Samsung er i gang med at skanne hele hånden

Skanning af håndfladen skal hjælpe folk med, at huske adgangskoden til deres Samsung smartphone.

Samsung håndfladekode

Samsung håndfladekode

Samsung har på sine smartphone-flagskibe fem sikkerhedsfunktioner for at sikre, låse og beskytte enhederne: iris- og ansigtsgenkendelse, fingeraftryk, mønster og pin-kode.

Nu varsler den sydkoreanske tech-gigant et sjette system. Samsung vil nemlig kunne aflæse håndfladen, og ad den vej hjælpe glemsomme smartphone-ejere med en mulighed for, at kunne huske adgangskoden til deres enhed.

Ved at aflæse håndfladens linjer vil Samsung sikre sig, at en forespørgsel om adgangskoden virkelig kommer fra telefonens ejermand. Det skriver blandt andre Tek.no.

Samsung har taget patent på metoden, som virker ved at tage et billede af håndfladen med frontkameraet. Adgangskoden vil derefter blive vist i håndflade-billedet – men ikke i ordnet rækkefølge men spredt på tværs af håndfladens linjer på en tilfældig måde.

Det vil ifølge Samsung gøre det svært for en udenforstående, at afkode adgangskoden, mens det skulle være simpelt nok til, at ejerens hukommelse hjælpes på vej til at huske det glemte kodeord.

Indtil videre har Samsung kun taget patent på systemet. Der foreligger endnu intet om, om det vil se dagens lys for alvor.

Mere til historien

Samsung ventes at løfte sløret for Samsung Galaxy S9 i starten af 2018. Og den ventes at blive leveret med ansigts-skanner.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram