TDC opgraderer mobilnettet til 600 Mbit/s - jyderne er i front

Nu leverer TDC/YouSee 4G LTE med hastigheder op til 600 Mbit/s. Denne gang er det jyderne, der får glæde af en stor netværksopgradering.

Der kommer nu endnu mere tryk på TDCs 4G LTE netværk over hele landet. Det skriver Finans.dk

Kort før jul startede TDC opgraderingen af selskabet 4G LTE mobilnetværk, så det fremover kan downloade med hastigheder på op til 600 Mbit/s. I første omgang kommer det indbyggerne i flere jyske byer til gode. Der er tale om blandt andet Aalborg, Viborg og Randers.

- "Vi er startet med at opgradere 32 master, men strategien er med tiden at opgradere over hele landet. Det bliver et vigtigt kort for at tiltrække og fastholde kunder", udtaler Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee, til Finans.dk

- Så vildt potentiale er der stadig i 4G LTE

Det er TDCs strategi, at det nye opgraderede 4G LTE netværk skal være med til at vende kundeflugt til kundetilgang. TDC har i de første ni måneder af 2017 tabt 31.000 kunder til konkurrenterne. Ifølge Finans.dk har TDC primært tabt kunder i landområder, hvor TDC kun kan tilbyde kunderne en langsom bredbåndsforbindelse via selskabets kobbernet.

Ved at kombinere kobbernettet med det lynhurtige 4G LTE mobilnet vil TDC snart kunne levere højere hastigheder til husstande på landet.

-"Vi er i fuld gang med at teste hybridbredbånd, hvor kobberforbindelsen bliver mangedoblet, ved at sætte et 4G-simkort i routeren og på den måde kombinere de to teknologier. Med op til 600 megabit 4G-net er der områder, hvor vi kan tilbyde hurtigere bredbånd gennem mobilnettet," siger Kasper Ørtvig til Finans.dk

Mere til historien

TDC er ikke de eneste, som vil bruge mobilnettet som primær adgang til internettet. Telia lancerede sidste år deres bud på en løsning - læs mere her.

Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Telia sælger nu brugte telefoner

Telia giver mobilkunderne muligheden for at købe en brugt telefon, som er serviceret, renset og klargjort – og fremstår ”næsten ny”.

(mere…)
YouSee taber igen kunder

KORT NYT: Antallet af TV-kunder falder fortsat hos YouSee.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Her stiger tv-pakken med op mod 66 procent

Tv via Telia stiger voldsomt til maj. Blandt andet stiger den billige tv-pakke med gratiskanaler fra DR og TV 2 med ét slag 100 kroner om måneden.

(mere…)
Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Kunder hos Telmore og YouSee TV kan i løbet af marts måned se frem til, at Disney+ bliver tilgængeligt i nogle af abonnementerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram