HTC U12+ specifikationer og pressefotos er lækket før tid

HTC afholder event i midten af næste uge, men allerede nu er pressefotos og specifikationer lækket. Se detaljerne om den kommende HTC U12+ topmodel her.

HTC U12+ (Kilde: EvLeaks)
HTC U12+ (Kilde: EvLeaks)

Der har længe svirret en masse rygter om den kommende smartphone fra HTC. Navnet ventes at blive HTC U12+. I næste uge er det ikke længere rygter, men officielle oplysninger vi får, når HTC afholder en event onsdag den 23. maj 2018.

Allerede nu er der lækket pressefotos og specifikationer. Det er endnu engang Twitter-brugeren EvLeaks, som har været på spil og tweetet først tre pressefotos af telefonen og efterfølgende alle specifikationerne.

EvLeaks var også ude med lækkede oplysninger om HTC U12+ tilbage i marts.

 - Her er HTC U12+ - lækket af EvLeaks

Billederne viser, at telefonen kommer farverne mørkeblå, bordeaux og sort.

HTC U12+ pic.twitter.com/HL48YuoRzr

— Evan Blass (@evleaks) 17. maj 2018

Troværdige oplysninger

EvLeaks oplysninger plejer, at være ganske troværdige. Dermed ser det ud til, at HTC U12+ kommer med en 6 tommer Super LCD-skærm, hvor opløsningen er på 2.880 x 1.440 pixels og skærmformatet 18:9.

Processoren i telefonen er en 2.6 GHz Snapdragon 845-processor. Derudover kommer den med 6 GB RAM og konfigurationerne 64 GB eller 128 GB intern hukommelse. HTC U12+ understøtter også microSD-kort.

HTC U12+ har et dual-kamera, hvor den ene sensor er på 12 megapixel med en vidvinklet f/1.75-optik. Den anden sensor er på 16 megapixels og med f/2.6-teleobtjektiv. Der er også 2x optisk zoom og optisk billedstabilisering.

Frontkameraet er med to sensorer på 8 megapixel og en blænde på f/2.0. Ligesom HTC U11+ så kommer HTC U12+ også med IP68-certificering.

HTC U12+ har et kamera på 3.500 mAh.

HTC har endnu ikke selv meldt noget officielt ud om telefonen. Men afholder event onsdag den 23. maj 2018, hvor de altså vil afsløre alle detaljerne om telefonen. Dette kan du selvfølgelig læse meget mere om på MereMobil.dk.

Indtil nu er oplysningerne om HTC U12+ kun rygter og spekulationer.

(Full specs) pic.twitter.com/tYHcHwG5iD

— Evan Blass (@evleaks) 17. maj 2018

Mere til historien

Det er ikke kun Twitter-brugeren EvLeaks, som har lækket billeder af HTC U12+. Det har flere andre hjemmesider også. Og disse billeder ser ud til, at stemme overens med de EvLeaks har lækket.

OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Tablet fra OnePlus rygtes på vej i 2023

RYGTE: OnePlus skulle angiveligt være klar til at komme ind på tabletmarkedet til næste år med OnePlus Pad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram