Facebook Messenger Kids klar til Android

KORT NYT: Den nye Facebook Messenger Kids app er nu også klar til Android-brugere.

Facebook Messenger Kids (Foto: Facebook)

Facebook Messenger Kids (Foto: Facebook)

Facebook har lavet en særlig Messenger-app til børn i alderen 6 til 12 år – altså indtil de officielt må have deres egen Facebook-profil.

 – Facebook laver chat-app til børn – og deres forældre

Derfor spørger Facebook Messenger Kids heller ikke om et telefonnummer eller behøver en Facebook-konto. Applikationen giver forældrekontrol over beskeder og andet, samt børnene får ikke reklamer.

I december blev Facebook Messenger Kids tilgængelig for iOS-brugere og i januar fulgte også applikationen til Amazon Fire tablets. Nu er den altså også klar til Android-brugere. Det skriver GSMArena.com.

Børnene kan blokere kontakter og rapportere om krænkende eller andet ”upassende” indhold. Gør de dette bliver forældre notificeret.

Der har været mange skriverier omkring Facebook Messenger Kids og Facebook er tidligere blevet opfordret til, at trække applikationen tilbage. Men dette er ikke sket.

 – Nu bliver billedkvaliteten bedre på Messenger

Facebook Messenger Kids er i skrivende stund kun tilgængelig for brugere på det amerikanske marked. Det er endnu uvist om applikationen også bliver klar til danske brugere.

VIDSTE DU: MereMobil.dk udgiver et teknologiprogram som podcast. Få spændende techhistorier direkte i ørerne. Lyt via web, Android eller Apple Podcast.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Der florerer ofte forskellige virus og “trusler” på Facebook. Skulle du blive ramt eller frygte at være ramt, så er det vigtigt ALTID at ændre dit password.

TikTok er på vej med Instagram-konkurrent

Det ventes, at TikTok snart er på vej med deres bud på en billeddelings-app. Navnet er afsløret.

(mere…)
Din Messenger sikres bedre mod aflytning

Facebook Messenger bliver nu sikret bedre. Måske har du allerede bemærket ændringen.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Der skal kontrol med aldersgrænsen på sociale medier

Regeringen og Medierådet for Børn og Unge mener, at der skal kontrol med børns alder og aldersgrænserne på de sociale medier.

(mere…)
Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram