Snager MobilePay i dine betalinger?

0

KORT NYT: MobilePay er kommet i modvind efter offentliggørelsen af statistik over kyssesmileys og tekstbeskrivelser af overførsler.

Efter MobilePay udsendte en pressemeddelelse med statistik over de ord og smileys, der oftest sendes med en overførsel på tjenesten, er der rejst kritik.

Danskerne sender andet end penge via MobilePay

Undersøgelsen har fået flere personer til at rynke pande, skriver Finans.dk, der har modtaget en række kommentarer da historien blev delt på Facebook.

Nogle bliver provokerede over MobilePays adgang til at kikke folk over skulderen. En anden kalder det ”et brud på folks privatliv” og kontakter fremhæves som et argument for ikke at bruge MobilePay.

Finans har konfronteret MobilePay med kritikken. Her er svaret, at de ikke snager i beskederne på tjenesten.

– ”Vi læser ikke kundernes beskeder, der er alene tale om en statistisk datakørsel,” lyder det fra presseansvarlig i MobilePay, Peter Kjærgaard, til Finans.dk.

Ifølge Peter Kjærgaard undersøges brugen af MobilePay for at finde ud af, hvad brugerne ønsker i forhold til den fremtidige udvikling.

Mere til historien

MobilePay er kun tilgængelig på iOS (iPhone/iPad) og Android. Windows-platformen på mobilen supporteres ikke længere af betalingstjenesten.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer