Gylden OnePlus 5 er på trapperne

RYGTE: Efter kun godt én måned på det danske marked arbejder den kinesiske mobilproducent OnePlus på at lancere sit flagskib i en ny farve.

OnePlus 5 teaser

OnePlus 5 teaser

Apple, Samsung, LG og mange andre har det – en topmodel i en gylden farve. Og nu tyder meget på, at OnePlus følger trop og vil tilbyde kunderne en smartphone i gyldne klæder. Det rapporterer Android Authority.

Hidtil har OnePlus 5 kun været tilgængelig i farverne “Slate Gray” og “Midnight Black”.

Forgængeren OnePlus 3T var tilgængelig i en gylden variant, som blev markedsført under betegnelsen “Soft Gold”. Denne udgave af 3T havde modsat de to andre farvevariationer en hvid frontplade.

Farven på OnePlus 5 afhænger af den mænge lagerplads, som man vælger. Det betyder, at man f.eks. ikke kan vælge en OnePlus 5 i Slate Gray med 128 GB lagerplads. Denne udgave hedder Midnight Black. Det vides ikke, hvilken lagerplads som den gyldne 5’er byder på.

OnePlus’ flagskib anno 2017 har modtaget flere blandende anmeldelser. Blandt andet har kameraet fået kritik, da forgængeren, 3T, i nogle tilfælde faktisk tager bedre billeder. Såfremt der blot er tale om en ny farve, vil en OnePlus 5 i guld formodentlig tage de samme billeder som de nuværende telefoner kan præstere.

Det er endnu uvist hvornår den nye variant bliver sat til salg, men ifølge OnePlus selv, så vil smartphone-producenten selv løfte sløret for noget inden længe.

Mere til historien

OnePlus 5 kan købes via oneplus.net eller i 3’s butikker. Prisen lyder på 3.799 kr. for 6 GB RAM og 64 GB lagerplads. For 500 kroner mere får man dobbelt så meget lagerplads og 8 GB RAM.

 

Artikel er skrevet af: Olav Fonager

OnePlus 4 spottet på Geekbench

En ny OnePlus-model er spottet på Geekbench og det rygtes, at der måske er tale om OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Detaljerne afsløret på ny OnePlus topmodel

Oplysninger om en ny topmodel fra OnePlus er afsløret. Du kan se detaljerne her.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram