Galaxy S9 vil stadig have 3,5 mm. jackstik, siger læk

1

Nye lækkede billeder viser, at Samungs kommende topmodel Galaxy S9 stadig vil have den traditionelle 3,5 mm. hovedtelefonindgang.

Lækket billede ag Samsung Galaxy S9 og den nye DeX Pad. Bemærk indgangen til hovedtelefoner nederst til venstre (Foto: Evan Bless)

Hvis der var noget, som kunne bringe mobilverdenen i oprør, så var det da Apple valgte at droppe hovedtelefonindgangen på iPhone 7. Siden har flere og flere mobilproducenter valgt at følge i Apples fodspor, og senest har Huawei også droppet mini-jack udgangen på Mate 10 Pro.

Manglende hovedtelefonstik deler vandende

Afløseren for 3.5 mm. mini-jack er indgangen i bunden af telefonen, som også bruges til at oplade telefonen med.

Netop opladningen kan give problemer, hvis du ikke anvender bluetooth hovedtelefoner, og du gerne vil lytte til musik mens telefonen lader op. Der findes forskellige dongles og vedhæng, som lader dig både lytte og lade samtidigt, men for nogen kan det virke ganske ufikst, at skulle have brug for endnu en himstregims for at det kan lade sig gøre.

– Huawei har droppet 3,5 mm jackstik og ekstra hukommelse 

Omvendt er der også mange, som har omfavnet ændringen, og mener at det er fremtiden. Flere og flere benytter f.eks. Bluetooth hovedtelefoner, og så er indgangen alligevel ikke relevant.

Lækkede billeder viser Galaxy S9 med 3,5 mm. mini-jack

Ifølge CNET er der kommet nye lækkede billeder, som viser, at Samsung Galaxy S9 har valgt at beholde 3.5 mm. mini-jack. Dermed går Samsung altså imod den generelle trend på mobilmarkedet.

På billedet ses en ny udgave af Samsung DeX (Foto: Evan Bless)

Billederne stammer fra @Evleaks, Når der er tale om lækkede billeder, er det vigtigt at tage dem med et gran salt. Evleaks er dog kendt for at ramme ret præcist med sine læks, og derfor vil Samsung Galaxy S9 med al sandsynlighed beholde 3,5 mm. mini-jack til hovedtelefoner.

På billederne ses det også, at Samsung har valgt at beholde Bixby-knappen. Den sorte klods under telefonen på billedet, skulle angiveligt være en ny udgave af Samsung Dex Station, som lader dig bruge telefonen som en computer.

Lilla Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ lækket på pressefotos

Samsung driller Apple i reklamevideo

Samsung har tidligere været ude og drille Apple med den manglende manglende hovedtelefonindgang i en reklamevideoen “Growing Up.”

https://youtu.be/R59TevgzN3k?t=35s

Mere til historien

Den kommende Samsung Galaxy S9 bliver officielt afsløret i Barcelona den 25 februar i år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer