Apple Watch 3 på vej med understøttelse af LTE

0

RYGTE: Rygtebørsen siger, at Apple Watch 3 kommer i to versioner. Den ene vil kunne gå på mobilnettet via 4G LTE.

Apple Watch
Apple Watch (Foto: Apple)

Nu rykker Apple for alvor ind på markedet for wearables. Det siger rygtebørsen.

Således referer blandt andet det amerikanske techmedie 9to5mac.com analysefirmaet KGI for, at når tredje generation af Apple Watch som ventet rammer markedet senere i år, ja så vil det fungere uafhængigt af en iPhone og vil selv kunne gå på mobilnetværket. Der skulle være talt om adgang til mobilnettet via 4G LTE. 3G skulle ikke være understøttet.

 – Apple Watch tredje generation på vej – de seneste rygter

Det synes logisk for Apple at løsrive uret fra smartphonen og gå direkte ind i det fortsat voksende marked for smart-ure. Således vil et nyt segment af ur-købere formentlig åbne sig for den amerikanske it-gigant.

Ifølge 9to5mac vil Apple dog lancere Apple Watch 3 i to udgaver – hvor den ene vil understøtte 4G LTE.

Rygterne om den tredje generation af Apple Watch forstærkes af, at websitet Bloombergs tech-sektion for nylig refererede kilder, som hævder, at Apple netop planlægger at lancere en Apple-Watch-model som beskrevet herover.

Apple har endnu ikke været ude med officielle meddelelser om det næste Apple Watch, men KGI’s kilder fortæller også, at 3-udgaven højst sandsynligt vil få det samme design som de eksisterende Apple Watch-modeller, og at det stadig vil blive tilbudt i to formater på 38 og 42 millimeter.

Tidligere har rygtebørsen gættet på, at Apple Watch 3 ville være med rund skærm og mere ligne et traditionelt armbåndsur. Og således gå efter to andre spillere på wearables-markedet, Huawei og Samsung, som begge har lanceret smartwatches, der ligner et ”almindeligt” ur mere end Apple Watch gør.

 – Milepæl: Over 30 millioner Apple Watch er solgt

Præcis hvornår det forventede Apple Watch vil blive tilgængeligt er uvist. Men der gættes på, at det enten vil komme i forbindelse med den nye version af iPhone (iPhone 8?) eller senere på året.

Mere til historien

Samsungs seneste smartwatch, Gear S3, findes i en udgave med 4G LTE-forbindelse. Samsung benytter embedded-SIM altså et SIM-kort, der ligger kodet i en chip direkte i enheden. Udgaven er ikke tilgængelig i Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer