Se Paw Patrol på ny applikation fra Nick Jr.

Den populære børne-applikation Nick Jr. Play er klar til de danske børnefamilier, og byder på masser af underholdning med Paw Patrol m.m.

Nick Jr. Play applikationen lanceres i samarbejde med YouSee

Nick Jr. Play applikationen lanceres i samarbejde med YouSee

Den populære børne-applikation Nick Jr. Play er nu lanceret i Danmark, som det første land udenfor USA. Lanceringen er sket i samarbejde med YouSee og er en del af deres fordelsprogram ”YouSee More”.

-"Nick jr. Play rammer familiens yngste perfekt, og at universet nu beriges med en app-løsning, gør det endnu nemmere for ungerne at få adgang til masser af underholdning med de karakterer, de allerede kender fra tv. Allerede nu er brugerne af Nick Jr. Play meget aktive, og når universet samtidig bliver udvidet med adgang til Nickelodeon Play, der har masser af underholdning til de 6-12-årige, forventer vi endnu flere aktive brugere," siger Torben Rasmussen, afdelingsdirektør i YouSee.

 - For meget skærmtid skader små børns sprog

Du kan finde indhold med Doro Udforskeren, Strudsen Olive, Paw Patrol og Wanda og Rumvæsenet i applikationen.

Du kan downloade Nick Jr. Play gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

 - Forskning: iPads stimulerer børns leg og fantasi

Mere til historien

De seneste år har Viacom, som er bag Nickelodeon satset på at få deres indhold ud via andre kanaler end TV. Foruden Nick Jr. Play har de også lanceret applikationen Nickelodeon Play, hvor man kan se et stort udvalg af populære serier som SvampeBob Firkant, Teenage Mutant Ninja Turtles og Cat & Sam direkte på sin smartphone og tablet. Nickelodeon Play bliver også en del af YouSee More i samme fordel som Nick Jr. Play.

Sirenen - det skal dine børn vide

GUIDE: Inden det nye system til beredskabsmeddelelser i Danmark går i luften bør forældre tale med deres børn.

(mere…)
Forskning: Mindre skærmtid = færre konflikter

Mindre skærmtid til børn med ADHD giver bedre trivsel og færre konflikter i hjemmet. Børn uden ADHD kan måske også hjælpes.

(mere…)
Spilbaserede apps hjælper elever og lærerne

I skoleklasser er der stor forskel på læseniveauet. Spilbaserede læseapps kan hjælpe lærerne.

(mere…)
Skattesmæk eller ... Sådan får du et bud på årsopgørelsen

Kan du ikke vente til Skattestyrelsen officielt åbner for adgangen til årsopgørelsen, så er der her en mulighed for at få et estimat.

(mere…)
Skal børn have digitale eller fysiske lommepenge?

En undersøgelse viser, at mange danske børn får lommepenge og selv små børn har betalingskort. Skal lommepenge være digitale eller fysiske?

(mere…)
Digitalt EU-kørekort måske på vej

Europa-Kommissionen ønsker et digitalt EU-kørekort, som en del af et nyt udspil, der skal styrke trafiksikkerheden i EU.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram