Samsung er i gang med at skanne hele hånden

0

Skanning af håndfladen skal hjælpe folk med, at huske adgangskoden til deres Samsung smartphone.

Samsung håndfladekode
Samsung håndfladekode

Samsung har på sine smartphone-flagskibe fem sikkerhedsfunktioner for at sikre, låse og beskytte enhederne: iris- og ansigtsgenkendelse, fingeraftryk, mønster og pin-kode.

Nu varsler den sydkoreanske tech-gigant et sjette system. Samsung vil nemlig kunne aflæse håndfladen, og ad den vej hjælpe glemsomme smartphone-ejere med en mulighed for, at kunne huske adgangskoden til deres enhed.

Ved at aflæse håndfladens linjer vil Samsung sikre sig, at en forespørgsel om adgangskoden virkelig kommer fra telefonens ejermand. Det skriver blandt andre Tek.no.

Samsung har taget patent på metoden, som virker ved at tage et billede af håndfladen med frontkameraet. Adgangskoden vil derefter blive vist i håndflade-billedet – men ikke i ordnet rækkefølge men spredt på tværs af håndfladens linjer på en tilfældig måde.

Det vil ifølge Samsung gøre det svært for en udenforstående, at afkode adgangskoden, mens det skulle være simpelt nok til, at ejerens hukommelse hjælpes på vej til at huske det glemte kodeord.

Indtil videre har Samsung kun taget patent på systemet. Der foreligger endnu intet om, om det vil se dagens lys for alvor.

Mere til historien

Samsung ventes at løfte sløret for Samsung Galaxy S9 i starten af 2018. Og den ventes at blive leveret med ansigts-skanner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer