Første danske Netflix-produktion får premiere til maj

KORT NYT: Efter mere end fem år på det danske marked er amerikanske Netflix klar med en egenproduktion på dansk. Se traileren her. 

Hvis du er vild med danske serier og Netflix, så kan du godt begynde at glæde dig. For den 4. maj får Netflix-serier som House of Cards og Orange is the New Black selskab af den danske serie “The Rain”. Det fremgår af et tweet, som den nordiske afdeling af Netflix har leveret. Dermed kan TV2 og DR for første gang se frem til konkurrence fra en udenlandsk spiller.

Unge danskere er vilde med betalt streaming

Sammen med tweetet har Netflix vedlagt en trailer til den danske serie. Og selvom navnet måske antyder noget andet, så er der tale om skuespillere, der taler dansk. På rollelisten finder man navne som Alba August (datter af Bille August), Mikkel Boe Følsgaard (kendt fra en Kongelige affære), Lucas Lynggaard Tønnesen, Lars Simonsen, Iben Hjejle, Angela Bundalovic og Sonny Lindberg. Det oplyser Se og Hør.

I serien bliver København omdannet til postapokalyptisk verden, da en virus har udryddet store dele af befolkningen. I The Rain følger man en lille gruppe overlevende, der skal forsøge at overleve i en verden uden pølsevogne og pizzeriaer.

Du kan få en smagsprøve på The Rain ved at se traileren nedenfor.

Mere til historien

Ifølge Wikipedia har Netflix produceret flere end 100 tv-serier og film til sin streamingtjeneste. Dermed er Netflix stadig et godt stykke efter HBO, der startede med egenproduktion allerede i 80’erne. Det oplyser Wikipedia.

 

Netflix varsler atter prisstigninger

2024 kan byde på prisstigninger hos Netflix.

(mere…)
Netflix fjerner det billigste abonnement

Det billigste annoncefrie abonnement er i en række lande nu blevet dyrere, da basisabonnementet ikke længere er en mulighed.

(mere…)
GTA-trilogien kommer til Netflix i december

I december kan Netflix-kunderne gratis spille klassiske GTA-titler.

(mere…)
Netflix’ jagt på login-deling er en succes

Netflix har tilgang af abonnenter i bundter af millioner. Det får aktierne til at stige.

(mere…)
Netflix planlægger prisstigninger

Skal man tro nye oplysninger fra et amerikansk medie, så er Netflix på vej med nye prisstigninger.

(mere…)
Netflix sender spil op på tv’et

Netflix er klar med en app, der forvandler din mobiltelefon til en spilcontroller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram