Hvor meget ved du om Nokia? Test dig selv og vind Nokia 8

Prøv dig selv af i 10 spørgsmål om Nokia og vind den nye Nokia 8. Kan du få alle svarene rigtige? Test dig selv med det samme.

Nokia 8

Nokia 8 (Foto: HMD Global)

Nokia kom for alvor tilbage på markedet i 2017. Flagskibet Nokia 8 har et design i høj kvalitet. Og hardwaren leverer høj ydelse, der bare flyver derudaf.

Nokia-telefonerne kører på Android, men i modsætning til mange andre producenter benyttes her den rene og urørte Android-version. Android er her præcis som Googles udviklere oprindeligt har tænkt den.

Den åbenlyse gevinst er en flydende og smidig telefon, som hele tiden bliver opdateret til den nyeste Android udgave. Eksempelvis er Nokia 8 en af de første telefoner på markedet, der er blevet opgraderet til den nyeste Android 8-version.

I min anmeldelse af Nokia 8 skrev jeg blandt andet: ”Mobilen er lynhurtig, tager flotte billeder under de fleste lysforhold, og du får en telefon der løbende holdes opdateret med de seneste sikkerhedsrettelser til Android. Det jeg er allermest positiv omkring, er den, stort set, rene Android. Det spiller altså bare”.

Få din egen Nokia 8

Nu får du chancen for at prøve Nokia 8. Du kan nemlig vinde din helt egen Nokia 8.

I samarbejde med Nokia (HMD Global) (som har sponseret præmien) har jeg skruet en quiz sammen på 10 spørgsmål. 5 af spørgsmålene handler om Nokia 8. De næste 5 af afprøver din historiske Nokia viden.

Alle der svarer rigtigt på de 10 spørgsmål er med i lodtrækningen om telefonen.

- Skal Nokia 8 være Årets Mobil? Stem her

Quiz: Hvor meget ved du om Nokia?

Hvis du vil deltage skal du klikke her, hvorefter adgangen bliver sendt til dig på mail. Konkurrencen slutter den 24. december 2017. Held og lykke!

Konkurrence-betingelser

Udbyder

Denne konkurrence er oprettet og drives af:

MereMobil.dk
Dannebrogsgade 1, 1 sal
5000 Odense C
[email protected]

De oplysninger der opgives er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til tredjepart. Du vil som deltager i konkurrencen udelukkende få tilsendt mails, som omhandler konkurrencen. Alle deltagere vil desuden modtage en mail med tilbud om gratis tilmelding til MereMobil.dk nyhedsbrev, samt en mail ved konkurrencens afslutning.

Præmie og konkurrence er sponseret af HMD Global.

Hvem kan deltage?

Alle der besvarer quizzen og får alle spørgsmål korrekte er med lodtrækningen om præmien. Deltagelse er gratis. Deltagere accepterer adgang til dennes e-mailadresse, der er nødvendigt for, at vinderen kan få besked via mail. Deltagere bekræfter, at være fyldt 13 år.

Præmie

Gevinsten er: Ét styk Nokia 8 i farven Tempered Blue til en samlet værdi af cirka 4.399 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Konkurrenceperiode

Konkurrencen er aktiv fra mandag den 11. december 2017 klokken 12.00 til den 24. december klokken 23.59. Vinderen udtrækkes og offentliggøres den 3. januar 2018 på vores Facebook side. Vinderen vil desuden få direkte besked.

Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Nokias bedrift - retrokig på Nokia N95

RETRO: Vi ser tilbage på modtagelsen af Nokia N95, der var banebrydende for sin tid.

(mere…)
Nokia X20 får Android 12 opdatering

KORT NYT: HMD Global har oplyst, at Android 12 opdateringen nu er på vej til Nokia X20. 

(mere…)
Nokia T20 – ny tablet til lav pris og med stort batteri

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den byder på lang batteritid og en pris under 2.000 kroner. Læs mere om Nokia T20 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram