iPhone har mistet op mod 40 procents ydeevne

Sikkerhedsbeskyttelsen mod Meltdown og Spectre har reduceret ydeevnen på en række iPhone-modeller.

Som følge af sikkerhedsopdateringen til iPhone, der skal beskytte mod Spectre og Meltdown, er Apples telefoner blevet ”smittet” med en uheldig bivirkning.

Sikkerhedsopdateringen, der udkom den 8. januar har reduceret ydelsen på iPhone 6. Resultatet kommer fra Melvin Mughal, en tech-blogger fra Holland. Han har sammenlignet ydelsen før og efter opdateringen. I single-core testen faldt ydelsen 41 procent. Ved multi-core var faldet 39 procent.

Efterfølgende har HowToGeek testet nyere iPhones. iPhone 7 mistede mellem fire og to procent. På iPhone 8 var tabet markant mindre; 0,5 - 0,35 procent. iPhone 8 Plus tabte fra 0,07 til 1 procent i ydelse.

- Eksperter om Meltdown og Spectre: Rolig nu

HowToGeek har også testet iPhone 6. Her kunne de kun påvise et tab på mellem 10 og 17 procent. Det skriver Computerworld.

Mere til historien

Windows brugere har også mistet hastighed efter sikkerhedsopdateringen fra Microsoft. Det er forskelligt hvordan ydelsen på de enkelte Windows udgaver er ramt.

Læs også:
- Windows brugere har problemer efter sikkerhedsopdatering

 

Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Skærmen er altid tændt på iPhone 15 Pro - sådan slår du det fra

TIP: Always-on, skærmen slukker aldrig, kan slås fra på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Sådan gør du.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram