Samsung på vej med nyt Gear S smartwatch til IFA

0

Det ser ud til, at der også i næste uge er nyt fra Samsung. De ventes at afsløre nyt smartwatch til IFA-messen i Berlin.

Samsung Gear S3 Classic (Foto: Samsung)
Samsung Gear S3 Classic (Foto: Samsung)

Samsung har netop ved en stor event i New York City afsløret Galaxy Note 8. Note telefoner har ellers haft tradition for, at blive præsenteret ved IFA-messen i Berlin.

 – Samsung Galaxy Note 8 – her er den

Men Samsung har mere i ærmet og skuffer ikke de mange fans til dette års IFA. Ifølge rygterne, så vil de annoncere en ny generation af deres Gear S smartwatch til IFA. Dette skulle være afsløret af DJ Koh, president i Samsungs mobildivision. Det skriver GSMArena.com.

Der er ikke meldt nogle specifikke detaljer ud omkring det næste Gear S smartwatch. Men en efterfølger til Gear S3 Classic og Gear S3 Frontier skulle altså være på vej.

 – TEST: Samsung Gear S3 – nu er Samsung i gear

DJ Koh skulle ved samme lejlighed have udtalt, at markedet for wearables har behov for større fokus på sundhedsovervågning for at få større succes.

Om det nye smartwatch vil få navnet Gear S4 eller Gear S3 Pro er uvist. Men der gættes på et af disse navne.

Mere til historien

Samsung har også netop lanceret fitnessarmbåndet Gear Fit2 Pro. Det er endnu ikke meldt ud om produktet kommer på det danske marked, men det skal umiddelbart ikke forventes.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer