Motorola Moto X4 får mere RAM og Android 8

Moto X4 er nu tilgængelig med 6 GB RAM, men ikke i Danmark. Android 8 kommer dog til vores område.

Motorola moto X4 i Sterling Blue. (Foto: Motorola)

“Moto X4 er en af den slags telefoner, hvor du glemmer det er en budget-mobil og ikke en topmodel.”. Sådan lyder konklusionen i MereMobil.dk’s anmeldelse af Motorola X4. Og nu bliver modellen tilsyneladende endnu bedre. Det skriver GSMArena.

I Indien er Motorolas budget-telefon nu tilgængelig med 2 GB ekstra RAM. Derudover er de opgraderede telefoner også udstyret med Android 8.0 Oreo. Ifølge Motorola vil Android Oreo dog også finde vej til danske udgaver af Motorola Moto X4. Opdateringen skulle angiveligt lande i løbet af 1. kvartal.

Motorola Moto X4 test – en lavprismobil i virkelig høj kvalitet

Ifølge Thor Gøtz, der er landechef for Motorola i Danmark og Norge, har man ingen planer om at bringe den nye version af Motorola Moto X4 til det danske marked.

- “Hos Motorola arbejder vi løbende på at lancere ekstrarordinære produkt versioner i det nordiske marked. Senest har vi lanceret netop Motorola Moto X4 i en særlig 4GB RAM + 64 GB ROM version til en ganske konkurrencedygtig pris, hvor resten af Europa benytter 3/32 versionen. Derfor har vi for nuværende ingen planer om yderligere versioner for dette produkt”, skriver Thor Gøtz i en mail til MereMobil.dk.

Motorolas 2018 lineup – måske med en iPhone X konkurrent

I MereMobil.dk’s anmeldelse af Motorla Moto X4 forlyder det heller ikke, at telefonen mangler RAM. Her lyder det: “Det vigtigste ved en smartphone er ydelsen i dagligdagen og her skuffer Moto X4 bestemt ikke. Alt kører flydende, og end ikke en app som Facebook, der på billigere telefoner kan være lidt tung kører vældig godt.”

Motorola X4 har en vejledende salgspris på 3.000 kroner. Den endelige salgspris er dog set til knap 2.300 kroner. Det fremgår af Sponseret link Pricerunner. 

Mere til historien

Moto X4 er én af de efterhånden mange mobiler i handlen, der understøtter to SIM-kort.

Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Motorola Rizr kan være fremtidens mobil

Motorola har afsløret koncepttelefonen, Rizr, der har et NYT skærmformat. Måske fremtidens telefon?

(mere…)
Motorola Moto G53 test | et pletskud til lavpris?

TEST: Motorola er mestre i value-for-money. Et pletskud til lavpris? Jeg har testet lavpristelefonen Motorola Moto G53. Læs testen før du køber.

(mere…)
Motorola Razr tager yderskærmen til et nyt niveau

Nye billeder er lækket af det, som ventes at være Motorola Razr 2023. Holder de stik, er yderskærmen helt speciel.

(mere…)
Motorola kommer med FED farve

Motorola Edge 30 Fusion kommer snart i en MEGA fed farve, der helt sikkert vil gøre indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram