Køb OnePlus 5 før alle andre hos 3Huset

5

3Huset i København sælger et meget begrænset antal OnePlus 5 telefoner ved et særligt pop-up event d. 21. juni

OnePlus 5 pop-up event i København (foto: 3)

OnePlus løfter sløret for OnePlus 5 d. 20. juni kl. 18.00. Allerede dagen efter, vil det være muligt at få fingrene i den kommende flagskibsmodel fra OnePlus. Teleselskabet 3 er eneforhandler af OnePlus telefonerne i Danmark, og i den forbindelse har de fået mulighed for at sælge et begrænset parti af telefonen.

OnePlus 5 – her er den

Teleselskabet 3 skriver i en pressemeddelelse: ”I marts indgik vi i et eksklusivt samarbejde med OnePlus med lanceringen af OnePlus 3T. Salget af dette pragteksemplar af en smartphone har levet mere end op til vores forventninger. Derfor er vi naturligvis vældig godt tilfredse med at få den næste topmodel på hylderne i 3Huset mindre end 24 timer efter annonceringen. Og det skal naturligvis fejres på vanlig 3-vis med balloner og forkælelse til de kunder, som møder op,” siger David Elsass, der er privatdirektør hos 3.

OnePlus frigiver teaservideo for OnePlus 5

Ukendt antal telefoner på lager

3 oplyser ikke hvor mange telefoner, som de kommer til at have på lager til pop-up eventet. De skriver, at det kun vil være muligt at købe én telefon pr. kunde. Udover telefonen får man også en goodie-bag med i købet, som bl.a. indeholder en t-shirt og et cover. Hos 3 forventer man, at der godt kan komme kø til pop-up eventet. I pressemeddelelsen skriver de, at har sørget for siddepladser samt vand og en isvogn.

Pop-up eventet foregår fra 16.00 – 20.00 i 3Huset som ligger på Vimmelskaftet 35, 1161 København K.

Endnu ukendt hvornår den lander i butikkerne

OnePlus har endnu ikke meldt ud, hvornår OnePlus 5 får en officiel salgsdato. Derfor skriver 3 heller ikke noget om, hvornår vi kan forvente at se den i butikkerne. OnePlus har fra starten været gode til at hype deres telefoner. De første OnePlus telefoner krævede en særlig invitation for at kunne købe den. Ved lanceringen af OnePlus 3, droppede OnePlus dog invitationssystemet.

3-kunder har taget flot imod OnePlus 3T

Med OnePlus 5 er det disse pop-up events, som skal være med til at skabe opmærksomhed omkring telefonen. Der er kun ti steder i verden, hvor det er muligt at købe telefonen d. 21. juni, og her er København et af dem.

OnePlus har udsendt invitationer til OnePlus 5 lanceringsevent

Mere til historien

OnePlus 5 præsenterer deres næste topmodel d. 20. juni klokken 18.00. Du kan se eventet via dette link: oneplus.net/dk/launch

Hos MereMobil er vi tilstede ved lanceringseventet i København

 

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer