EA og Microsoft arbejder på en mobilspil streamingtjeneste

Electronic Arts og Microsoft har under deres pressekonferencer på E3, løftet sløret for, at der bliver arbejdet på en mobilspils streamingtjeneste.

I disse dage er mange gamere i stor ekstase over den vilde spilmesse E3, som afholdes i Los Angeles. Nu bringer vi en dugfrisk nyhed der fra.

Microsoft og EA (Electronic Arts), som er storleverandør af spil til konsoller som PlayStation 4 og Xbox One, har meldt ud, at de nu vil satse på mobilplatformen. De har nemlig hver især meldt ud at de vil arbejde videre med mulighederne for streaming af spil direkte til vores mobiler. Dette skete på deres pressekonferencer, der blev afholdt under dette års E3.

Vi ligger ud med EA, som har meldt ud, at de vil bygge videre på deres Cloud Gaming service. Vi kan først og fremmest byde velkommen til Origin Access som starter op med streaming af spil til en fast pris om måneden. Vi kender denne model fra blandt andet PlayStation Now. Denne service vil også bringe os muligheden at kunne streame spil direkte til vores mobiler. Der er desværre ikke meget mere information om dette, eller hvornår vi ser denne service gå live.

LÆS OGSÅ: Microsoft åbner for priskrig på spil

Microsoft har ligeledes også meldt ud på deres pressekonference, at de gør noget tilsvarende. Der vil komme en mulighed for at streame sine spil til mobilen. Dette vil fungere via en såkaldt Cloud Service hvor spillene kan streames fra.

Microsoft vil sørge for vi får friheden til at spille lige præcis hvor vi vil. Vi kan allerede streame fra Xbox One til PC. Så det er naturligt at få mobilen med, hvis man skal gøre den frihed til en realitet. Microsoft har ikke meldt noget ud om hvornår vi ser denne streaming tjeneste gå live, eller prisen på den for den sags skyld.

Hvis du sidder og tænker over hvad en spilstreaming services går ud på, så vil jeg da lige forklare det. Vi tager udgangspunkt i en af dem vi kender, nemlig PlayStation Now. Sony stiller 650 spiltitler til rådighed på en stor server. Hvis du betaler et beløb hver måned, kan du kvit og frit streame spillene hjemme på din PlayStation 4 uden at have spillene liggende på din konsol. Så med services som denne, har du mulighed for at spille en masse spil uden at skulle installere dem.

Mere til historien

Tilbage i 2013 lavede Microsoft en præsentation af Halo 4, streamet til en Nokia Lumia 520.

Nu fjernes det simple skriveprogram fra Windows

WordPad bliver ikke længere opdateret og udfases, fortæller Microsoft.

(mere…)
Microsoft udfaser Xbox Live Gold

Xbox har annonceret, at de udfaser Xbox Live Gold tjenesten og erstatter den med en ny tjeneste under Game Pass navnet.

(mere…)
Call of Duty vil fortsat blive udgivet til PlayStation

Bliver handlen mellem Microsoft og Activision Blizzard godkendt, så vil Call of Duty fortsat udkomme til PlayStation.

(mere…)
Til september kommer EA Sports FC 24 - det nye ”FIFA 24”

I mange år har verdens mest populære fodboldspil været FIFA. Nu hedder EA Sports FC 24. Se detaljer om det nye spil her.

(mere…)
Xbox Series X – nu stiger prisen

Overvejer du at købe en Xbox Series X, så skal du slå til nu længe. En prisstigning på X Box og Gamepass er nemlig på vej.

(mere…)
Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram