Denne app skjuler “hakket” på iPhone X

0

Hakket øverst på skærmen af iPhone X er noget, som deler vandene. Hvis du synes, det er irriterende, så kan du skjule det med app’en Nocho

Nocho skjuler hakket på låse- og hjemmeskærmen

Hvis du har investeret i en iPhone X, men alligevel er lidt lunken over indhakket øverst på skærmen, så er du i målgruppen for app’en Nocho.

PC Mag skriver, at med app’en Nocho – ja, det hedder den, kan du lave en baggrund som skjuler skærmens indhak. Du kan importere og bruge dine egne billeder som baggrund eller vælge blandt de baggrunde, som følger med app’en.

Hvis du er en af dem, som får nervøse trækninger over, at stirre på indhakket, så vent lidt med at fejre, at du kan skjule det med Nocho. App’en har nemlig et kæmpe minus.

Nocho kan ikke skjule iPhone-hakket inde i apps

Nocho kan kun ændre baggrunden på låse og hjemmeskærmen. Det betyder, at du ikke kan slippe for indhakket inde i dine apps.

App’en er i princippet gratis at bruge. Men medmindre du er villig til at betale et engangsbeløb, så må du leve med et vandmærke på dine Nocho-baggrunde.

Hvis du er typen, som bliver irriteret over iPhone-hakket, så er du nok heller ikke typen, som gider at leve med at stort vandmærke på din iPhone baggrund.

Så vanvittigt dyrt er et skærmskift på iPhone X 

Nocho skjuler Iphone X hakket

Har du købt den nye iPhone X, er det bedste råd nok, at omfavne det glo(r)værdige hak og se det som et unikt designelement.

Får du nervøs sitren hver gang, du kigger på det, så vil jeg råde dig til at prøve mindfulness app’en Headspace, så du igen kan blive fyldt med en indre ro.

Mere til historien

iPhone X er landet i butikkerne, og  du kan læse hele vores iPhone X anmeldelse her

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer