Samsung på vej med nyt Gear S smartwatch til IFA

Det ser ud til, at der også i næste uge er nyt fra Samsung. De ventes at afsløre nyt smartwatch til IFA-messen i Berlin.

Samsung Gear S3 Classic (Foto: Samsung)

Samsung Gear S3 Classic (Foto: Samsung)

Samsung har netop ved en stor event i New York City afsløret Galaxy Note 8. Note telefoner har ellers haft tradition for, at blive præsenteret ved IFA-messen i Berlin.

 - Samsung Galaxy Note 8 - her er den

Men Samsung har mere i ærmet og skuffer ikke de mange fans til dette års IFA. Ifølge rygterne, så vil de annoncere en ny generation af deres Gear S smartwatch til IFA. Dette skulle være afsløret af DJ Koh, president i Samsungs mobildivision. Det skriver GSMArena.com.

Der er ikke meldt nogle specifikke detaljer ud omkring det næste Gear S smartwatch. Men en efterfølger til Gear S3 Classic og Gear S3 Frontier skulle altså være på vej.

 - TEST: Samsung Gear S3 - nu er Samsung i gear

DJ Koh skulle ved samme lejlighed have udtalt, at markedet for wearables har behov for større fokus på sundhedsovervågning for at få større succes.

Om det nye smartwatch vil få navnet Gear S4 eller Gear S3 Pro er uvist. Men der gættes på et af disse navne.

Mere til historien

Samsung har også netop lanceret fitnessarmbåndet Gear Fit2 Pro. Det er endnu ikke meldt ud om produktet kommer på det danske marked, men det skal umiddelbart ikke forventes.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram