HTC U12+ specifikationer og pressefotos er lækket før tid

HTC afholder event i midten af næste uge, men allerede nu er pressefotos og specifikationer lækket. Se detaljerne om den kommende HTC U12+ topmodel her.

HTC U12+ (Kilde: EvLeaks)
HTC U12+ (Kilde: EvLeaks)

Der har længe svirret en masse rygter om den kommende smartphone fra HTC. Navnet ventes at blive HTC U12+. I næste uge er det ikke længere rygter, men officielle oplysninger vi får, når HTC afholder en event onsdag den 23. maj 2018.

Allerede nu er der lækket pressefotos og specifikationer. Det er endnu engang Twitter-brugeren EvLeaks, som har været på spil og tweetet først tre pressefotos af telefonen og efterfølgende alle specifikationerne.

EvLeaks var også ude med lækkede oplysninger om HTC U12+ tilbage i marts.

 - Her er HTC U12+ - lækket af EvLeaks

Billederne viser, at telefonen kommer farverne mørkeblå, bordeaux og sort.

HTC U12+ pic.twitter.com/HL48YuoRzr

— Evan Blass (@evleaks) 17. maj 2018

Troværdige oplysninger

EvLeaks oplysninger plejer, at være ganske troværdige. Dermed ser det ud til, at HTC U12+ kommer med en 6 tommer Super LCD-skærm, hvor opløsningen er på 2.880 x 1.440 pixels og skærmformatet 18:9.

Processoren i telefonen er en 2.6 GHz Snapdragon 845-processor. Derudover kommer den med 6 GB RAM og konfigurationerne 64 GB eller 128 GB intern hukommelse. HTC U12+ understøtter også microSD-kort.

HTC U12+ har et dual-kamera, hvor den ene sensor er på 12 megapixel med en vidvinklet f/1.75-optik. Den anden sensor er på 16 megapixels og med f/2.6-teleobtjektiv. Der er også 2x optisk zoom og optisk billedstabilisering.

Frontkameraet er med to sensorer på 8 megapixel og en blænde på f/2.0. Ligesom HTC U11+ så kommer HTC U12+ også med IP68-certificering.

HTC U12+ har et kamera på 3.500 mAh.

HTC har endnu ikke selv meldt noget officielt ud om telefonen. Men afholder event onsdag den 23. maj 2018, hvor de altså vil afsløre alle detaljerne om telefonen. Dette kan du selvfølgelig læse meget mere om på MereMobil.dk.

Indtil nu er oplysningerne om HTC U12+ kun rygter og spekulationer.

(Full specs) pic.twitter.com/tYHcHwG5iD

— Evan Blass (@evleaks) 17. maj 2018

Mere til historien

Det er ikke kun Twitter-brugeren EvLeaks, som har lækket billeder af HTC U12+. Det har flere andre hjemmesider også. Og disse billeder ser ud til, at stemme overens med de EvLeaks har lækket.

HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram