Snapdragon 710 gør mellemklasse-mobilerne vildere

0

Qualcomm vil med deres nye Snapdragon 710 processor gøre mellemklasse-mobilerne mere kraftfulde.

Kunne det ikke være fedt, hvis der kom en processor, der gjorde mellemklasse mobilerne så gode, at de kunne konkurrere med flagskibsmodellerne? Dette kan blive til virkelighed med Snapdragon 710 processoren fra Qualcomm, oplyses det i en pressemeddelelse.

Qualcomm har netop løftet sløret for deres kommende Snapdragon 710 procssor, som vil gøre mellemklasse-mobilerne meget bedre, end hvad vi har set indtil nu. Med denne processor loves, at det bliver den kraftigste processor, som er set til mellemklasse-mobilerne til dato.

Når Snapdragon 710 sammenlignes med den velkendte Snapdragon 660, så ses en markant forbedring. Den vil først og fremmest føles meget hurtigere end forgængeren. Men ud over det, så vil Snapdragon 710 give mellemklasse-mobilerne mulighed for at afvikle 4K HDR video for første gang.

Man kan selvfølgelig ikke sammenligne Snapdragon 710 med Snapdragon 845 som vi kender fra de store flagskibe. Men hvis man tager en kort sammenligning, vil den ligge lunt i svinget i forhold til den.

Hvis man skal se på ydelsen af den, vil den ligge imellem Snapdragon 660 og 845. Så man må sige at mellemklasse-mobiler fremover vil få et stort skub i den rigtige retning.

Selvom det ikke er længe siden Qualcomm løftede sløret for Snapdragon 710, skal vi ikke vente ret længe før vi ser den i de første mobiler. De har nemlig lovet, at vi inden udgangen af andet kvartal 2018, vil se de første mellemklasse-mobiler med Snapdragon 710 i handlen. Qualcomm har ikke nævnt specifikke modeller.

Mellemklasse-segmentet er lige nu meget interessant, da du får rigtigt meget smartphone for pengene. Vi har netop anmeldt Motorola Moto G6 Plus, der koster godt 2.300 kroner. Den kører på Snapdragon 630, og er en fantastisk telefon til pengene.

Herunder kan du se Qualcomms promovideo for Snapdragon 710.

Mere til historien

Ydelsen på Snapdragon 710 ligger 20 procent højere end Snapdragon 660.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer