Gylden OnePlus 5 er på trapperne

RYGTE: Efter kun godt én måned på det danske marked arbejder den kinesiske mobilproducent OnePlus på at lancere sit flagskib i en ny farve.

OnePlus 5 teaser

OnePlus 5 teaser

Apple, Samsung, LG og mange andre har det – en topmodel i en gylden farve. Og nu tyder meget på, at OnePlus følger trop og vil tilbyde kunderne en smartphone i gyldne klæder. Det rapporterer Android Authority.

Hidtil har OnePlus 5 kun været tilgængelig i farverne “Slate Gray” og “Midnight Black”.

Forgængeren OnePlus 3T var tilgængelig i en gylden variant, som blev markedsført under betegnelsen “Soft Gold”. Denne udgave af 3T havde modsat de to andre farvevariationer en hvid frontplade.

Farven på OnePlus 5 afhænger af den mænge lagerplads, som man vælger. Det betyder, at man f.eks. ikke kan vælge en OnePlus 5 i Slate Gray med 128 GB lagerplads. Denne udgave hedder Midnight Black. Det vides ikke, hvilken lagerplads som den gyldne 5’er byder på.

OnePlus’ flagskib anno 2017 har modtaget flere blandende anmeldelser. Blandt andet har kameraet fået kritik, da forgængeren, 3T, i nogle tilfælde faktisk tager bedre billeder. Såfremt der blot er tale om en ny farve, vil en OnePlus 5 i guld formodentlig tage de samme billeder som de nuværende telefoner kan præstere.

Det er endnu uvist hvornår den nye variant bliver sat til salg, men ifølge OnePlus selv, så vil smartphone-producenten selv løfte sløret for noget inden længe.

Mere til historien

OnePlus 5 kan købes via oneplus.net eller i 3’s butikker. Prisen lyder på 3.799 kr. for 6 GB RAM og 64 GB lagerplads. For 500 kroner mere får man dobbelt så meget lagerplads og 8 GB RAM.

 

Artikel er skrevet af: Olav Fonager

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram