Google Wifi er endelig i Danmark

1

Googles trådløse routere, Google Wifi, som kan dække hele boligen med hurtigt Wi-Fi, kan nu langt om længe købes i Danmark.

Google Wifi
Google Wifi routere er små og kan placeres hvor der blot er strømmulighed (Foto: Google)

Google har netop lanceret sit første hardwareprodukt på det danske marked, udover Chromecast Ultra og de øvrige Chromecast produkter. Google Wifi er nu tilgængelig. Både via fysiske forhandlere samt på Googles officielle webshop.

Kort fortalt er Google Wifi et trådløst Wi-Fi system til hjemmet. Små satellit-enheder opsættes i udvalgte rum, hvorefter systemet selv vedligeholder dækningen.

Fordi der ikke er tale om én Wi-Fi router, der skal dække hele husstanden, opnår du med et system som Google Wifi en langt bedre dækning samt højere hastigheder, end med en almindelig traditionel router.

Hvem kender ikke problemet med ustabilt trådløst netværk, og dårlig dækning i en del af boligen? Præcis dette sigter Google Wifi mod at løse.

Selvom det lyder kompliceret, er det ikke tilfældet. Forud for lanceringen har MereMobil.dk haft Google Wifi installeret, og det er et overraskende enkelt produkt. Både i forhold til installationen, men også i dagligt brugt.

Tidligere har jeg afprøvet Netgear Orbi, et router-system, der minder om Google Wifi. Inden du vælger vil jeg anbefale, at du tager et kig på anmeldelsen af både Googles og Netgears systemer. Links finder du herunder.

TEST: Google Wifi gør effektiv Wi-Fi dækning let
TEST: Netgear Orbi AC2200 – hurtigt Wi-Fi i hele huset

Google Wifi kan købes direkte fra Google til 1.090 kroner for én enhed. Pakken med tre, som nok er den de fleste vælger, skal du slippe 2.890 kroner for. Dette er stort set samme pris, som Power aktuelt sælger dem til.

For nyligt præsenterede Google en lang række hardwareprodukter, men i Danmark fik vi en lang næse. Ingen af dem blev nemlig udmeldt til salg her i landet. Google Wifi er nu en realitet i Danmark, og jeg håber blot, at flere hardware produkter er på vej. Eksempelvis ville telefonerne Pixel 2 og Pixel 2 XL være meget velkomne.

 – Her er nyhederne som Google snyder Danmark for

Første kig på Google Wifi

Mere til historien

Hidtil har Google Wifi kun været tilgængelig i Australien, Canada, Frankrig, New Zealand, Storbritannien Tyskland og USA.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer