle er gode og andre er i den anden ende af skalaen. Facebook har stukket en finger i jorden og gør noget ved mange gruppe-administratores store ønske. Det har nemlig været et ønske fra mange, at man kunne få en mulighed for at folk kunne abonnere på ens gruppe.

Facebook betalings gruppe

Facebook betalings gruppe (Foto: newsroom.fb.com)

Det er jo ikke nogen ny ting, at der er mange folk derude som har en stor passion for det de står for. Der er jo også nogle af dem, som måske godt kunne tænke sig at få en lille erkendelighed for deres store arbejde for grupperne. Dette kunne nemt gå hen og blive en mulighed i nær fremtid.

LÆS OGSÅ: Sådan beskytter du dit privatliv mod Facebook

Der bliver nemlig testet en mulighed for at gruppeadministratorer kan sætte en abonnementsmulighed op i gruppen. Det bliver i starten kun kørt som test, og kun i nogle typer af grupper. Derefter vil de tage det til efterretning og se på hvor vidt det skal udbredes.

Indtil videre testes muligheden på den måde, at selvom det er en betalingsgruppe kan man stadig være med gratis. Der vil i disse grupper være en mulighed for at være en del af en undergruppe til denne gruppe. I undergruppen vil man så få eksklusivt indhold i forhold til dem som ikke betaler for det.

Det er som sagt kun i et lille omfang der testes. Der testes i områder som bolig, madlavning og børnepasning. Når denne test har kørt i et udvalg af grupper, vil Facebook samle op på det og så finde ud af hvad der skal ske i fremtiden.

Mere til historien

Hvis denne testperiode bliver en succes, vil Facebook udbrede dette nye koncept.

Facebook-Meta vil lave Twitter-konkurrent

Et nyt socialt medie fra Meta skal konkurrere mod Twitter.

(mere…)
Stor ændring på vej til Facebook

Inden længe vender en kærkommen funktion tilbage til Facebook-appen. ...måske for at presse Snapchat.

(mere…)
Facebook ændrer dit nyhedsfeed

Du kan nu selv justere, hvad du ønsker at se mere af i dit Facebook-nyhedsfeed. Meningen er, at du skal se flere opslag, som har din interesse.

(mere…)
Forsikringen dækker: Del bare feriebillederne på Facebook og Instagram

TIP: Forsikringen dækker indbrud, også selvom du har lagt feriebilleder på Facebook og skrevet, at du er bortrejst.

(mere…)
Facebook-ejer dropper ikke Europa

Truslen om, at det måske snart var slut med Facebook og Instagram i Europa er manet til jorden.

(mere…)
Instragram og Facebook i fare for europæiske brugere

Mark Zuckerberg truer netop nu med at lukke for Facebook og Instagram i Europa. Tomme trusler?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram