Motorola Moto X4 får mere RAM og Android 8

0

Moto X4 er nu tilgængelig med 6 GB RAM, men ikke i Danmark. Android 8 kommer dog til vores område.

Motorola moto X4 i Sterling Blue. (Foto: Motorola)

“Moto X4 er en af den slags telefoner, hvor du glemmer det er en budget-mobil og ikke en topmodel.”. Sådan lyder konklusionen i MereMobil.dk’s anmeldelse af Motorola X4. Og nu bliver modellen tilsyneladende endnu bedre. Det skriver GSMArena.

I Indien er Motorolas budget-telefon nu tilgængelig med 2 GB ekstra RAM. Derudover er de opgraderede telefoner også udstyret med Android 8.0 Oreo. Ifølge Motorola vil Android Oreo dog også finde vej til danske udgaver af Motorola Moto X4. Opdateringen skulle angiveligt lande i løbet af 1. kvartal.

Motorola Moto X4 test – en lavprismobil i virkelig høj kvalitet

Ifølge Thor Gøtz, der er landechef for Motorola i Danmark og Norge, har man ingen planer om at bringe den nye version af Motorola Moto X4 til det danske marked.

– “Hos Motorola arbejder vi løbende på at lancere ekstrarordinære produkt versioner i det nordiske marked. Senest har vi lanceret netop Motorola Moto X4 i en særlig 4GB RAM + 64 GB ROM version til en ganske konkurrencedygtig pris, hvor resten af Europa benytter 3/32 versionen. Derfor har vi for nuværende ingen planer om yderligere versioner for dette produkt”, skriver Thor Gøtz i en mail til MereMobil.dk.

Motorolas 2018 lineup – måske med en iPhone X konkurrent

I MereMobil.dk’s anmeldelse af Motorla Moto X4 forlyder det heller ikke, at telefonen mangler RAM. Her lyder det: “Det vigtigste ved en smartphone er ydelsen i dagligdagen og her skuffer Moto X4 bestemt ikke. Alt kører flydende, og end ikke en app som Facebook, der på billigere telefoner kan være lidt tung kører vældig godt.”

Motorola X4 har en vejledende salgspris på 3.000 kroner. Den endelige salgspris er dog set til knap 2.300 kroner. Det fremgår af %%%% Pricerunner. 

Mere til historien

Moto X4 er én af de efterhånden mange mobiler i handlen, der understøtter to SIM-kort.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer