Asus er atter klar med Zenfones i Danmark

Asus Zenfones har ikke kunne købes i Danmark i en periode. Men nu er Asus klar med en ny serie, som atter lanceres på det danske marked.

Asus har i nogen tid ikke været synlige på det danske smartphonemarked. Men nu er de atter klar med nye smartphone-modeller – hele fem modeller faktisk.

Asus er på det danske marked ellers godt repræsenteret når det kommer til tablets og bærbare computere, men har været usynlige på smartphones i en periode.

I pressemeddelelsen skriver Asus, at de efter en positiv modtagelse af Zenfone 3-serien i Sverige nu er klar med den danske lancering.

De fem nye modeller, som Asus nu lancerer til det danske marked hedder: Zenfone Zoom S, Zenfone AR, Zenfone Live, Zenfone 3 og Zenfone 3 Max.

Asus Zenfone Zoom S (Foto: Asus)

Asus Zenfone Zoom S (Foto: Asus)

Asus Zenfone Zoom S

Asus Zenfone Zoom S er en telefon, som giver dig masser af zoom – præcis som navnet antyder. Zoom S giver dig mulighed for 2,3 x optisk zoom og helt op til 12 x digital (total) zoom.

Kameraet giver dig mulighed for, at tage billeder med stor dybdeeffekt og bokeh-effekt, som det kendes fra et DSLR-kamera. Ligesom det er muligt for kameraet at se i mørke. Det har nemlig en blændestørrelse, som lukker ekstra lys ind – og en farvekorrektionssensor, der gør billederne ser ud som de gør i virkeligheden.

Du kan skifte mellem 25 mm og 59 mm blændevidde på et øjeblik. Ligesom kan også tage billeder med portrætfunktioner med det 12 megapixels kamera. Frontkameraet kommer med 13 megapixels.

Zenfone Zoom S er en telefon med fokus på kamera og fotografi.

Derudover kommer den også med 5,5 tommer Full HD skærm (1920 x 1080 pixels opløsning) og 500 nits lysstyrke, Qualcomm Snapdragon 625 processor, 4 GB RAM, 64 GB intern hukommelse, dual-SIM (micro-SD-kort), understøtter 4K UHD videooptagelse og et batteri på 5.000 mAh.

Zenfone Zoom S har en dansk pris på 4.699 kroner uden abonnement.

Asus Zenfone AR (Foto: Asus)

Asus Zenfone AR (Foto: Asus)

Asus Zenfone AR

Zenfone AR er den første smartphone i verden, der understøtter både Google Tango (AR) og Google Daydream (VR). Telefonen lader dig interagere med virtuelle objekter, som om de fandtes i virkeligheden.

Telefonen kommer derfor også med en masse forskellige sensorer og software. Disse er med til at Zenfone AR forstår omgivelser, rum og bevægelse fra personer. Flytter du telefonen forstår den bevægelsen og måler afstanden til gulv, vægge, objekter – og justerer fluks indholdet.

Foruden Virtual Reality og Augmented Reality, så kommer Zenfone AR med en kæmpe skærm – nemlig en 5,7 tommer WQHD-skærm. Skærmopløsningen er på 2650 x 1440 pixels og den har 515 ppi. Skærmen er desuden en Super AMOLED-skærm. Derudover kommer den med en Snapdragon 821 processor, 6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, 23 megapixels kamera og dual-SIM.

Er du interesseret i Asus Zenfone AR så skal du finde hele 6.999 kroner.

Asus Zenfone Live (Foto: Asus)

Asus Zenfone Live (Foto: Asus)

Asus Zenfone Live

Er du til livestreaming. Så er Zenfone Live måske lige noget for dig. Den gør det muligt, at livestreame med filtre og har et selfie kamera, som tager gode selfies – selv i dårlig belysning. Frontkameraet kommer med 5 megapixels.

Zenfone Live kommer med dobbeltmikrofon, som reducerer baggrundsstøj og forbedrer lydoptagelser. Og kameraet på 13 megapixels har vidvinkel linse med 82 graders synsfelt, så du kan have alle vennerne med på billedet.

Skærmen er en 5 tommer HD-skærm, mens processoren er en Snapdragon 400. Den interne hukommelse er på 16 GB.

Zenfone live kommer med Android 6.0 Marshmallow og et batteri på 2.650 mAh.

Asus Zenfone Live har en pris på kun 1.495 kroner uden abonnement. Dermed er det måske en telefon, som kunne være interessant til den yngste målgruppe.

Asus Zenfone 3 (Foto: Asus)

Asus Zenfone 3 (Foto: Asus)

Asus Zenfone 3

Modsat Zenfone AR og Zenfone Zoom S, så er Zenfone 3 telefonen til den brede befolkning.

Du får med Zenfone 3 ganske fornuftige specifikationer til en pris, der også er mere spiselig for de fleste.

Telefonen har en Full HD-skærm på 5,2 tommer og en Snapdragon 625 processor, 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse.

Zenfone 3 er en vaskeægte mellemklasse-telefon og prisen ligeså. Den får en vejledende pris på 3.499 kroner uden abonnement.

Asus Zenfone 3 Max (Foto: Asus)

Asus Zenfone 3 Max (Foto: Asus)

Zenfone 3 Max

Navnet antyder måske, at der er tale om en større og bedre variant af Zenfone 3. Men sådan forholder det sig faktisk ikke helt – og den er også billigere end Zenfone 3.

Zenfone Max 3 er for de, som har brug for et stort batteri. Den kommer med et batteri på hele 4.100 mAh, så der er rig mulighed for at tale, surfe, spille, høre musik og meget andet.

Foruden at være telefon så kan du også benytte Zenfone Max 3 som en powerbank. Altså kort sagt så kan du oplade andre enheder med denne.

Den kommer med 5,5 tommer FHD IPS-skærm, 16 megapixels kamera, dual-SIM/micro-SD, powerbank-funktion og det store batteri på 4.100 mAh.

Zenfone 3 Max har en vejledende udsalgspris på 2.399 kroner uden abonnement.

De 5 nye Asus modeller er alle tilgængelig til forudbestilling fra 29. maj 2017. De vil blive leveret løbende i de første uger i juni. De nye Asus’ modeller sælges hos Power og DustinHome.

Mere til historien

Asus sælges pt. kun hos Power og DustinHome. Om flere forhandlere får telefonerne i sortiment på et senere tidspunkt er pt. uvist. I Danmark er det dog en stor fordel, at være på hylderne hos teleselskaberne. Eksempelvis fik Huawei for alvor fat i markedet, da de kom ind hos teleselskaberne.

Her er Asus’ topmodel – Zenfone 11 Ultra

Ønsker du en ikke-kinesisk smartphone, så er den nye topmodel Asus Zenfone 11 Ultra måske et bud. På ydelsen slår den alle.

(mere…)
Ny kompakt smartphone måske på vej

Kompakt i størrelsen, i forhold til konkurrenterne, men med Snapdragon 8 Gen 3 inden i.

(mere…)
Asus ROG Phone 8-serien er officiel

Asus har offentliggjort ROG Phone 8-serien. Den kan allerede forudbestilles nu.

(mere…)
ASUS ROG Phone 8 og 8 Pro lækket

Et læk skulle angiveligt vise specifikationerne på den kommende ROG Phone 8 og ROG Phone 8 Pro.

(mere…)
Asus ROG Phone 8 lanceres i januar

KORT NYT: Der har tidligere været oplysninger ude om, at Asus ROG Phone 8 var på vej. Nu er det bekræftet, at den lanceres i januar.

(mere…)
ASUS ROG Phone 8 er snart på vej 

Det tyder på, at Asus snart er på vej med ROG Phone 8. Måske allerede i januar?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram