Se Paw Patrol på ny applikation fra Nick Jr.

0

Den populære børne-applikation Nick Jr. Play er klar til de danske børnefamilier, og byder på masser af underholdning med Paw Patrol m.m.

Nick Jr. Play applikationen lanceres i samarbejde med YouSee
Nick Jr. Play applikationen lanceres i samarbejde med YouSee

Den populære børne-applikation Nick Jr. Play er nu lanceret i Danmark, som det første land udenfor USA. Lanceringen er sket i samarbejde med YouSee og er en del af deres fordelsprogram ”YouSee More”.

-“Nick jr. Play rammer familiens yngste perfekt, og at universet nu beriges med en app-løsning, gør det endnu nemmere for ungerne at få adgang til masser af underholdning med de karakterer, de allerede kender fra tv. Allerede nu er brugerne af Nick Jr. Play meget aktive, og når universet samtidig bliver udvidet med adgang til Nickelodeon Play, der har masser af underholdning til de 6-12-årige, forventer vi endnu flere aktive brugere,” siger Torben Rasmussen, afdelingsdirektør i YouSee.

 – For meget skærmtid skader små børns sprog

Du kan finde indhold med Doro Udforskeren, Strudsen Olive, Paw Patrol og Wanda og Rumvæsenet i applikationen.

Du kan downloade Nick Jr. Play gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

 – Forskning: iPads stimulerer børns leg og fantasi

Mere til historien

De seneste år har Viacom, som er bag Nickelodeon satset på at få deres indhold ud via andre kanaler end TV. Foruden Nick Jr. Play har de også lanceret applikationen Nickelodeon Play, hvor man kan se et stort udvalg af populære serier som SvampeBob Firkant, Teenage Mutant Ninja Turtles og Cat & Sam direkte på sin smartphone og tablet. Nickelodeon Play bliver også en del af YouSee More i samme fordel som Nick Jr. Play.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer