Samsung på vej med nyt Gear S smartwatch til IFA

Det ser ud til, at der også i næste uge er nyt fra Samsung. De ventes at afsløre nyt smartwatch til IFA-messen i Berlin.

Samsung Gear S3 Classic (Foto: Samsung)

Samsung Gear S3 Classic (Foto: Samsung)

Samsung har netop ved en stor event i New York City afsløret Galaxy Note 8. Note telefoner har ellers haft tradition for, at blive præsenteret ved IFA-messen i Berlin.

 - Samsung Galaxy Note 8 - her er den

Men Samsung har mere i ærmet og skuffer ikke de mange fans til dette års IFA. Ifølge rygterne, så vil de annoncere en ny generation af deres Gear S smartwatch til IFA. Dette skulle være afsløret af DJ Koh, president i Samsungs mobildivision. Det skriver GSMArena.com.

Der er ikke meldt nogle specifikke detaljer ud omkring det næste Gear S smartwatch. Men en efterfølger til Gear S3 Classic og Gear S3 Frontier skulle altså være på vej.

 - TEST: Samsung Gear S3 - nu er Samsung i gear

DJ Koh skulle ved samme lejlighed have udtalt, at markedet for wearables har behov for større fokus på sundhedsovervågning for at få større succes.

Om det nye smartwatch vil få navnet Gear S4 eller Gear S3 Pro er uvist. Men der gættes på et af disse navne.

Mere til historien

Samsung har også netop lanceret fitnessarmbåndet Gear Fit2 Pro. Det er endnu ikke meldt ud om produktet kommer på det danske marked, men det skal umiddelbart ikke forventes.

Samsung klar med det første Unpacked-event i Seoul

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Samsung afholder Unpacked-event for første gang nogensinde i Seoul. Det finder sted i juli.

(mere…)
AI og Samsung går støvsugervejen … blandt andet

Samsung har præsenteret visionen Bespoke Life 2023. Visionen er at forbedre brugernes liv gennem energieffektivitet, forbindelsesmuligheder og design.

(mere…)
Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram