Galaxy S9 vil stadig have 3,5 mm. jackstik, siger læk

Nye lækkede billeder viser, at Samungs kommende topmodel Galaxy S9 stadig vil have den traditionelle 3,5 mm. hovedtelefonindgang.

Lækket billede ag Samsung Galaxy S9 og den nye DeX Pad. Bemærk indgangen til hovedtelefoner nederst til venstre (Foto: Evan Bless)

Hvis der var noget, som kunne bringe mobilverdenen i oprør, så var det da Apple valgte at droppe hovedtelefonindgangen på iPhone 7. Siden har flere og flere mobilproducenter valgt at følge i Apples fodspor, og senest har Huawei også droppet mini-jack udgangen på Mate 10 Pro.

Manglende hovedtelefonstik deler vandende

Afløseren for 3.5 mm. mini-jack er indgangen i bunden af telefonen, som også bruges til at oplade telefonen med.

Netop opladningen kan give problemer, hvis du ikke anvender bluetooth hovedtelefoner, og du gerne vil lytte til musik mens telefonen lader op. Der findes forskellige dongles og vedhæng, som lader dig både lytte og lade samtidigt, men for nogen kan det virke ganske ufikst, at skulle have brug for endnu en himstregims for at det kan lade sig gøre.

– Huawei har droppet 3,5 mm jackstik og ekstra hukommelse 

Omvendt er der også mange, som har omfavnet ændringen, og mener at det er fremtiden. Flere og flere benytter f.eks. Bluetooth hovedtelefoner, og så er indgangen alligevel ikke relevant.

Lækkede billeder viser Galaxy S9 med 3,5 mm. mini-jack

Ifølge CNET er der kommet nye lækkede billeder, som viser, at Samsung Galaxy S9 har valgt at beholde 3.5 mm. mini-jack. Dermed går Samsung altså imod den generelle trend på mobilmarkedet.

På billedet ses en ny udgave af Samsung DeX (Foto: Evan Bless)

Billederne stammer fra @Evleaks, Når der er tale om lækkede billeder, er det vigtigt at tage dem med et gran salt. Evleaks er dog kendt for at ramme ret præcist med sine læks, og derfor vil Samsung Galaxy S9 med al sandsynlighed beholde 3,5 mm. mini-jack til hovedtelefoner.

På billederne ses det også, at Samsung har valgt at beholde Bixby-knappen. Den sorte klods under telefonen på billedet, skulle angiveligt være en ny udgave af Samsung Dex Station, som lader dig bruge telefonen som en computer.

Lilla Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ lækket på pressefotos

Samsung driller Apple i reklamevideo

Samsung har tidligere været ude og drille Apple med den manglende manglende hovedtelefonindgang i en reklamevideoen “Growing Up.”

https://youtu.be/R59TevgzN3k?t=35s

Mere til historien

Den kommende Samsung Galaxy S9 bliver officielt afsløret i Barcelona den 25 februar i år.

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram