Snager MobilePay i dine betalinger?

KORT NYT: MobilePay er kommet i modvind efter offentliggørelsen af statistik over kyssesmileys og tekstbeskrivelser af overførsler.

Efter MobilePay udsendte en pressemeddelelse med statistik over de ord og smileys, der oftest sendes med en overførsel på tjenesten, er der rejst kritik.

- Danskerne sender andet end penge via MobilePay

Undersøgelsen har fået flere personer til at rynke pande, skriver Finans.dk, der har modtaget en række kommentarer da historien blev delt på Facebook.

Nogle bliver provokerede over MobilePays adgang til at kikke folk over skulderen. En anden kalder det ”et brud på folks privatliv” og kontakter fremhæves som et argument for ikke at bruge MobilePay.

Finans har konfronteret MobilePay med kritikken. Her er svaret, at de ikke snager i beskederne på tjenesten.

- ”Vi læser ikke kundernes beskeder, der er alene tale om en statistisk datakørsel,” lyder det fra presseansvarlig i MobilePay, Peter Kjærgaard, til Finans.dk.

Ifølge Peter Kjærgaard undersøges brugen af MobilePay for at finde ud af, hvad brugerne ønsker i forhold til den fremtidige udvikling.

Mere til historien

MobilePay er kun tilgængelig på iOS (iPhone/iPad) og Android. Windows-platformen på mobilen supporteres ikke længere af betalingstjenesten.

Betaling med MobilePay er i fare

EU er nøglen til at bryde Apples dominans på markedet for mobilbetaling i fysiske butikker. Sker det ikke er MobilePay i fare.

(mere…)
WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

(mere…)
Farvel til WeShare-appen

Når januar bliver til februar er det slut med at bruge WeShare. Uafsluttede mellemværender kan dog reddes lidt endnu…

(mere…)
Måske betaler du for meget med Apple Pay?

Dankort er billigst at bruge for forbrugeren i Apple Pay, men kun én bank giver forbrugerne muligheden.

(mere…)
MobilePay slår atter Black Week-rekorder

Alt stiger og danskerne klager over krisen, men alligevel blev der sat masser af rekorder i den netop overståede Black Week.

(mere…)
MobilePay lukker appen WeShare

Appen WeShare lukker i starten af 2023, oplyser MobilePay, som står bag tjenesten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram