Gylden OnePlus 5 er på trapperne

0

RYGTE: Efter kun godt én måned på det danske marked arbejder den kinesiske mobilproducent OnePlus på at lancere sit flagskib i en ny farve.

OnePlus 5 teaser
OnePlus 5 teaser

Apple, Samsung, LG og mange andre har det – en topmodel i en gylden farve. Og nu tyder meget på, at OnePlus følger trop og vil tilbyde kunderne en smartphone i gyldne klæder. Det rapporterer Android Authority.

Hidtil har OnePlus 5 kun været tilgængelig i farverne “Slate Gray” og “Midnight Black”.

Forgængeren OnePlus 3T var tilgængelig i en gylden variant, som blev markedsført under betegnelsen “Soft Gold”. Denne udgave af 3T havde modsat de to andre farvevariationer en hvid frontplade.

Farven på OnePlus 5 afhænger af den mænge lagerplads, som man vælger. Det betyder, at man f.eks. ikke kan vælge en OnePlus 5 i Slate Gray med 128 GB lagerplads. Denne udgave hedder Midnight Black. Det vides ikke, hvilken lagerplads som den gyldne 5’er byder på.

OnePlus’ flagskib anno 2017 har modtaget flere blandende anmeldelser. Blandt andet har kameraet fået kritik, da forgængeren, 3T, i nogle tilfælde faktisk tager bedre billeder. Såfremt der blot er tale om en ny farve, vil en OnePlus 5 i guld formodentlig tage de samme billeder som de nuværende telefoner kan præstere.

Det er endnu uvist hvornår den nye variant bliver sat til salg, men ifølge OnePlus selv, så vil smartphone-producenten selv løfte sløret for noget inden længe.

Mere til historien

OnePlus 5 kan købes via oneplus.net eller i 3’s butikker. Prisen lyder på 3.799 kr. for 6 GB RAM og 64 GB lagerplads. For 500 kroner mere får man dobbelt så meget lagerplads og 8 GB RAM.

 

Artikel er skrevet af: Olav Fonager

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer