Over 200.000 har hentet Nemid appen

1

NemID nøgle app er et hit! 200.000 downloads blev rundet inden for det første døgn.

Appen med Nemid nøglerne blev forsøgt frigivet i App Store og Google Play under radaren. Til trods for denne softlaunch har den lille app, der for mange vil erstatte papkortet med nøgler i dagligdagen, opnået stor tilslutning.

Det første døgn blev NemID nøgle app hentet 206.400 gange.

Ikke ret mange apps i Danmark opnår et så højt downloadtal på så kort tid.

LÆS OGSÅ: Så er Nemid appen endelig klar til danskerne

– ”Over 200.000 danskere har downloadet NemID nøgleapp det første døgns tid. Det er vi stolte over, og det vidner, om at danskerne har været klar til at skifte papkortet ud med en app,” lyder det fra Ulrik Nødgaard administrerende direktør i Finans Danmark.

Når den lille app er installeret og sat op, vil du kunne godkende en adgang med et swipe med fingeren på smartphonen. Det erstatter roderiet med papkortet.

Du må ikke smide papkortet helt ud. Koderne skal stadig bruges, hvis du får brug for, at skulle sætte NemID nøgle app op på en ny telefon.

Appen er beskyttet af enten pinkode eller fingeraftryksgenkendelse. Hvis du har en iPhone X er Face ID desuden understøttet.

Bruger du en rooted Android-telefon, kan Nemid appen ikke anvendes. Som en del af sikkerheden i systemet, er der blokeret for denne type af enheder.

Lige nu har Android brugerne anmeldt NemID nøgle app til 3,4 ud af 5 stjerner. På iPhone scorer appen 4.3 ud af 5 stjerner.

Mere til historien

Den offentlige sektor, E-nettet og bankerne har udviklet appen. Infrastrukturen står Nets bag.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer