Facebook Messenger Kids klar til Android

0

KORT NYT: Den nye Facebook Messenger Kids app er nu også klar til Android-brugere.

Facebook Messenger Kids (Foto: Facebook)
Facebook Messenger Kids (Foto: Facebook)

Facebook har lavet en særlig Messenger-app til børn i alderen 6 til 12 år – altså indtil de officielt må have deres egen Facebook-profil.

 – Facebook laver chat-app til børn – og deres forældre

Derfor spørger Facebook Messenger Kids heller ikke om et telefonnummer eller behøver en Facebook-konto. Applikationen giver forældrekontrol over beskeder og andet, samt børnene får ikke reklamer.

I december blev Facebook Messenger Kids tilgængelig for iOS-brugere og i januar fulgte også applikationen til Amazon Fire tablets. Nu er den altså også klar til Android-brugere. Det skriver GSMArena.com.

Børnene kan blokere kontakter og rapportere om krænkende eller andet ”upassende” indhold. Gør de dette bliver forældre notificeret.

Der har været mange skriverier omkring Facebook Messenger Kids og Facebook er tidligere blevet opfordret til, at trække applikationen tilbage. Men dette er ikke sket.

 – Nu bliver billedkvaliteten bedre på Messenger

Facebook Messenger Kids er i skrivende stund kun tilgængelig for brugere på det amerikanske marked. Det er endnu uvist om applikationen også bliver klar til danske brugere.

VIDSTE DU: MereMobil.dk udgiver et teknologiprogram som podcast. Få spændende techhistorier direkte i ørerne. Lyt via web, Android eller Apple Podcast.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Der florerer ofte forskellige virus og “trusler” på Facebook. Skulle du blive ramt eller frygte at være ramt, så er det vigtigt ALTID at ændre dit password.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer