Snapdragon 710 gør mellemklasse-mobilerne vildere

Qualcomm vil med deres nye Snapdragon 710 processor gøre mellemklasse-mobilerne mere kraftfulde.

Kunne det ikke være fedt, hvis der kom en processor, der gjorde mellemklasse mobilerne så gode, at de kunne konkurrere med flagskibsmodellerne? Dette kan blive til virkelighed med Snapdragon 710 processoren fra Qualcomm, oplyses det i en pressemeddelelse.

Qualcomm har netop løftet sløret for deres kommende Snapdragon 710 procssor, som vil gøre mellemklasse-mobilerne meget bedre, end hvad vi har set indtil nu. Med denne processor loves, at det bliver den kraftigste processor, som er set til mellemklasse-mobilerne til dato.

Når Snapdragon 710 sammenlignes med den velkendte Snapdragon 660, så ses en markant forbedring. Den vil først og fremmest føles meget hurtigere end forgængeren. Men ud over det, så vil Snapdragon 710 give mellemklasse-mobilerne mulighed for at afvikle 4K HDR video for første gang.

Man kan selvfølgelig ikke sammenligne Snapdragon 710 med Snapdragon 845 som vi kender fra de store flagskibe. Men hvis man tager en kort sammenligning, vil den ligge lunt i svinget i forhold til den.

Hvis man skal se på ydelsen af den, vil den ligge imellem Snapdragon 660 og 845. Så man må sige at mellemklasse-mobiler fremover vil få et stort skub i den rigtige retning.

Selvom det ikke er længe siden Qualcomm løftede sløret for Snapdragon 710, skal vi ikke vente ret længe før vi ser den i de første mobiler. De har nemlig lovet, at vi inden udgangen af andet kvartal 2018, vil se de første mellemklasse-mobiler med Snapdragon 710 i handlen. Qualcomm har ikke nævnt specifikke modeller.

Mellemklasse-segmentet er lige nu meget interessant, da du får rigtigt meget smartphone for pengene. Vi har netop anmeldt Motorola Moto G6 Plus, der koster godt 2.300 kroner. Den kører på Snapdragon 630, og er en fantastisk telefon til pengene.

Herunder kan du se Qualcomms promovideo for Snapdragon 710.

Mere til historien

Ydelsen på Snapdragon 710 ligger 20 procent højere end Snapdragon 660.

Apple er på vej med Macs med M3-processor

Apple kan senere i år være på vej med nye Macs, som kommer med den nye M3-processor, forlyder det fra Bloomberg.

(mere…)
Qualcomm klar med ny processor til budgettelefoner

Snapdragon 4 Gen 2 er en ny processor fra Qualcomm til budgettelefoner på Android-platformen, som giver bedre ydeevne.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Qualcomm klar med ny processor - Snapdragon 7+ Gen 2 

Qualcomm har for kort tid siden annonceret den nye Snapdragon 7+ Gen 2 processor, der er processoren for midrange-telefoner.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 3 lanceres måske tidligt i år

RYGTE: Næste generation af Qualcomms flagskibsprocessor ventes at få navnet Snapdragon 8 Gen 3. Rygterne svirrer om tidlig lancering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram