Smukfest: Få din mobil passet og plejet

Der vil være bedre mobildækning og strøm til mobilen på Smukfest, lover Telia. Selskabet stiller et “mobilhotel” op med speciel service til dig og din mobil.

Smukfest Skanderborg Festival

Skanderborg Festival (Foto: Telia)

Som på andre festivaler rundt om i det ganske land får du også på Smukfest muligheden for at være fuldt opladet hele vejen igennem. Det er Telia, som melder sig klar med et såkaldt “mobilhotel” indeholdende forkælelse til både festivalgæster og smartphones.

En festival anno 2017 er under pres af behovet for opladning af mobile-enheder, og her lover Telia, at “mobilhotellet” kan levere den nødvendige strøm, mens festivalgæsterne samtidig kan lade lidt op i hotellets lounge-stemning.

Oven i kommer, at Telia lover bedre forbindelse til den omgivende verden, så du kan sende en status til dine kære, smide at billede op på de sociale medier eller transmittere en storie mens du slænger dig i et roligt øjeblik.

Men du kan også også indlevere mobilen til hotellets concierge, der vil passe godt på den og lade den op, mens du nyder endnu en kunstner, snupper en øl, tager en lur eller ganske simpelt bare vil nyde at være koblet fra i en stund.

Desuden kan man som festivalgæst købe sig en power-bank, så man kan tage opladeren med sig rundt på festivalen. Når power-banken er tom, kan den frit ombyttes til en fuldt opladet på Telia Mobil Hotel, oplyser Telia.

Sikring af bedre dækning

Mere traditionelt ruller Telia også ekstra mobildækning ud til festivalen i Skanderborg. Telia har et sæt af mobilt festival-udstyr – herunder også ekstra mobilmaster -, der bliver flyttet rundt i landet til festivaler, folkemøder, spejderlejre og lignende. Det sæt stilles også op mellem bøgetræerne ved Skanderborg.

Mere til historien

På årets Roskilde Festival var det teleselskabet 3, som rykkede ud og bistod de strøm- og dæknings-hungrende festivalgæster. Her blev selskabets rekorder slået med store mængder data, som blev brugt til de sociale medier, upload af videoer fra koncerter og streamingtjenester i campingområderne.

Det nye Telia: Kunderne skal betjene sig selv

I det nye Telia, der kommer til at hedde Norlys, er kunderne mere på egen hånd.

(mere…)
Norlys’ køb af Telia er en realitet

Telia Danmark er en del af Norlys. Købet af teleforretningen er nu en realitet.

(mere…)
Grønt lys: Norlys opsluger Telia

Onsdag kom den længe ventede meddelelse om, at Norlys’ opkøb af Telias danske forretning er godkendt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Telia klar med brugte telefoner i butikkerne

Det er nu muligt at købe brugte telefoner i Telia-butikker. Det er en del af konceptet ”Pre-loved”.

(mere…)
Norlys’ repræsentantskab godkender Telia-køb
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram