Google Wifi er endelig i Danmark

Googles trådløse routere, Google Wifi, som kan dække hele boligen med hurtigt Wi-Fi, kan nu langt om længe købes i Danmark.

Google Wifi

Google Wifi routere er små og kan placeres hvor der blot er strømmulighed (Foto: Google)

Google har netop lanceret sit første hardwareprodukt på det danske marked, udover Chromecast Ultra og de øvrige Chromecast produkter. Google Wifi er nu tilgængelig. Både via fysiske forhandlere samt på Googles officielle webshop.

Kort fortalt er Google Wifi et trådløst Wi-Fi system til hjemmet. Små satellit-enheder opsættes i udvalgte rum, hvorefter systemet selv vedligeholder dækningen.

Fordi der ikke er tale om én Wi-Fi router, der skal dække hele husstanden, opnår du med et system som Google Wifi en langt bedre dækning samt højere hastigheder, end med en almindelig traditionel router.

Hvem kender ikke problemet med ustabilt trådløst netværk, og dårlig dækning i en del af boligen? Præcis dette sigter Google Wifi mod at løse.

Selvom det lyder kompliceret, er det ikke tilfældet. Forud for lanceringen har MereMobil.dk haft Google Wifi installeret, og det er et overraskende enkelt produkt. Både i forhold til installationen, men også i dagligt brugt.

Tidligere har jeg afprøvet Netgear Orbi, et router-system, der minder om Google Wifi. Inden du vælger vil jeg anbefale, at du tager et kig på anmeldelsen af både Googles og Netgears systemer. Links finder du herunder.

- TEST: Google Wifi gør effektiv Wi-Fi dækning let
- TEST: Netgear Orbi AC2200 – hurtigt Wi-Fi i hele huset

Google Wifi kan købes direkte fra Google til 1.090 kroner for én enhed. Pakken med tre, som nok er den de fleste vælger, skal du slippe 2.890 kroner for. Dette er stort set samme pris, som Power aktuelt sælger dem til.

For nyligt præsenterede Google en lang række hardwareprodukter, men i Danmark fik vi en lang næse. Ingen af dem blev nemlig udmeldt til salg her i landet. Google Wifi er nu en realitet i Danmark, og jeg håber blot, at flere hardware produkter er på vej. Eksempelvis ville telefonerne Pixel 2 og Pixel 2 XL være meget velkomne.

 - Her er nyhederne som Google snyder Danmark for

Første kig på Google Wifi

Mere til historien

Hidtil har Google Wifi kun været tilgængelig i Australien, Canada, Frankrig, New Zealand, Storbritannien Tyskland og USA.

Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Googles foldbare mobil er spottet igen

RYGTE: Google Pixel Fold er spottet igen, hvilket kunne indikere at en lancering er tæt på.

(mere…)
Hader du disse reklamer på YouTube?

Godt nyt hvis du er træt af forstyrrende reklamer på YouTube.

(mere…)
Datoen for Google I/O 2023 er klar

KORT NYT: Google har offentliggjort datoen for dette års udviklerkonference Google I/O.

(mere…)
Eksklusiv Pixel-funktion er klar til alle

Da Google Pixel-telefonerne kom på markedet, havde de en eksklusiv feature. Nu kommer ”magisk viskelæder” ud til alle.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram