ASUS lancerer fem nye telefoner i Danmark

ASUS har netop offentliggjort, at de i Danmark vil lancere fem telefoner, som alle tilhører Zenfone 4-serien.

Asus Zenfone 4 (Foto: ASUS)

ASUS er herhjemme nok mest kendt for deres computere, men det skal der nu laves om på. ASUS producerer nemlig også telefoner.

ASUS Zenfone serien er nået fjerde generation, og de har valgt at lancere fem Zenfone 4 telefoner i Danmark.

Kameraet er i fokus

I pressematerialet skriver ASUS: “Det bedste kamera er det, du har med dig”. Når vi går rundt, er det ofte uden vores større systemkameraer med os, men vi bærer stort set altid på vores telefon. Med denne forbrugeradfærd i tankerne, har den største fokus i designprocessen af Zenfone 4-serien omhandlet kameraet."

Alle telefoner i Zenfone 4-serien kommer med et dobbeltkamera.

- Asus er atter klar med Zenfones i Danmark

Asus ZenFone 4 i midnight Black (Foto: ASUS)

Zenfone 4

Kameraet på Zenfone 4 er udstyret med en Sony IMX362-billedsensor med en stor 1/2,55-tommers sensorstørrelse. ASUS skriver, at fem gange mere lys kan nå kamerasensoren. Dette skulle gøre Zenfone 4 bedre til at optage lysere og skarpere billeder om natten, i omgivelser med svagt lys, eller i situationer med baggrundsbelysning. Dual-kamera systemet på Zenfone 4 inkluderer også et 120° vidvinkels kamera.

Skærmen er på 5,5 tommer med en opløsning på 1080 x 1920 pixels. Processoren er en Qualcomm Snapdragon 630 mens batteriet har en kapacitet på 3300 mAh.

Zenfone 4 har 4 GB RAM og en hukommelse på 64 GB.

Telefonen kommer med et unibodydesign i aluminium, og kameraet er integreret i telefonens bagside. Det betyder, at der ikke er en irriterende forhøjning, hvor kameralinsen sidder.

ASUS ZenFone 4 Pro i Moonlight White (Foto: ASUS)

Zenfone 4 Pro

Zenfone 4 Pro er flagskibsmodellen i Zenfone-serien. I pressematerialet skriver ASUS, at Zenfone 4 Pro er den første telefon, som kommer med tre high-end Sony-billedsensorer.

Hovedkameraet er på 12 megapixels og har en Sony IMX362-billedsensor  og optisk billedstabilisering, og det sekundære kamera på 16 megapixels giver 2X optisk zoom og 10X total zoom.

Ligesom Zenfone 4 lover ASUS, at kameraet kan fange lysere og skarpere billeder i situationer med lavt lys. Dobbeltkameraet gør det muligt at skifte mellem de to kameraer på et øjeblik. Ifølge ASUS kan kameraet på Zenfone 4 Pro konkurrere med billederne fra DSLR-kameraer.

Skærmen er en AMOLED skærm på 5,5 tommer med en opløsning på 1080 x 1920 pixels. Processoren er en Qualcomm Snapdragon 835. Batteriet er på 3600 mAh.

Telefonen har 6 GB RAM og en hukommelse på 64 GB.

- ASUS Chromebook Flip C302; et forbillede for Chromebooks

ASUS ZenFone 4 SelfiePro i Sunlight Gold (Foto: ASUS)

Zenfone 4 Selfie Pro

Som navnet antyder, er denne telefon til selfie-generationen og telefonen kommer med hele to frontvendte selfie-kameraer. Det ene kamera er på 12 megapixels og har en Sony IMX362-billedsensor. Det andet selfie-kamera er et 120 graders vidvinkels kamera. Bagsidekameraet er på 16 megapixels.

Skærmen er en AMOLED skærm på 5,5 tommer med en opløsning på 1080 x 1920 pixels. Processoren er Qualcomm Snapdragon 625. Batteriet har en kapacitet på 3000 mAh.

Telefonen har 4 GB RAM og en hukommelse på 64 GB.

Zenfone 4 Max 5.5 & Zenfone Max 5.2

ASUS ZenFone 4 Max i Rose Pink (Foto: ASUS)

Zenfone 4 Max kommer i en udgave med en 5,5 eller 5,2 tommers skærm. Skærmen er en IPS-skærm med en opløsning på 720 x 1280 pixels.

Telefonerne bærer tilnavnet Max på grund af batteriet på 5000 mAh for 5,5 tommers udgaven og 4100 mAh for 5,2 tommers udgaven. Ikke nok med, at telefonerne har et enormt batteri, så kan du også bruge dem som powerbank til at oplade dine andre gadgets.

Ligesom de andre telefoner i Zenfone 4-serien, har telefonerne et dobbeltkamera. Hovedkameraet er på 13 megapixels og det sekundære kamera er et 120° vidvinkelkamera.

Zenfone 4 Max 5,5" har Qualcomm Snapdragon 630 processor, kommer med 4 GB RAM og har en hukommelse på 64 GB

Zenfone 4 Max 5,2" har Qualcomm Snapdragon 625 processor, kommer med 3 GB RAM og har en hukommelse på 32 GB.

Priserne

Zenfone 4 er tilgængelig nu i Sapphire Black & Moonlight White og koster 3999 kroner.

Zenfone 4 Pro  vil være tilgængelig i medio oktober i Sapphire Black & Moonlight White og koster 6999 kroner.

Zenfone 4 Selfie Pro er tilgængelig nu i Deepsea Black and Sunlight Gold og koster 3499 kroner.

Zenfone 4 Max 5,5’’ er tilgængelig nu i Deepsea Black, Sunlight Gold and Rose Pink og koster 2399 kroner.

Zenfone 4 Max 5,2’’  vil være tilgængelig i slut oktober i Deepsea Black, Sunlight Gold and Rose Pink og koster 1999 kroner.

Mere til historien

Selvom de nye ASUS modeller som udgangspunkt er interessante så er det ikke et varemærke, der hidtil har kunne sælge noget særligt i Danmark.

Asus: Android 13 er klar til ROG Phone 6 og ROG Phone 6 Pro

KORT NYT: Har du en af de to gamer-telefoner, Asus ROG Phone 6 eller ROG Phone 6 Pro, så er Android 13 opdateringen klar.

(mere…)
Asus lancerer foldbar computer - mød Zenbook 17 Fold

Asus er klar i Danmark med den foldbare laptop Zenbook 17 Fold.

(mere…)
Samlerobjekt? Vild Diablo Immortal Edition af ROG Phone 6

Asus har præsenteret en limiteret udgave af ROG Phone 6. Temaet er Diablo Immortal. Det er vildt gennemført.

(mere…)
Asus afslører planerne for Android 13-opdateringen

Har du en Asus smartphone, så kan du her se hvornår du kan opdatere til Android 13. Asus har afsløret deres opdateringsplaner.

(mere…)
Lille, hurtig og god – en kompakt succes

EP115: Den fylder mindre end andre telefoner, men har stadig topmodelydelse. Hør min mening om Asus Zenfone 9.

(mere…)
Designet på Asus ROG Phone 6D Ultimate afsløret

Flere gamertelefoner på vej fra Asus i nær fremtid. Designet er nu afsløret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram