Hvor meget ved du om Nokia? Test dig selv og vind Nokia 8

4

Prøv dig selv af i 10 spørgsmål om Nokia og vind den nye Nokia 8. Kan du få alle svarene rigtige? Test dig selv med det samme.

Nokia 8
Nokia 8 (Foto: HMD Global)

Nokia kom for alvor tilbage på markedet i 2017. Flagskibet Nokia 8 har et design i høj kvalitet. Og hardwaren leverer høj ydelse, der bare flyver derudaf.

Nokia-telefonerne kører på Android, men i modsætning til mange andre producenter benyttes her den rene og urørte Android-version. Android er her præcis som Googles udviklere oprindeligt har tænkt den.

Den åbenlyse gevinst er en flydende og smidig telefon, som hele tiden bliver opdateret til den nyeste Android udgave. Eksempelvis er Nokia 8 en af de første telefoner på markedet, der er blevet opgraderet til den nyeste Android 8-version.

I min anmeldelse af Nokia 8 skrev jeg blandt andet: ”Mobilen er lynhurtig, tager flotte billeder under de fleste lysforhold, og du får en telefon der løbende holdes opdateret med de seneste sikkerhedsrettelser til Android. Det jeg er allermest positiv omkring, er den, stort set, rene Android. Det spiller altså bare”.

Få din egen Nokia 8

Nu får du chancen for at prøve Nokia 8. Du kan nemlig vinde din helt egen Nokia 8.

I samarbejde med Nokia (HMD Global) (som har sponseret præmien) har jeg skruet en quiz sammen på 10 spørgsmål. 5 af spørgsmålene handler om Nokia 8. De næste 5 af afprøver din historiske Nokia viden.

Alle der svarer rigtigt på de 10 spørgsmål er med i lodtrækningen om telefonen.

Skal Nokia 8 være Årets Mobil? Stem her

Quiz: Hvor meget ved du om Nokia?

Hvis du vil deltage skal du klikke her, hvorefter adgangen bliver sendt til dig på mail. Konkurrencen slutter den 24. december 2017. Held og lykke!

Konkurrence-betingelser

Udbyder

Denne konkurrence er oprettet og drives af:

MereMobil.dk
Dannebrogsgade 1, 1 sal
5000 Odense C
[email protected]

De oplysninger der opgives er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til tredjepart. Du vil som deltager i konkurrencen udelukkende få tilsendt mails, som omhandler konkurrencen. Alle deltagere vil desuden modtage en mail med tilbud om gratis tilmelding til MereMobil.dk nyhedsbrev, samt en mail ved konkurrencens afslutning.

Præmie og konkurrence er sponseret af HMD Global.

Hvem kan deltage?

Alle der besvarer quizzen og får alle spørgsmål korrekte er med lodtrækningen om præmien. Deltagelse er gratis. Deltagere accepterer adgang til dennes e-mailadresse, der er nødvendigt for, at vinderen kan få besked via mail. Deltagere bekræfter, at være fyldt 13 år.

Præmie

Gevinsten er: Ét styk Nokia 8 i farven Tempered Blue til en samlet værdi af cirka 4.399 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Konkurrenceperiode

Konkurrencen er aktiv fra mandag den 11. december 2017 klokken 12.00 til den 24. december klokken 23.59. Vinderen udtrækkes og offentliggøres den 3. januar 2018 på vores Facebook side. Vinderen vil desuden få direkte besked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer