iPhone har mistet op mod 40 procents ydeevne

Sikkerhedsbeskyttelsen mod Meltdown og Spectre har reduceret ydeevnen på en række iPhone-modeller.

Som følge af sikkerhedsopdateringen til iPhone, der skal beskytte mod Spectre og Meltdown, er Apples telefoner blevet ”smittet” med en uheldig bivirkning.

Sikkerhedsopdateringen, der udkom den 8. januar har reduceret ydelsen på iPhone 6. Resultatet kommer fra Melvin Mughal, en tech-blogger fra Holland. Han har sammenlignet ydelsen før og efter opdateringen. I single-core testen faldt ydelsen 41 procent. Ved multi-core var faldet 39 procent.

Efterfølgende har HowToGeek testet nyere iPhones. iPhone 7 mistede mellem fire og to procent. På iPhone 8 var tabet markant mindre; 0,5 – 0,35 procent. iPhone 8 Plus tabte fra 0,07 til 1 procent i ydelse.

Eksperter om Meltdown og Spectre: Rolig nu

HowToGeek har også testet iPhone 6. Her kunne de kun påvise et tab på mellem 10 og 17 procent. Det skriver Computerworld.

Mere til historien

Windows brugere har også mistet hastighed efter sikkerhedsopdateringen fra Microsoft. Det er forskelligt hvordan ydelsen på de enkelte Windows udgaver er ramt.

Læs også:
Windows brugere har problemer efter sikkerhedsopdatering

 

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Bliv klar til EM og få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Det er ved og være tid til EM i fodbold. Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

OVERBLIK: Her er de kendte tidspunkter for frigivelsen af iPhone-opdateringen, iOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram