TDC opgraderer mobilnettet til 600 Mbit/s - jyderne er i front

Nu leverer TDC/YouSee 4G LTE med hastigheder op til 600 Mbit/s. Denne gang er det jyderne, der får glæde af en stor netværksopgradering.

Der kommer nu endnu mere tryk på TDCs 4G LTE netværk over hele landet. Det skriver Finans.dk

Kort før jul startede TDC opgraderingen af selskabet 4G LTE mobilnetværk, så det fremover kan downloade med hastigheder på op til 600 Mbit/s. I første omgang kommer det indbyggerne i flere jyske byer til gode. Der er tale om blandt andet Aalborg, Viborg og Randers.

- "Vi er startet med at opgradere 32 master, men strategien er med tiden at opgradere over hele landet. Det bliver et vigtigt kort for at tiltrække og fastholde kunder", udtaler Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee, til Finans.dk

- Så vildt potentiale er der stadig i 4G LTE

Det er TDCs strategi, at det nye opgraderede 4G LTE netværk skal være med til at vende kundeflugt til kundetilgang. TDC har i de første ni måneder af 2017 tabt 31.000 kunder til konkurrenterne. Ifølge Finans.dk har TDC primært tabt kunder i landområder, hvor TDC kun kan tilbyde kunderne en langsom bredbåndsforbindelse via selskabets kobbernet.

Ved at kombinere kobbernettet med det lynhurtige 4G LTE mobilnet vil TDC snart kunne levere højere hastigheder til husstande på landet.

-"Vi er i fuld gang med at teste hybridbredbånd, hvor kobberforbindelsen bliver mangedoblet, ved at sætte et 4G-simkort i routeren og på den måde kombinere de to teknologier. Med op til 600 megabit 4G-net er der områder, hvor vi kan tilbyde hurtigere bredbånd gennem mobilnettet," siger Kasper Ørtvig til Finans.dk

Mere til historien

TDC er ikke de eneste, som vil bruge mobilnettet som primær adgang til internettet. Telia lancerede sidste år deres bud på en løsning - læs mere her.

Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Så godt virker 5G internet fra Telia

TEST: Internet til hjemmet via 5G-router uden teknikerbesøg og gravearbejde. Lovende! …men virker det? Det har vi testet.

(mere…)
Hvornår lukker 2G-mobilnettet?

OVERBLIK: Hvad sker der med 2G? Hvornår lukker teleselskaberne for 2G-mobildækningen?

(mere…)
Hvilken smartphone har en god antenne og giver bedst dækning?

BAGGRUND: Hvilken telefon har den bedste antenne og leverer bedst dækning på data og tale?

(mere…)
Telia og Call Me-kunder har store problemer (LØST)

DRIFT: Hvis du har bøvl med kommunikationen, så er du ikke den eneste. (LØST)

(mere…)
Telia i Danmark opkøbes af Norlys

BREAKING: Telia i Danmark bliver solgt til Norlys, hvis de sidste detaljer falder på plads.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram