Bag om Android 8.0 Oreo maskotten

BAGGRUND: Google afslørede i forbindelse med solformørkelsen over USA den nye Android-version – Android 8.0 Oreo. Men hvem er maskotten?

Android 8.0 Oreo maskotten "Superwoman" foran Googleplex (Kilde: Android Twitter.com)

Android 8.0 Oreo maskotten “Superwoman” foran Googleplex (Kilde: Android Twitter.com)

Du fulgte måske med, da Google under stor mediebevågenhed benyttede solformørkelsen over USA til at offentliggøre deres nyeste Android-version. Navnet er helt som ventet Android 8.0 Oreo.

 – Android 8.0 Oreo er officiel – dette skal du vide

Men når Google afslører en ny Android-version, så kommer der også altid en ny ”maskot”. Og vi ser her nærmere på, hvem den nye maskot for Android 8.0 Oreo egentlig er.

Ifølge Android Central, så er den nye maskot en kvinde. Hvilket angiveligt er første gang én af de mange maskotter er et hunkøn.

Video: Officiel video om Android 8.0 Oreo maskotten

Android 8.0 Oreo er desuden den første Android-version siden Android 4.4 KitKat, der gør brug af et i forvejen kendt brand i navngivningen. Præcis hvad det koster Oreo er desværre uvist. Men mon ikke det koster en stor sum penge, at få den markedsføring, som det trods alt giver?

Når først en ny Android-version er offentliggjort, så skal en statue af maskotten også på plads foran hovedkvarteret GooglePlex.

Video: Behind-the-scenes with Android Oreo

https://www.youtube.com/watch?v=Yo6Y_piTa1I

Android 8.0 Oreo maskotten, der altså er en Superwoman har også plads på GooglePlex. Hvilket Google blandt andet har fremvist på deres officielle Android Twitter-profil.

De fleste Android-ejere sidder nu tilbage med spørgsmålene. Får min enhed Android 8.0 Oreo – og hvis ja, hvornår? Der kan være lange udsigter til opdateringen rammer din enhed. Den officielle udmelding fra Google Android-team er, at de første smartphones fra partneren vil modtage Android 8.0 Oreo sidst på året. HTC har efterfølgende meldt ud, at HTC U11 modtager opdateringen som den første af deres modeller og det sker i løbet af fjerde kvartal 2017.

 – Disse telefoner tror vi får Android 8.0 Oreo

Mere til historien

Ifølge Google skulle det blive hurtigere og nemmere for mobilproducenterne, at få opdateringen hurtigere ud til deres forskellige modeller med Android 8.0 Oreo. Da Oreo angiveligt skulle løse (noget) af den langsomme proces, som det på nuværende tidspunkt er, at få en ny Android-version rullet ud.

Oreo er nu installeret på hver ottende Android-telefon

Android 8.0 Oreo og Android 8.1 Oreo, som er de nyeste Android-udgaver, er nu installeret på hver ottende Android-telefon.

(mere…)
Galaxy S9 med Android 8.1 er spottet

KORT NYT: Samsung lægger måske an til at opdaterer Galaxy S9 og Galaxy S9+ til Android 8.1. (mere…)

Så kom Android 8 til Samsung Galaxy Note 8

KORT NYT: Nu kan Samsung Galaxy Note 8 opdateres til Android 8.0.0.

(mere…)
Samsung ude med datoer for udrulning af Android Oreo

Android 8.0 Oreo er nu på vej til Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy Note 8 samt Galaxy A-serien fra 2017. Datoerne er meldt ud for, hvornår opdateringen frigives.

(mere…)
Nu kan du hente Android 8.1 Oreo til Nokia 8

Android-opdateringerne kommer indtil videre stabilt til Nokia-telefonerne. Nu er Android 8.1 Oreo på vej til Nokia 8. Vi har nu hentet den.

(mere…)
Samsung stopper udrulning af Android 8.0 til Galaxy S8 og S8+

Samsungs Android 8.0 opdatering er angiveligt blev trukket tilbage, mens man arbejder på en ny udgave. Fik du opdateret din?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram