iPhone har mistet op mod 40 procents ydeevne

Sikkerhedsbeskyttelsen mod Meltdown og Spectre har reduceret ydeevnen på en række iPhone-modeller.

Som følge af sikkerhedsopdateringen til iPhone, der skal beskytte mod Spectre og Meltdown, er Apples telefoner blevet ”smittet” med en uheldig bivirkning.

Sikkerhedsopdateringen, der udkom den 8. januar har reduceret ydelsen på iPhone 6. Resultatet kommer fra Melvin Mughal, en tech-blogger fra Holland. Han har sammenlignet ydelsen før og efter opdateringen. I single-core testen faldt ydelsen 41 procent. Ved multi-core var faldet 39 procent.

Efterfølgende har HowToGeek testet nyere iPhones. iPhone 7 mistede mellem fire og to procent. På iPhone 8 var tabet markant mindre; 0,5 - 0,35 procent. iPhone 8 Plus tabte fra 0,07 til 1 procent i ydelse.

- Eksperter om Meltdown og Spectre: Rolig nu

HowToGeek har også testet iPhone 6. Her kunne de kun påvise et tab på mellem 10 og 17 procent. Det skriver Computerworld.

Mere til historien

Windows brugere har også mistet hastighed efter sikkerhedsopdateringen fra Microsoft. Det er forskelligt hvordan ydelsen på de enkelte Windows udgaver er ramt.

Læs også:
- Windows brugere har problemer efter sikkerhedsopdatering

 

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram