Apple frigiver beta 8 af iOS 11

Den endelige version af iOS 11 nærmer sig mere og mere. Apple har nu frigivet beta 8 af iOS 11 til udviklere og den syvende til public betatestere.

Kontrolcenter på iPhone med iOS 11 (Foto: MereMobil.dk)

Kontrolcenter på iPhone med iOS 11 (Foto: MereMobil.dk)

Apple har nu frigivet den ottende betaversion af iOS 11 til udviklere, hvilket er den syvende version af iOS 11 til betatesterne. Det skriver MacRumors.com.

Dermed gøres der for alvor også klar til, at den endelige version ser dagens lys.

iOS 11 – alt du skal vide om den store opdatering

Det eneste Apple har meldt ud omkring opdateringen er, at den frigives i efteråret. Men rygterne svirrer om, at Apple vil offentliggøre nye iPhone-modeller i løbet af september. Og normalt frigives årets helt store iOS-opdatering kort efter dette event – da den selvfølgelig er installeret på de nyeste modeller fra salgsstarten.

iOS 11 kommer med en række ændringer, hvor blandt andet Kontrolcenter er ændret, samt en ny låseskærm.

En af de andre nyheder er ”Do Not Disturb While Driving”-funktionen, som virker rigtig interessant. iOS 11 kan detektere om bilen du er i kører. Ud fra registrering af f.eks. wi-fi netværk der suser hurtigt forbi kan telefonen fastslå om man befinder sig i en bil. Telefonens sensorer benyttes også til at fastslå om brugeren bevæger sig i en bil.

Når dette sker aktiveres en ”Do Not Disturb While Driving” funktion. På dansk ”Forstyr ikke under kørslen”. Sidder man med som passager, kan man markere, at man ikke kører bilen, hvorefter telefonen fungerer normalt.

Når forstyr ikke er aktiveret kan en autosvar-funktion i iMessage benyttes. Dermed kan folk der skriver en besked til den der kører, få et svar tilbage om, at man ikke er tilgængelig på grund af bilkørsel. Autosvarfunktionen sender til personer, der er tilføjet favoritter i Kontakter. Når Forstyr ikke under kørslen er aktiveret vil skærmen på iPhone være sort – altså slukket, med mindre man benytter navigation.

Du kan se hvilke Apple-enheder, der vil kunne opdateres til iOS 11 når opdateringen er klar.

Disse Apple enheder kan opdateres til iOS 11

Det ventes også, at Apple er klar med Golden Master versionen inden for den kommende uges tid. Hvis dette bliver aktuelt betyder det, at den endelige er lige på trapperne.

Mere til historien

Den seneste opgørelse fra Apple viser, at der er 87 procent af alle aktive iOS-enheder, der har iOS 10 installeret. Disse tal er fra 28. juli 2017.

Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram