Doro klar med ny 4G-klaptelefon – Doro 7070

Doro er klar med en ny klaptelefon, som er en ”feature phone” med understøttelse af apps. Læs mere om den ældrevenlige Doro 7070 her.

Doro 7070 (Foto: Doro)

Doro 7070 (Foto: Doro)

Doro har netop lanceret en ny mobiltelefon. Navnet er Doro 7070. Det er en simpel klaptelefon, som giver brugeren en bedre lydkvalitet og muligheden for at få nogle smartphone-funktioner uden at investere i en ”rigtig” smartphone.

Doro 7070 er en ”smart feature phone”, hvilket kort og godt betyder det er en klassisk klap-telefon, men den understøtter nogle populære apps.

Dette er udviklet i samarbejde med KaiOS, som har speciale i applikationer til almindelige mobiltelefoner, der ikke har touchskærm. Udvalgte apps kan downloades via telefonens applikationsbutik, som er præinstalleret på telefonen.

– ”Vi ved, at seniorerne gerne vil have samme muligheder for at være online og digitale som alle andre. Med Doro 7070 får de mulighed for at teste at bruge applikationer og gå på nettet via mobilen uden at de behøver investere i en ‘rigtig’ smartphone,” fortæller Rudi Iversen, som er Country Manager for Doro i Danmark.

Doro 7070 er en 4G telefon med understøttelse af VoLTE, som giver brugeren bedre dækning og samtalekvalitet. Og særligt dækningen og samtalekvaliteten er vigtig for Doro, da deres målgruppe er seniorer.

– ”Vi har lavet en undersøgelse, der viser, at tæt på en tredjedel af seniorerne (29 procent) har nedsat hørelse. For at forbedre lydoplevelsen og samtalekvaliteten understøtter Doro 7070 VoLTE, som giver bedre dækning, fordi samtalen kan føres over 4G-netværket. VoLTE gør også, at lyden går klarere igennem og bliver mere detaljeret,” forklarer Rudi Iversen.

Doro 7070 (Foto: Doro)

Doro 7070 (Foto: Doro)

Doro 7070 specifikationer

– Styresystem: KaiOS med Doro brugerflade
– Netværk: 2G: 900/1800/1900; 3G: Band 1/2/8; LTE: 1/3/7/8/20
– H/W Config.: LTE, VoLTE, Wi-Fi med internetdeling
– Display: 2.8″ display + 1.44″ ydre farvedisplay
– Chips: Qualcomm MSM 8905
– Hukommelse: Intern hukommelse 512MB + ROM 4GB
– Kamera: 3 megapixelkamera med LED-blitz, videokamera og playback
– I/O porte: Micro USB, 3,5 mm audio-udgang og Micro SD-kort
– Øvrigt: FOTA, automatiske programopdateringer, Intuitiv og enkel brugerflade, Enkel navigation og fysiske knapper, Kompatibel med høreapparat (HAC) og Boost-funktion, HD Voice, Tryghedsknap med GPS-positionering, Understøtter download af apps, Kompatibel med Doro 3500.

Doro 7070 fås hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 1.399 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Er du mere til smartphones, så kan du se nærmere på disse telefoner Doro lancerede tilbage i februar måned under Mobile World Congress 2018.

Hørefejl? – Doro HearingBuds giver nye muligheder

TEST: Doro HearingBuds skærer igennem kaos og det højlydte. Og så spiller de bare fremragende.

(mere…)
Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre
(mere…)
Doro nedbryder skellet mellem headset og høreapparat

Folk med høreproblemer får en ny mulighed med Doros nye, banebrydende headset.

(mere…)
Doro 8210 – ny smartphone klar til seniorerne

Her er Doro 8210, en ny smartphone til seniorerne.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
Hver femte dansker er digitalt udfordret

Næsten 900.000 danskere er digitalt udfordrede, viser nye tal fra Danmarks Statistik.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram