Over 200.000 har hentet Nemid appen

NemID nøgle app er et hit! 200.000 downloads blev rundet inden for det første døgn.

Appen med Nemid nøglerne blev forsøgt frigivet i App Store og Google Play under radaren. Til trods for denne softlaunch har den lille app, der for mange vil erstatte papkortet med nøgler i dagligdagen, opnået stor tilslutning.

Det første døgn blev NemID nøgle app hentet 206.400 gange.

Ikke ret mange apps i Danmark opnår et så højt downloadtal på så kort tid.

LÆS OGSÅ: Så er Nemid appen endelig klar til danskerne

- ”Over 200.000 danskere har downloadet NemID nøgleapp det første døgns tid. Det er vi stolte over, og det vidner, om at danskerne har været klar til at skifte papkortet ud med en app,” lyder det fra Ulrik Nødgaard administrerende direktør i Finans Danmark.

Når den lille app er installeret og sat op, vil du kunne godkende en adgang med et swipe med fingeren på smartphonen. Det erstatter roderiet med papkortet.

Du må ikke smide papkortet helt ud. Koderne skal stadig bruges, hvis du får brug for, at skulle sætte NemID nøgle app op på en ny telefon.

Appen er beskyttet af enten pinkode eller fingeraftryksgenkendelse. Hvis du har en iPhone X er Face ID desuden understøttet.

Bruger du en rooted Android-telefon, kan Nemid appen ikke anvendes. Som en del af sikkerheden i systemet, er der blokeret for denne type af enheder.

Lige nu har Android brugerne anmeldt NemID nøgle app til 3,4 ud af 5 stjerner. På iPhone scorer appen 4.3 ud af 5 stjerner.

Mere til historien

Den offentlige sektor, E-nettet og bankerne har udviklet appen. Infrastrukturen står Nets bag.

Snart helt slut med NemID

Skæringsdatoen for NemID-lukningen nærmer sig. Når NemID lukker, er alt overgået til MitID.

(mere…)
Mange danskere kan få problemer med nethandel

Med udgangen af oktober skal betalinger på nettet bekræftes med MitID. Det kan give problemer for blandt andet de ældre.

(mere…)
Netbanker stopper brug af NemID-nøglekort

NemID-nøglekort er for usikkert og må derfor ikke bruges til at logge på mobilbank og netbank efter den 30. juni 2022. Sådan lyder beskeden fra Finanstilsynet.

(mere…)
MitID: Aktiver inden for 30 dage ellers lukker din adgang

Det stærkt kritiserede nye digitale ID, MitID, giver en frist på 30 dage til at skifte. Ellers spærres adgangen til blandt andet bank og Skat.

(mere…)
Sådan får du adgang til MitID uden smartphone

Det er ikke nødvendigt, at have en smartphone for at kunne bruge MitID. Læs hvordan du får MitID uden en telefon.

(mere…)
NemID nøgleapp bruges af 4 millioner danskere

Danskernes foretrukne måde, at benytte NemID på er via nøgleappen, som i 2020 var den måde flest danskere benyttede NemID på. Der er nu 4 millioner danskere, der bruger nøgleappen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram