Apple frigiver beta 8 af iOS 11

Den endelige version af iOS 11 nærmer sig mere og mere. Apple har nu frigivet beta 8 af iOS 11 til udviklere og den syvende til public betatestere.

Kontrolcenter på iPhone med iOS 11 (Foto: MereMobil.dk)

Kontrolcenter på iPhone med iOS 11 (Foto: MereMobil.dk)

Apple har nu frigivet den ottende betaversion af iOS 11 til udviklere, hvilket er den syvende version af iOS 11 til betatesterne. Det skriver MacRumors.com.

Dermed gøres der for alvor også klar til, at den endelige version ser dagens lys.

- iOS 11 – alt du skal vide om den store opdatering

Det eneste Apple har meldt ud omkring opdateringen er, at den frigives i efteråret. Men rygterne svirrer om, at Apple vil offentliggøre nye iPhone-modeller i løbet af september. Og normalt frigives årets helt store iOS-opdatering kort efter dette event - da den selvfølgelig er installeret på de nyeste modeller fra salgsstarten.

iOS 11 kommer med en række ændringer, hvor blandt andet Kontrolcenter er ændret, samt en ny låseskærm.

En af de andre nyheder er ”Do Not Disturb While Driving”-funktionen, som virker rigtig interessant. iOS 11 kan detektere om bilen du er i kører. Ud fra registrering af f.eks. wi-fi netværk der suser hurtigt forbi kan telefonen fastslå om man befinder sig i en bil. Telefonens sensorer benyttes også til at fastslå om brugeren bevæger sig i en bil.

Når dette sker aktiveres en ”Do Not Disturb While Driving” funktion. På dansk ”Forstyr ikke under kørslen”. Sidder man med som passager, kan man markere, at man ikke kører bilen, hvorefter telefonen fungerer normalt.

Når forstyr ikke er aktiveret kan en autosvar-funktion i iMessage benyttes. Dermed kan folk der skriver en besked til den der kører, få et svar tilbage om, at man ikke er tilgængelig på grund af bilkørsel. Autosvarfunktionen sender til personer, der er tilføjet favoritter i Kontakter. Når Forstyr ikke under kørslen er aktiveret vil skærmen på iPhone være sort – altså slukket, med mindre man benytter navigation.

Du kan se hvilke Apple-enheder, der vil kunne opdateres til iOS 11 når opdateringen er klar.

- Disse Apple enheder kan opdateres til iOS 11

Det ventes også, at Apple er klar med Golden Master versionen inden for den kommende uges tid. Hvis dette bliver aktuelt betyder det, at den endelige er lige på trapperne.

Mere til historien

Den seneste opgørelse fra Apple viser, at der er 87 procent af alle aktive iOS-enheder, der har iOS 10 installeret. Disse tal er fra 28. juli 2017.

Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Asus: Android 13 er klar til ROG Phone 6 og ROG Phone 6 Pro

KORT NYT: Har du en af de to gamer-telefoner, Asus ROG Phone 6 eller ROG Phone 6 Pro, så er Android 13 opdateringen klar.

(mere…)
Første opdatering er klar til Galaxy S23-serien

Nu kan du hente den første opdatering til Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ og Galaxy S23.

(mere…)
Galaxy S22-telefoner drænes efter One UI 5.1 opdatering

Samsung har udsendt One UI 5.1 til Galaxy S22-modellerne, men nogle brugere oplever nu, at batteriet drænes hurtigere end før.

(mere…)
iOS 16.4 og iPadOS 16.4 tilføjer nye emojis

Apple har sendt iOS 16.4 og iPadOS 16.4 ud i betatest. Elsker du emojis, så er der nye emojis at glæde sig til.

(mere…)
Google Fotos kan blive ubrugelig med ny iPhone-opdatering

Bruger du Google Foto-appen, så skal du vente med at opdatere din iPhone. Opdateringen kan "ødelægge" Google Fotos.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram