Snapdragon 710 gør mellemklasse-mobilerne vildere

Qualcomm vil med deres nye Snapdragon 710 processor gøre mellemklasse-mobilerne mere kraftfulde.

Kunne det ikke være fedt, hvis der kom en processor, der gjorde mellemklasse mobilerne så gode, at de kunne konkurrere med flagskibsmodellerne? Dette kan blive til virkelighed med Snapdragon 710 processoren fra Qualcomm, oplyses det i en pressemeddelelse.

Qualcomm har netop løftet sløret for deres kommende Snapdragon 710 procssor, som vil gøre mellemklasse-mobilerne meget bedre, end hvad vi har set indtil nu. Med denne processor loves, at det bliver den kraftigste processor, som er set til mellemklasse-mobilerne til dato.

Når Snapdragon 710 sammenlignes med den velkendte Snapdragon 660, så ses en markant forbedring. Den vil først og fremmest føles meget hurtigere end forgængeren. Men ud over det, så vil Snapdragon 710 give mellemklasse-mobilerne mulighed for at afvikle 4K HDR video for første gang.

Man kan selvfølgelig ikke sammenligne Snapdragon 710 med Snapdragon 845 som vi kender fra de store flagskibe. Men hvis man tager en kort sammenligning, vil den ligge lunt i svinget i forhold til den.

Hvis man skal se på ydelsen af den, vil den ligge imellem Snapdragon 660 og 845. Så man må sige at mellemklasse-mobiler fremover vil få et stort skub i den rigtige retning.

Selvom det ikke er længe siden Qualcomm løftede sløret for Snapdragon 710, skal vi ikke vente ret længe før vi ser den i de første mobiler. De har nemlig lovet, at vi inden udgangen af andet kvartal 2018, vil se de første mellemklasse-mobiler med Snapdragon 710 i handlen. Qualcomm har ikke nævnt specifikke modeller.

Mellemklasse-segmentet er lige nu meget interessant, da du får rigtigt meget smartphone for pengene. Vi har netop anmeldt Motorola Moto G6 Plus, der koster godt 2.300 kroner. Den kører på Snapdragon 630, og er en fantastisk telefon til pengene.

Herunder kan du se Qualcomms promovideo for Snapdragon 710.

Mere til historien

Ydelsen på Snapdragon 710 ligger 20 procent højere end Snapdragon 660.

Qualcomm bekræfter Snapdragon-event

KORT NYT: Rygterne har svirret om, at Qualcomm ville afholde et Snapdragon-event i denne måned. Det er nu bekræftet.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
Apple arbejder på M3-baseret iMac

Måske springer iMac-computeren M2-chippen over og går direkte på M3, forlyder det.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE og S23 får måske Mediatek processorer

Samsung har indtil videre i stor grad benyttet Snapdragon- og Exynos-chipsets i deres topmodeller. Måske er Mediatek på vej ind.

(mere…)
Første telefon med ny Snapdragon-processor er klar til sommer?

Snapdragon 8 Gen 1 sidder i de fleste Android-topmodeller i dag, men en efterfølger er ifølge rygterne på vej. Rygterne taler om Snapdragon 8 Gen 1+.

(mere…)
Hurtigst med Qualcomm? Motorola rykker på ydelsen

VIDEO: Fuld fart frem! Qualcomm Snapdragon 8 trækker fra Samsung i Motorolas topmodel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram