Apple frigiver beta 8 af iOS 11

Den endelige version af iOS 11 nærmer sig mere og mere. Apple har nu frigivet beta 8 af iOS 11 til udviklere og den syvende til public betatestere.

Kontrolcenter på iPhone med iOS 11 (Foto: MereMobil.dk)

Kontrolcenter på iPhone med iOS 11 (Foto: MereMobil.dk)

Apple har nu frigivet den ottende betaversion af iOS 11 til udviklere, hvilket er den syvende version af iOS 11 til betatesterne. Det skriver MacRumors.com.

Dermed gøres der for alvor også klar til, at den endelige version ser dagens lys.

iOS 11 – alt du skal vide om den store opdatering

Det eneste Apple har meldt ud omkring opdateringen er, at den frigives i efteråret. Men rygterne svirrer om, at Apple vil offentliggøre nye iPhone-modeller i løbet af september. Og normalt frigives årets helt store iOS-opdatering kort efter dette event – da den selvfølgelig er installeret på de nyeste modeller fra salgsstarten.

iOS 11 kommer med en række ændringer, hvor blandt andet Kontrolcenter er ændret, samt en ny låseskærm.

En af de andre nyheder er ”Do Not Disturb While Driving”-funktionen, som virker rigtig interessant. iOS 11 kan detektere om bilen du er i kører. Ud fra registrering af f.eks. wi-fi netværk der suser hurtigt forbi kan telefonen fastslå om man befinder sig i en bil. Telefonens sensorer benyttes også til at fastslå om brugeren bevæger sig i en bil.

Når dette sker aktiveres en ”Do Not Disturb While Driving” funktion. På dansk ”Forstyr ikke under kørslen”. Sidder man med som passager, kan man markere, at man ikke kører bilen, hvorefter telefonen fungerer normalt.

Når forstyr ikke er aktiveret kan en autosvar-funktion i iMessage benyttes. Dermed kan folk der skriver en besked til den der kører, få et svar tilbage om, at man ikke er tilgængelig på grund af bilkørsel. Autosvarfunktionen sender til personer, der er tilføjet favoritter i Kontakter. Når Forstyr ikke under kørslen er aktiveret vil skærmen på iPhone være sort – altså slukket, med mindre man benytter navigation.

Du kan se hvilke Apple-enheder, der vil kunne opdateres til iOS 11 når opdateringen er klar.

Disse Apple enheder kan opdateres til iOS 11

Det ventes også, at Apple er klar med Golden Master versionen inden for den kommende uges tid. Hvis dette bliver aktuelt betyder det, at den endelige er lige på trapperne.

Mere til historien

Den seneste opgørelse fra Apple viser, at der er 87 procent af alle aktive iOS-enheder, der har iOS 10 installeret. Disse tal er fra 28. juli 2017.

Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram