Bag om Android 8.0 Oreo maskotten

0

BAGGRUND: Google afslørede i forbindelse med solformørkelsen over USA den nye Android-version – Android 8.0 Oreo. Men hvem er maskotten?

Android 8.0 Oreo maskotten "Superwoman" foran Googleplex (Kilde: Android Twitter.com)
Android 8.0 Oreo maskotten “Superwoman” foran Googleplex (Kilde: Android Twitter.com)

Du fulgte måske med, da Google under stor mediebevågenhed benyttede solformørkelsen over USA til at offentliggøre deres nyeste Android-version. Navnet er helt som ventet Android 8.0 Oreo.

 – Android 8.0 Oreo er officiel – dette skal du vide

Men når Google afslører en ny Android-version, så kommer der også altid en ny ”maskot”. Og vi ser her nærmere på, hvem den nye maskot for Android 8.0 Oreo egentlig er.

Ifølge Android Central, så er den nye maskot en kvinde. Hvilket angiveligt er første gang én af de mange maskotter er et hunkøn.

Video: Officiel video om Android 8.0 Oreo maskotten

Android 8.0 Oreo er desuden den første Android-version siden Android 4.4 KitKat, der gør brug af et i forvejen kendt brand i navngivningen. Præcis hvad det koster Oreo er desværre uvist. Men mon ikke det koster en stor sum penge, at få den markedsføring, som det trods alt giver?

Når først en ny Android-version er offentliggjort, så skal en statue af maskotten også på plads foran hovedkvarteret GooglePlex.

Video: Behind-the-scenes with Android Oreo

https://www.youtube.com/watch?v=Yo6Y_piTa1I

Android 8.0 Oreo maskotten, der altså er en Superwoman har også plads på GooglePlex. Hvilket Google blandt andet har fremvist på deres officielle Android Twitter-profil.

De fleste Android-ejere sidder nu tilbage med spørgsmålene. Får min enhed Android 8.0 Oreo – og hvis ja, hvornår? Der kan være lange udsigter til opdateringen rammer din enhed. Den officielle udmelding fra Google Android-team er, at de første smartphones fra partneren vil modtage Android 8.0 Oreo sidst på året. HTC har efterfølgende meldt ud, at HTC U11 modtager opdateringen som den første af deres modeller og det sker i løbet af fjerde kvartal 2017.

 – Disse telefoner tror vi får Android 8.0 Oreo

Mere til historien

Ifølge Google skulle det blive hurtigere og nemmere for mobilproducenterne, at få opdateringen hurtigere ud til deres forskellige modeller med Android 8.0 Oreo. Da Oreo angiveligt skulle løse (noget) af den langsomme proces, som det på nuværende tidspunkt er, at få en ny Android-version rullet ud.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer