Nokia fremskynder lanceringen af Nokia 6 (2018)

0

Der spekuleres i om HMD Global har andet i ærmet end en ny version af Nokia 6, hvor lanceringen nu fremskyndes.

Nokia 6 (Foto: Nokia)
Nokia 6 fra 2017 (Foto: Nokia)

Datoen den 5. januar 2018 er værd at sætte kryds ved. Specielt for yndere af Nokias mobiltelefoner. Her slippes nemlig Nokia 6 (2018). Det mener tech-sitet Gsmarena at vide.

Sitet havde ellers noteret sig den 19. januar, hvor de mente at 2018-versionen af Nokia 6 ville se dagens lys.

Gsmarena undrer sig dog også en smule over den fremrykkede dato, og spekulerer i om den finske producent HMD Global fortsat har noget i ærmet 14 dage senere.

Old school skærm

Der er dog allerede trillet specifikationer ud i den vide web-verden. Således blev en kommende Nokia 6 (2018) certificeret af TENAA i Kina i december. Dette er en nødvendighed, hvis en producent ønsker at sælge dens enheder i Kina.

Og nu har Gsmarena fået fingre i det de kalder “uofficielle foreløbige specifikationer”. Her kan man blandt andet læse, at Nokia 6 (2018) holder fast i old school skærmformatet 16:9 og ikke som rygtede Nokia 7 får den trendsættende 18:9-skærm.

Fingeraftrykslæseren er flyttet til bagsiden og er placereret under et 16 megapixels kamera med én linse og flash.

Den nye Nokia får desuden noget mere hastighed. Den opgraderes nemlig fra Qualcomm Snapdragon 430 til Qualcomm Snapdragon 630. Styresystemet skulle ifølge Gsmarena være Android 8.0 Oreo.

Om rygter og detaljer holder bliver vi alle meget klogere på fredag den 5. januar … og/eller måske 19. januar. Vi holder øje.

Mere til historien

Nokia gjorde comeback på smartphonemarkedet i 2017. Den første smartphone i “det nye Nokia” var Nokia 6, som blev lanceret i januar 2017. Bag det nye Nokia står HMD Global.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer