Sådan får du denne fede telefon i lommen, gratis

HTC U11 er en rigtig fed smartphone med godt kamera og et unikt designudtryk. Læs her hvordan du får en gratis HTC U11.

HTC U 11 (Foto: MereMobil.dk)

HTC U11 (Foto: MereMobil.dk)

UPDATE: Konkurrencen er slut. Se vinderen her.

Det sker kun 1-2 gange om året, at jeg virkelig bliver begejstret for en telefon. Altså begejstret på en måde, hvor jeg for alvor bliver overrasket. HTC U11 overraskede i sommer, og fik prædikatet ”HTCs bedste smartphone, nogensinde”.

Årsagen til jublen i min anmeldelse af HTC U11 var blandt andet det helt nye designudtryk med et virkelig cool farveudtryk i glasbagsiden. Farven ”Amazing Silver” lyder jo lidt konservativ, men i virkeligheden reflekterer den lyset på en måde, så det er en blå farve man ser, og ikke sølv.

Dernæst en meget effektiv brugerflade, HTC Sense, som i forhold til tidligere modeller fra HTC, fremstår frisk og enkel.

En helt ny funktion, som ingen andre smartphones har, er den såkaldte ”Edge Sense”. Et kort klem på siderne starter kameraet, og et længere klem åbner en app efter eget valg. Det lyder som en popsmart funktion, man alligevel aldrig vil bruge. Men sådan er det ikke. Edge Sense virker overraskende godt og intuitivt.

Kameratesten i dårlig belysning klarede HTC U11 rigtigt godt. Faktisk var fotos ved lav belysning bedre end dem, der til anmeldelsen blev taget med en iPhone 7 Plus. Telefonen fik da også en score på 90 i DxOMarks professionelle kameraanmeldelse.

HTC U11 har en bedre 3D-benchmarkmåling end Samsung Galaxy S8+, og i det generelle hverdagsbrug klarer U11 sig absolut på niveau med de største i branchen.

U11 har ikke 3,5 mm jackstik. Bare rolig! Det er der tænkt på. I salgspakken ligger et rigtig godt in-ear headset – HTC USonic, samt en konverter så du kan bruge dine favorit-hovedtelefoner.

Telefonen er født med Android 7, men her i fjerde kvartal er en opgradering til Android 8 Oreo på vej.

HTC U11 har 64 GB intern hukommelse og 4 GB RAM. Denne udgave koster lige nu 5.499 kroner i Elgiganten.

Hvis du vil give dig selv en lille adventsgave, så kan du deltage i vores konkurrence om en HTC U11. Vi har sammensat en lille quiz på fem spørgsmål. Svarer du rigtigt på dem alle, deltager du i den endelige lodtrækning.

Start quizzen herunder og vind HTC U11

Konkurrencebetingelser

Svar korrekt på alle spørgsmålene. Alle deltagere med alle spørgsmål rigtige deltagere i lodtrækningen om HTC U11 – Amazing Silver

Udbyder

Denne konkurrence er oprettet og drives af:

MereMobil.dk
[email protected]

De oplysninger der opgives, vil ikke blive videregivet til tredjepart. Du accepterer, at få tilbudt tilmelding til vores nyhedsbrev via mail ved afslutningen af konkurrencen. Tilmeldingen er frivillig.

Hvem kan deltage?

Alle der besvarer quizzen og får alle spørgsmål korrekte er med lodtrækningen om præmien. Deltagelse er gratis. Deltagere accepterer adgang til dennes e-mailadresse, der er nødvendigt for, at vinderen kan få besked via mail. Deltagere bekræfter, at være fyldt 13 år.

Præmie

Gevinsten er: Ét styk HTC U11 til en samlet værdi af cirka 5.999 kroner (vejledende). Vinderen afholder selv konkurrenceafgift til SKAT. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Konkurrenceperiode

Konkurrencen er aktiv fra mandag den 20. november 2017 klokken 10.00 til den 3. december  klokken 23.59. Vinderen udtrækkes og offentliggøres mandag den 4. December på vores Facebook side. Vinderen vil desuden få direkte besked.

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram