Samsung er i gang med at skanne hele hånden

Skanning af håndfladen skal hjælpe folk med, at huske adgangskoden til deres Samsung smartphone.

Samsung håndfladekode

Samsung håndfladekode

Samsung har på sine smartphone-flagskibe fem sikkerhedsfunktioner for at sikre, låse og beskytte enhederne: iris- og ansigtsgenkendelse, fingeraftryk, mønster og pin-kode.

Nu varsler den sydkoreanske tech-gigant et sjette system. Samsung vil nemlig kunne aflæse håndfladen, og ad den vej hjælpe glemsomme smartphone-ejere med en mulighed for, at kunne huske adgangskoden til deres enhed.

Ved at aflæse håndfladens linjer vil Samsung sikre sig, at en forespørgsel om adgangskoden virkelig kommer fra telefonens ejermand. Det skriver blandt andre Tek.no.

Samsung har taget patent på metoden, som virker ved at tage et billede af håndfladen med frontkameraet. Adgangskoden vil derefter blive vist i håndflade-billedet - men ikke i ordnet rækkefølge men spredt på tværs af håndfladens linjer på en tilfældig måde.

Det vil ifølge Samsung gøre det svært for en udenforstående, at afkode adgangskoden, mens det skulle være simpelt nok til, at ejerens hukommelse hjælpes på vej til at huske det glemte kodeord.

Indtil videre har Samsung kun taget patent på systemet. Der foreligger endnu intet om, om det vil se dagens lys for alvor.

Mere til historien

Samsung ventes at løfte sløret for Samsung Galaxy S9 i starten af 2018. Og den ventes at blive leveret med ansigts-skanner.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram