Razer vil forvandle din mobil til en bærbar computer

0

Razer har netop fremvist Projekt Linda ved CES 2018. Konceptet lader dig forvandle din Razer-telefon til en bærbar computer

Razer’s Project Linda lader dig bruge din Razor Phone som en bærbar computer (Foto: Razer)

CES 2018 foregår i disse dage i Las Vegas. Her fremviser de største elektronikproducenter deres nyeste modeller og koncepter for fremtidens teknologier. Det var i den forbindelse, at Razer løftede sløret for et koncept, hvor du kan “forvandle” din Razer-telefon til en bærbar computer.

Ikke en ny opfindelse

Drømmen om at vi en dag kan bruge vores telefon som en fuldblods computer lever i bedste velgående. Sidste år præsenterede Samsung deres DeX-station, som er en docking station, som lader dig bruge din Galaxy S8, S8+ eller Note 8, som en computer.

DeX stationen fungerer ganske udmærket til lette opgaver som at tjekke mails, surfe på nettet eller skrive en mindre tekst. Men vi er stadig et stykke vej fra at kunne bruge vores telefon som erstatning for computeren.

Samtidigt kræver DeX-stationen en skærm, mus og keyboard, og dermed kan du ligeså godt benytte dig af en traditionel stationær computer.

Razer lancerer sin første telefon til gamere

Razer vil lade dig bruge telefonen som bærbar computer

Nu ser det ud til at Razer har taget udfordringen op med deres Project Linda, som er en docking station, som lader dig forvandle din Razer-telefon til en bærbar computer.

Der hvor du traditionelt finder track-pad’en på en bærbar computer, kan du placere din Razer-telefon, og nu har du forvandlet den til en bærbar computer.

Da det er telefonen, som er “hjernen” i computeren, skal alle programmerne afvikles i Android. Ifølge 9to6Google er Projekt Lindas brugerflade bygget på CentOS, hvilket betyder, at når du tilslutter din telefon, så vil du få en brugeroplevelse, som ligner det du kender fra en traditionel computer.

Video: Se Project Linda

Her er specifikationer på Projekt Linda

Gadgets 360° skriver, at Project Linda er en bærbar med en 15 mm. tynd unibody i aluminium. Den vejer under 1,25 kg inklusiv telefonen. Skærmen er 13.3″ Quad HD touchskærm. Keyboardet inkludere Razers Chroma baggrundsbelysning, som giver dig muligheden for at personliggøre keyboardet igennem forskellige farveindstillinger.

Project Linda har også et internt batteri med strøm nok til at oplade den dockede telefonen mere end tre gange. Projekt Linda kommer også med en indbygget hukommelse på 200 GB, 3.5 mm. lydstik, en USB type A port, en USB type C port, 720p webcam og indbygget mikrofon.

Mere til historien

Da der er tale om et koncept fra Razers side, er der ingen garantier for, at vi nogensinde kommer til at se Project Linda i handlen. Dog giver det os et spændende indblik i, hvad fremtiden muligvis bringer. Sikkert er det, at drømmen om at kunne bruge vores telefon som en computer, stadig lever i bedste velgående.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer