Samsung Galaxy S8 Active nærmer sig lancering

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende Active-variant af Samsung Galaxy S8. Nu er der også dukket billede op af enheden. Se det her.

Samsung Galaxy S8 Active lækket af Twitter-brugeren @EvLeaks (Kilde: EvLeaks)
Samsung Galaxy S8 Active lækket af Twitter-brugeren @EvLeaks (Kilde: EvLeaks)

Samsung har haft tradition for, at sende forskellige varianter af deres Galaxy S-topmodeller på markedet. Blandt andet S Mini og S Active.

Her er Galaxy S8 Active

Det er længe siden vi har set en variant af Galaxy S-mini. Active-modellen er mere sikker. De seneste dage og uger har rygterne om denne da også svirret i stor stil.

Nu deler den oftest også velinformerede Twitter-bruger @EvLeaks et billede, der angiveligt viser dette års Active-model – nemlig Samsung Galaxy S8 Active. Det skriver Androidguys.com.

 – Galaxy S8 Active – specifikationerne er lækket

Galaxy S8 Active pic.twitter.com/fcOHKzZnLW

— Evan Blass (@evleaks) July 29, 2017

Galaxy S8 Active er traditionen tro meget lig topmodellen – dog med nogle ændringer. Den er udformet i et mere hårdført design. Eksempelvis er rammen formentlig udformet i plastik og gjort tykkere end på topmodellen. Mens det ligner hjørnerne er af metal.

Det ser også ud til, at Galaxy S8 Active kommer med ”softwareknapper” og altså ikke længere de fysiske knapper, som tidligere har været at finde på stykket under skærmen. Om det så gør den ikke er så nem at betjene eksempelvis med handsker på er uvist.

Du skal formentlig ikke forvente, at Galaxy S8 Active lanceres på det danske marked. Sidst Samsung valgte, at sende en Galaxy S Active model på det danske marked var i 2014, hvor de sendte Galaxy S5 Active på markedet herhjemme.

Samsung har dog endnu ikke officielt lanceret eller bekræftet Galaxy S8 Active. Så det er vigtigt at huske, at der er tale om rygter og spekulationer på nuværende tidspunkt.

MereMobil.dk holder dig opdateret når Samsung har meldt noget officielt ud.

Mere til historien

Foruden Galaxy S Active serien, så har Samsung også deres Galaxy Xcover-serie, der har været satset mere på herhjemme de senere år. Galaxy Xcover 4 kom eksempelvis til salg i april.

Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram