HTC U12+ specifikationer og pressefotos er lækket før tid

3

HTC afholder event i midten af næste uge, men allerede nu er pressefotos og specifikationer lækket. Se detaljerne om den kommende HTC U12+ topmodel her.

HTC U12+ (Kilde: EvLeaks)
HTC U12+ (Kilde: EvLeaks)

Der har længe svirret en masse rygter om den kommende smartphone fra HTC. Navnet ventes at blive HTC U12+. I næste uge er det ikke længere rygter, men officielle oplysninger vi får, når HTC afholder en event onsdag den 23. maj 2018.

Allerede nu er der lækket pressefotos og specifikationer. Det er endnu engang Twitter-brugeren EvLeaks, som har været på spil og tweetet først tre pressefotos af telefonen og efterfølgende alle specifikationerne.

EvLeaks var også ude med lækkede oplysninger om HTC U12+ tilbage i marts.

 – Her er HTC U12+ – lækket af EvLeaks

Billederne viser, at telefonen kommer farverne mørkeblå, bordeaux og sort.

Troværdige oplysninger

EvLeaks oplysninger plejer, at være ganske troværdige. Dermed ser det ud til, at HTC U12+ kommer med en 6 tommer Super LCD-skærm, hvor opløsningen er på 2.880 x 1.440 pixels og skærmformatet 18:9.

Processoren i telefonen er en 2.6 GHz Snapdragon 845-processor. Derudover kommer den med 6 GB RAM og konfigurationerne 64 GB eller 128 GB intern hukommelse. HTC U12+ understøtter også microSD-kort.

HTC U12+ har et dual-kamera, hvor den ene sensor er på 12 megapixel med en vidvinklet f/1.75-optik. Den anden sensor er på 16 megapixels og med f/2.6-teleobtjektiv. Der er også 2x optisk zoom og optisk billedstabilisering.

Frontkameraet er med to sensorer på 8 megapixel og en blænde på f/2.0. Ligesom HTC U11+ så kommer HTC U12+ også med IP68-certificering.

HTC U12+ har et kamera på 3.500 mAh.

HTC har endnu ikke selv meldt noget officielt ud om telefonen. Men afholder event onsdag den 23. maj 2018, hvor de altså vil afsløre alle detaljerne om telefonen. Dette kan du selvfølgelig læse meget mere om på MereMobil.dk.

Indtil nu er oplysningerne om HTC U12+ kun rygter og spekulationer.

Mere til historien

Det er ikke kun Twitter-brugeren EvLeaks, som har lækket billeder af HTC U12+. Det har flere andre hjemmesider også. Og disse billeder ser ud til, at stemme overens med de EvLeaks har lækket.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer