Samsung Galaxy S8 Active nærmer sig lancering

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende Active-variant af Samsung Galaxy S8. Nu er der også dukket billede op af enheden. Se det her.

Samsung Galaxy S8 Active lækket af Twitter-brugeren @EvLeaks (Kilde: EvLeaks)
Samsung Galaxy S8 Active lækket af Twitter-brugeren @EvLeaks (Kilde: EvLeaks)

Samsung har haft tradition for, at sende forskellige varianter af deres Galaxy S-topmodeller på markedet. Blandt andet S Mini og S Active.

- Her er Galaxy S8 Active

Det er længe siden vi har set en variant af Galaxy S-mini. Active-modellen er mere sikker. De seneste dage og uger har rygterne om denne da også svirret i stor stil.

Nu deler den oftest også velinformerede Twitter-bruger @EvLeaks et billede, der angiveligt viser dette års Active-model – nemlig Samsung Galaxy S8 Active. Det skriver Androidguys.com.

 - Galaxy S8 Active - specifikationerne er lækket

Galaxy S8 Active pic.twitter.com/fcOHKzZnLW

— Evan Blass (@evleaks) July 29, 2017

Galaxy S8 Active er traditionen tro meget lig topmodellen – dog med nogle ændringer. Den er udformet i et mere hårdført design. Eksempelvis er rammen formentlig udformet i plastik og gjort tykkere end på topmodellen. Mens det ligner hjørnerne er af metal.

Det ser også ud til, at Galaxy S8 Active kommer med ”softwareknapper” og altså ikke længere de fysiske knapper, som tidligere har været at finde på stykket under skærmen. Om det så gør den ikke er så nem at betjene eksempelvis med handsker på er uvist.

Du skal formentlig ikke forvente, at Galaxy S8 Active lanceres på det danske marked. Sidst Samsung valgte, at sende en Galaxy S Active model på det danske marked var i 2014, hvor de sendte Galaxy S5 Active på markedet herhjemme.

Samsung har dog endnu ikke officielt lanceret eller bekræftet Galaxy S8 Active. Så det er vigtigt at huske, at der er tale om rygter og spekulationer på nuværende tidspunkt.

MereMobil.dk holder dig opdateret når Samsung har meldt noget officielt ud.

Mere til historien

Foruden Galaxy S Active serien, så har Samsung også deres Galaxy Xcover-serie, der har været satset mere på herhjemme de senere år. Galaxy Xcover 4 kom eksempelvis til salg i april.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram