Motorola Moto X4 får mere RAM og Android 8

Moto X4 er nu tilgængelig med 6 GB RAM, men ikke i Danmark. Android 8 kommer dog til vores område.

Motorola moto X4 i Sterling Blue. (Foto: Motorola)

“Moto X4 er en af den slags telefoner, hvor du glemmer det er en budget-mobil og ikke en topmodel.”. Sådan lyder konklusionen i MereMobil.dk’s anmeldelse af Motorola X4. Og nu bliver modellen tilsyneladende endnu bedre. Det skriver GSMArena.

I Indien er Motorolas budget-telefon nu tilgængelig med 2 GB ekstra RAM. Derudover er de opgraderede telefoner også udstyret med Android 8.0 Oreo. Ifølge Motorola vil Android Oreo dog også finde vej til danske udgaver af Motorola Moto X4. Opdateringen skulle angiveligt lande i løbet af 1. kvartal.

Motorola Moto X4 test – en lavprismobil i virkelig høj kvalitet

Ifølge Thor Gøtz, der er landechef for Motorola i Danmark og Norge, har man ingen planer om at bringe den nye version af Motorola Moto X4 til det danske marked.

– “Hos Motorola arbejder vi løbende på at lancere ekstrarordinære produkt versioner i det nordiske marked. Senest har vi lanceret netop Motorola Moto X4 i en særlig 4GB RAM + 64 GB ROM version til en ganske konkurrencedygtig pris, hvor resten af Europa benytter 3/32 versionen. Derfor har vi for nuværende ingen planer om yderligere versioner for dette produkt”, skriver Thor Gøtz i en mail til MereMobil.dk.

Motorolas 2018 lineup – måske med en iPhone X konkurrent

I MereMobil.dk’s anmeldelse af Motorla Moto X4 forlyder det heller ikke, at telefonen mangler RAM. Her lyder det: “Det vigtigste ved en smartphone er ydelsen i dagligdagen og her skuffer Moto X4 bestemt ikke. Alt kører flydende, og end ikke en app som Facebook, der på billigere telefoner kan være lidt tung kører vældig godt.”

Motorola X4 har en vejledende salgspris på 3.000 kroner. Den endelige salgspris er dog set til knap 2.300 kroner. Det fremgår af Sponseret link Pricerunner. 

Mere til historien

Moto X4 er én af de efterhånden mange mobiler i handlen, der understøtter to SIM-kort.

Motorola klar med 3 nye lavprismodeller

Tre nye Motorola Moto G-modeller henvender sig til dig, som ikke vil betale mere end 1.000-1.400 kroner for mobilen. Mød dem her.

(mere…)
Billeder afsløret af kommende Motorola Razr

Det ventes, at Motorola er klar med en ny Razr senere i år. Se billedet her.

(mere…)
Motorola giver mobiler årets hotteste modefarve

De roste Motorola modeller Edge 40 Neo og Razr 40 Ultra kommer nu i en nøje udvalgt farve.

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo giver fuld valuta for pengene | TEST
(mere…)
Motorola vil flytte grænser med nyt mobilkoncept og AI

En Motorola-telefon med bøjelig skærm og tunede AI-funktioner er fremvist. Det er en spændende konceptmobil.

(mere…)
Nye budgettelefoner: Hvis mobilen skal være billig

Motorolas nye telefoner er rigtigt interessante til prisen. Du får fede specs til billige penge. Få overblikket her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram