Smukfest: Få din mobil passet og plejet

Der vil være bedre mobildækning og strøm til mobilen på Smukfest, lover Telia. Selskabet stiller et "mobilhotel" op med speciel service til dig og din mobil.

Smukfest Skanderborg Festival

Skanderborg Festival (Foto: Telia)

Som på andre festivaler rundt om i det ganske land får du også på Smukfest muligheden for at være fuldt opladet hele vejen igennem. Det er Telia, som melder sig klar med et såkaldt "mobilhotel" indeholdende forkælelse til både festivalgæster og smartphones.

En festival anno 2017 er under pres af behovet for opladning af mobile-enheder, og her lover Telia, at "mobilhotellet" kan levere den nødvendige strøm, mens festivalgæsterne samtidig kan lade lidt op i hotellets lounge-stemning.

Oven i kommer, at Telia lover bedre forbindelse til den omgivende verden, så du kan sende en status til dine kære, smide at billede op på de sociale medier eller transmittere en storie mens du slænger dig i et roligt øjeblik.

Men du kan også også indlevere mobilen til hotellets concierge, der vil passe godt på den og lade den op, mens du nyder endnu en kunstner, snupper en øl, tager en lur eller ganske simpelt bare vil nyde at være koblet fra i en stund.

Desuden kan man som festivalgæst købe sig en power-bank, så man kan tage opladeren med sig rundt på festivalen. Når power-banken er tom, kan den frit ombyttes til en fuldt opladet på Telia Mobil Hotel, oplyser Telia.

Sikring af bedre dækning

Mere traditionelt ruller Telia også ekstra mobildækning ud til festivalen i Skanderborg. Telia har et sæt af mobilt festival-udstyr - herunder også ekstra mobilmaster -, der bliver flyttet rundt i landet til festivaler, folkemøder, spejderlejre og lignende. Det sæt stilles også op mellem bøgetræerne ved Skanderborg.

Mere til historien

På årets Roskilde Festival var det teleselskabet 3, som rykkede ud og bistod de strøm- og dæknings-hungrende festivalgæster. Her blev selskabets rekorder slået med store mængder data, som blev brugt til de sociale medier, upload af videoer fra koncerter og streamingtjenester i campingområderne.

Prisen stiger på mobilabonnementerne

Inflationen og de stigende energipriser får nu betydning for prisen på mobilabonnenterne. Prisen sættes nu op hos Telia. Måske flere følger trop?

(mere…)
Telia: Voksende omsætning – men mister mobilkunder

Den danske afdeling af Telia har i det seneste år mistet 16.000 mobilkunder, det viser det seneste årsregnskab.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Endelig! Pixel 7 til Danmark? Det tror vi!

Pixel 7 og Pixel 7 Pro er på vej. I år kommer Danmark endelig på landkortet. Det tror vi på!

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Telia sælger nu brugte telefoner

Telia giver mobilkunderne muligheden for at købe en brugt telefon, som er serviceret, renset og klargjort – og fremstår ”næsten ny”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram