Telia: EU roaming uden prisstigninger

4

Telia lader ikke priserne stige, og tilbyder 4G LTE roaming i samtlige 32 EU- og EFTA-lande.

Telia er langt om længe kommet ud af busken. Teleselskabet løfter nu sløret for selskabets EU roamingplaner. Telia vil ikke hæve abonnementspriserne for roaming indenfor EU, og Telias kunder vil derfor ikke opleve prisstigninger. Det skriver Telia i en pressemeddelelse.

Priserne stiger altså ikke hos Telia, men der er flere gode nyheder til Telias kunder. Telia udvider nemlig også de eksisterende Roam Like Home abonnementer, så kunderne fremover kan benytte hele 20 GB data indenfor EU. Telias mobilkunder har i flere år haft mulighed for et roam like home abonnement med 10 GB data, som Telia udvider nu til 20 GB data.

EU-roaming: Hvor er der 4G-speed, og hvor får du sneglefart?

-”Det mobile dataforbrug stiger voldsomt i disse år. Ikke mindst, når vi er i udlandet. Men siden Telia lancerede Roam Like Home for nogle år siden, er forbruget faktisk steget med hele 80 pct. om året. Derfor udvider vi nu vores roaming-koncept, så kunderne kan tage helt op til 20 GB data med til udlandet uden ekstra beregning,” udtaler privatkundedirektør i Telia, Christoph Nørgaard, i pressemeddelelsen.

4G LTE i hele EU

Telia oplyser endvidere, at de tilbyder 4G LTE roming i samtlige 32 EU og EFTA-lande (Norge, Schweiz, Island og Liechtenstein).

– ”Med 4G får du den mest stabile forbindelse på din mobil eller tablet. Det betyder, at du kan mere end bare at tjekke mail og læse lidt nyheder. Med 4G kan du bruge mobilen præcis, som du gør hjemme i Danmark. Du får fx mulighed for at slappe af med din yndlingsserie, se en god film eller måske følge med i sommerens Tour de France. I Telia giver vi dig mulighed for selv at vælge – uden afbrydelser,” slutter Christoph Nørgaard.

Telias nye abonnementer træder i kraft den 15. juni 2017.

Mere til historien

Alle teleselskaber skal fra 15. juni 2017 tilbyde gratis roaming indenfor EU. Der er dog visse ting med små man skal være opmærksom på, hvilket du kan læse om i vores baggrundsartikel om emnet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer