Nu kan du bruge Wi-Fi Opkald på Huawei P10

Huawei P10 understøtter nu Wi-Fi Opkald / VoLTE. TDC og Telenors netværk er med fra premieren.

Wi-Fi Opkald på Huawei P10

Wi-Fi Opkald på Huawei P10 (Foto: MereMobil.dk)

Efter længere ventetid kan ejere af Huawei 10 endelig bruge Wi-Fi Opkald på deres telefon.

Funktionen bliver aktiveret via en softwareopdatering, som ejerne af telefonerne kan hente ned og installere. Opdateringen til Huawei P10 fylder omkring 700 megabytes.

Udover at åbne for Wi-Fi Opkald og VoLTE (Voice over LTE) indeholder opdateringen også andre optimeringer samt en opdatering af sikkerhedsniveauet i Android 7.0 fra 5. maj 2017 til 5. juli 2017.

I første omgang er der åbnet for Wi-Fi Opkald på YouSee og Telenors netværk. Ifølge Huawei forventes de øvrige operatører ligeledes at åbne for muligheden.

Lige nu er Wi-Fi Opkald kun tilgængelig på Huawei P10. Der arbejdes, ifølge Huawei, på en opdatering med tilsvarende funktion til Huawei P10 Lite.

Teleselskabet 3 oplyser til MereMobil.dk, at “Vi kommer umiddelbart ikke til at supportere P10 og P10 Lite. Men vi arbejder med Huawei på at få det på kommende modeller”.

TEST: Så god er Huawei P10

Huawei har ikke frigivet oplysninger om, hvorvidt Wi-Fi Opkald også vil komme til modeller som P9, P9 Lite og Honor telefonerne.

Du skal i være opmærksom på, at det ikke er sikkert opdateringen kan hentes, hvis ikke der sidder et SIM-kort i den telefon, som du forsøger at opdatere.

Med Wi-Fi Opkald aktiveret bliver samtalerne, når dækningen fra mobilnettet er dårlig, transmitteret via det lokale trådløse netværk (Wi-Fi) som telefonen er tilkoblet. Wi-Fi opkald kan særligt være en fordel steder hvor indendørsdækningen ikke er optimal.

BAGGRUND: Derfor er Wi-Fi Calling vigtigt

Mere til historien

TDCs netværk blev i slutningen af juni åbnet for Wi-Fi Opkald. Her havde både 3 og Telenor forlængst aktiveret funktionen.

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram