Apple anerkender: HomePod kan lave mærker på træbord

8

Apple advarer nu om, at firmaets seneste produkt HomePod har et problem. Det kan efterlade mærker.

HomePod
Det er næppe tilfældigt, at Apples PR-materiale viser HomePod på et materiale, der ikke er træ. (Foto: Apple)

HomePod er Apples seneste produkt. Nu er det tilsyneladende også Apples seneste produkt med en alvorlig hage.

Hvis man placerer HomePod på et træbord eller en træreol, så kan højtaleren efterlade en cirkel, der hvor den stod. Det skriver GSMArena, der henviser til en opdateret supportside fra Apple.

Måske udskydes Airplay 2 – fjernet iOS 11.3 og tvOS 11.3

På supportsiden for HomePod fremgår det, at højtaleren kan efterlade små mærker, hvis den står på en træoverflade. Ifølge Apple skyldes problemet højtaleren silikonefod.

Apple understreger dog, at mærkerne i langt de fleste tilfælde vil forsvinde af sig selv. Alternativt kan de fjernes med en våd klud.

Apple understreger på support-siden, at problemet langt fra er eksklusivt til HomePod. Den amerikanske virksomhed skriver, at andre højtalere med silikonefødder også kan efterlade mærker på træborde og træreoler.

Apple står for halvdelen af den globale smartphone-omsætning

HomePod er ikke officielt til salg i Danmark, men alligevel kan danskerne godt opleve problemer med træborde og HomePods. En række danske webbutikker sælger nemlig Apples smarthøjtaler.

Det fremgår af en %%%% søgning på Pricerunner. Den aktuelle dagspris lyder på 3.999 kroner. Dermed betaler danskerne markant mere end englænderne. De skal nemlig kun give knap 2.700 kroner for den samme højtaler. Det viser Apples engelske hjemmeside.

HomePod er kun tilgængelig i få lande. Derfor vil importerede højtalere heller ikke være udstyret med danske strømstik. Derudover vil visse tjenester også være begrænset til brugere i USA.

Apple HomePod skulle oprindeligt have været tilgængelig ved sidste års julehandel. Af ukendte årsager valgte Apple dog at udskyde lanceringen til januar i år.

HomePod vil løbende modtage forbedringer. Eksempelvis vil AirPlay 2 gøre det muligt at afspille stereo via to HomePod-højtalere.

Mere til historien

HomePod er Apples første smarthøjtaler med digital assistent. Konkurrenter som Google og Amazon har haft lignende produkter i flere år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer