Vandt du HTC U11? Se vinderen her

Vinderen af en HTC U11 er fundet. Se her om du blev den heldige.

HTC U11

HTC U 11 lineup (Foto: HTC)

De seneste 14 dage har vi kørt en konkurrence om en HTC U11 i farven Amazing Silver i samarbejde med HTC.

Helt præcist var præmien en HTC U11 med 64 GB intern hukommelse og 4 GB RAM. Denne udgave koster lige nu 4.999 kroner i Elgiganten.

Vinderen blev: Jesper B. Jensen

Stort tillykke 🙂

Vinderen bliver kontaktet direkte.

Blev det ikke dig, der vandt? Intet problem. Lige nu kan du deltage i konkurrencen om enten en Sony Xperia XZ1 eller Sony Xperia XZ1 Premium. En mulighed er også vores jule-adventskonkurrence hvor hovedpræmien er iPhone X.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.