Apple Watch 3 på vej med understøttelse af LTE

RYGTE: Rygtebørsen siger, at Apple Watch 3 kommer i to versioner. Den ene vil kunne gå på mobilnettet via 4G LTE.

Apple Watch

Apple Watch (Foto: Apple)

Nu rykker Apple for alvor ind på markedet for wearables. Det siger rygtebørsen.

Således referer blandt andet det amerikanske techmedie 9to5mac.com analysefirmaet KGI for, at når tredje generation af Apple Watch som ventet rammer markedet senere i år, ja så vil det fungere uafhængigt af en iPhone og vil selv kunne gå på mobilnetværket. Der skulle være talt om adgang til mobilnettet via 4G LTE. 3G skulle ikke være understøttet.

 - Apple Watch tredje generation på vej - de seneste rygter

Det synes logisk for Apple at løsrive uret fra smartphonen og gå direkte ind i det fortsat voksende marked for smart-ure. Således vil et nyt segment af ur-købere formentlig åbne sig for den amerikanske it-gigant.

Ifølge 9to5mac vil Apple dog lancere Apple Watch 3 i to udgaver - hvor den ene vil understøtte 4G LTE.

Rygterne om den tredje generation af Apple Watch forstærkes af, at websitet Bloombergs tech-sektion for nylig refererede kilder, som hævder, at Apple netop planlægger at lancere en Apple-Watch-model som beskrevet herover.

Apple har endnu ikke været ude med officielle meddelelser om det næste Apple Watch, men KGI's kilder fortæller også, at 3-udgaven højst sandsynligt vil få det samme design som de eksisterende Apple Watch-modeller, og at det stadig vil blive tilbudt i to formater på 38 og 42 millimeter.

Tidligere har rygtebørsen gættet på, at Apple Watch 3 ville være med rund skærm og mere ligne et traditionelt armbåndsur. Og således gå efter to andre spillere på wearables-markedet, Huawei og Samsung, som begge har lanceret smartwatches, der ligner et ”almindeligt” ur mere end Apple Watch gør.

 - Milepæl: Over 30 millioner Apple Watch er solgt

Præcis hvornår det forventede Apple Watch vil blive tilgængeligt er uvist. Men der gættes på, at det enten vil komme i forbindelse med den nye version af iPhone (iPhone 8?) eller senere på året.

Mere til historien

Samsungs seneste smartwatch, Gear S3, findes i en udgave med 4G LTE-forbindelse. Samsung benytter embedded-SIM altså et SIM-kort, der ligger kodet i en chip direkte i enheden. Udgaven er ikke tilgængelig i Danmark.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram