Få digitale magasiner fra Bonnier som tilkøb hos 3

1

3 tilbyder nu også underholdning til kunderne, som konkurrenterne Plenti og Telmore. 3 er klar med adgang til magasiner fra Bonnier.

Teleselskabet 3 er klar med tjenesten WYPE (Foto: 3)
Teleselskabet 3 er klar med tjenesten WYPE (Foto: 3)

3 har indgået et samarbejde med den digitale applikation WYPE. Det betyder, at teleselskabet nu tilbyder kunderne, at de kan tilkøbe sig ubegrænset adgang til alle Bonniers magasiner og dele dem med hele familien.

 – 3 er klar med hurtigere 4G på 1.800 MHz

Fra i dag, mandag den 19. juni 2017, kan 3’s kunder altså få stillet deres læselyst med magasiner som Woman, Bo Bedre, Bolig Magasinet, iForm m.fl.

– ”Med WYPE kan vores kunder samle alle deres yndlingsmagasiner på mobilen eller ipad’en og tage dem med på sommerferien. Vores kunder er storforbrugere af data og digitale løsninger – og derfor passer en brugervenlig app som WYPE perfekt til vores kunders behov. Her får kunderne adgang til al deres yndlingsunderholdning, hvor og hvornår de vil,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Ikke alene om magasintilbud

3 er ikke det eneste teleselskab, der tilbyder underholdningsløsninger til deres kunder.

Plenti, der også benytter 3’s netværk, tilbyder adgang til Flipp, WYPE og Pling. Det er henholdsvis Egmont, Bonnier og Allers magasiner. Telmore har Flipp som magasintjeneste.

Hos Plenti og Telmore er bladadgangen inkluderet i nogle af abonnementerne. WYPE er hos 3 en tilvalgstjeneste og ikke noget, som kunderne bliver “påtvunget” via et abonnement.

– ”Hos 3 arbejder vi ud fra filosofien om, at vores kunder skal have gennemsigtighed og valgfrihed og selv kunne sammensætte en ideel pakke, der passer til deres behov,” lyder det fra David Elsass.

Magasinerne kan enten downloades eller læses online – og så er det muligt, at benytte WYPE på op til fem enheder samtidigt, hvilket altså betyder man kan dele det med hele familien.

Køb OnePlus 5 før alle andre hos 3Huset

Det koster 79 kroner om måneden, som 3 kunde, at have adgang til WYPE. Normalprisen er 99 kroner om måneden hvis man køber direkte med WYPE. Der er en måneds gratis testperiode.

Mere til historien

WYPE giver adgang til de 17 forskellige magasiner, der er i Bonniers univers. Disse er: Costume, Woman, iForm, Costume Living, Bo Bedre, Bolig Magasinet, Nordic Living, Magasinet Liv, Aktiv Træning, Komputer for Alle, National Geographic, Illustreret Videnskab, Bil Magasinet, Historie, Digital Foto, Gør Det Selv og Alt om historie.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer