Første danske Netflix-produktion får premiere til maj

0

KORT NYT: Efter mere end fem år på det danske marked er amerikanske Netflix klar med en egenproduktion på dansk. Se traileren her. 

Hvis du er vild med danske serier og Netflix, så kan du godt begynde at glæde dig. For den 4. maj får Netflix-serier som House of Cards og Orange is the New Black selskab af den danske serie “The Rain”. Det fremgår af et tweet, som den nordiske afdeling af Netflix har leveret. Dermed kan TV2 og DR for første gang se frem til konkurrence fra en udenlandsk spiller.

Unge danskere er vilde med betalt streaming

Sammen med tweetet har Netflix vedlagt en trailer til den danske serie. Og selvom navnet måske antyder noget andet, så er der tale om skuespillere, der taler dansk. På rollelisten finder man navne som Alba August (datter af Bille August), Mikkel Boe Følsgaard (kendt fra en Kongelige affære), Lucas Lynggaard Tønnesen, Lars Simonsen, Iben Hjejle, Angela Bundalovic og Sonny Lindberg. Det oplyser Se og Hør.

I serien bliver København omdannet til postapokalyptisk verden, da en virus har udryddet store dele af befolkningen. I The Rain følger man en lille gruppe overlevende, der skal forsøge at overleve i en verden uden pølsevogne og pizzeriaer.

Du kan få en smagsprøve på The Rain ved at se traileren nedenfor.

Mere til historien

Ifølge Wikipedia har Netflix produceret flere end 100 tv-serier og film til sin streamingtjeneste. Dermed er Netflix stadig et godt stykke efter HBO, der startede med egenproduktion allerede i 80’erne. Det oplyser Wikipedia.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer