Denne app skjuler "hakket" på iPhone X

Hakket øverst på skærmen af iPhone X er noget, som deler vandene. Hvis du synes, det er irriterende, så kan du skjule det med app'en Nocho

Nocho skjuler hakket på låse- og hjemmeskærmen

Hvis du har investeret i en iPhone X, men alligevel er lidt lunken over indhakket øverst på skærmen, så er du i målgruppen for app'en Nocho.

PC Mag skriver, at med app'en Nocho - ja, det hedder den, kan du lave en baggrund som skjuler skærmens indhak. Du kan importere og bruge dine egne billeder som baggrund eller vælge blandt de baggrunde, som følger med app'en.

Hvis du er en af dem, som får nervøse trækninger over, at stirre på indhakket, så vent lidt med at fejre, at du kan skjule det med Nocho. App'en har nemlig et kæmpe minus.

Nocho kan ikke skjule iPhone-hakket inde i apps

Nocho kan kun ændre baggrunden på låse og hjemmeskærmen. Det betyder, at du ikke kan slippe for indhakket inde i dine apps.

App'en er i princippet gratis at bruge. Men medmindre du er villig til at betale et engangsbeløb, så må du leve med et vandmærke på dine Nocho-baggrunde.

Hvis du er typen, som bliver irriteret over iPhone-hakket, så er du nok heller ikke typen, som gider at leve med at stort vandmærke på din iPhone baggrund.

- Så vanvittigt dyrt er et skærmskift på iPhone X 

Nocho skjuler Iphone X hakket

Har du købt den nye iPhone X, er det bedste råd nok, at omfavne det glo(r)værdige hak og se det som et unikt designelement.

Får du nervøs sitren hver gang, du kigger på det, så vil jeg råde dig til at prøve mindfulness app'en Headspace, så du igen kan blive fyldt med en indre ro.

Mere til historien

iPhone X er landet i butikkerne, og  du kan læse hele vores iPhone X anmeldelse her

Spilbaserede apps hjælper elever og lærerne

I skoleklasser er der stor forskel på læseniveauet. Spilbaserede læseapps kan hjælpe lærerne.

(mere…)
Skattesmæk eller ... Sådan får du et bud på årsopgørelsen

Kan du ikke vente til Skattestyrelsen officielt åbner for adgangen til årsopgørelsen, så er der her en mulighed for at få et estimat.

(mere…)
Digitalt EU-kørekort måske på vej

Europa-Kommissionen ønsker et digitalt EU-kørekort, som en del af et nyt udspil, der skal styrke trafiksikkerheden i EU.

(mere…)
Call of Duty: Warzone kommer til iOS

Det blev teaset ved Apples gaming-event - og nu er Call of Duty snart klar med Warzone til iOS.

(mere…)
Her er alternativerne til lukket fartkontrol-app

TIP: Her er 3 alternativer til Fartkontrol.nu fra Saphe. De to af dem er uden løbende abonnement.

(mere…)
Afstemnings-app droppes til børne-MGP

MGP bliver uden DR's afstemnings-app, som følge af stemmekaos ved Dansk Melodi Grand Prix.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram