Samsung sætter 512 GB-chips til mobiler i masseproduktion

Du kan godt forvente at lagerpladsen på smartphones meget snart øges. Samsung har sat i gang produktionen af en chip der kan indeholde 21 timers 4K-video.

Sasmung 512GB-eUFS-Main_2

Samsung 512 GB chip (Foto: Samsung)

Samsung udlover nu nærmest en præmie til lagerplads-hungende smartphone-ejere. I Samsungs newsroom skriver den sydkoreanske smartphone-gigant nemlig, at der er  sat gang i en masseproduktion af 512 GB eUFS-chips (embedded Universal Flash Storage, red.).

Den nye chip har samme fysiske størrelse som den nuværende 256 GB-chip, og er ifølge Samsungs meddelelse bygget op af otte styk 64-lags 512 gigabit-chips. Den gamle eUFS-chip brugte 48-lags-chips.

Og specifikationerne er flotte. Den nye chip læser med 860MB/s og skriver med en hastighed på 255MB/s.

Det tager seks sekunder at kopiere en 5 GB-fil fra chippen og 20 sekunder at kopiere til den.

Samtidig estimerer Samsung, at den kan sluge 21 timers 4K-video.

Samsung meddeler også, at produktionen de nye 64-lags-chips ikke kun er målrettet smartphones, men at teknologien også vil flytte ind i SSD-harddiske og hukommelseskort.

Mere til historien

For en måneds tid siden fortalte Samsung, at der bliver skruet op for produktionen af processorer og chips. Samsung vil have en større bid af markedet, og står klar med en investering på seks milliarder kroner i produktionsafdelingen i Texas, USA.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram