Apple klar med Carpool Karaoke i august

Apple oplyser nu, at deres kommende TV-serie, Carpool Karaoke, får premiere den 8. august på Apple Music.

James Corden (Foto: Apple)

James Corden (Foto: Apple)

Du har måske hørt om, at Apple var på vej med tv-serien Carpool Karaoke. Hvis ja, så er ventetiden snart ovre. Apple oplyser i en pressemeddelelse, at serien får premiere den 8. august på Apple Music.

 - Se eller gense iPhone 7 og Apple Watch Series 2 event

Talkshowværten James Corden var sidste år et kæmpe hit på blandt andet YouTube med Carpool Karaoke. Kort sagt går det ud på, at James Corden kører rundt i en bil med en kendt sanger. De sidder så og hygge-snakker og synger. James Corden er også kendt fra programmet ”The Late Late Show”, og Carpool Karaoke er en del af dette.

Apple gjorde desuden brug af Carpool Karaoke og James Corden, da de offentliggjorde iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

John Legend og Alicia Keys i Carpool Karaoke (Foto: Apple)

John Legend og Alicia Keys i Carpool Karaoke (Foto: Apple)

Der skulle eftersigende være ændret lidt på formatet i Apples version af Carpool Karaoke. Og værten vil altså heller ikke være James Corden, men i stedet vil det være forskelligt fra episode til episode. Hvis alt går vel er det planen, at der er to kendte sangere (eller bands), som altså kører en tur med hinanden.

Der er på nuværende tidspunkt produceret 16 episoder, som hver varer en halv time. Blandt de medvirkende er James Corden, Will Smith, Alicia Keys, Ariana Grande, Miley Cyrus og familie, Shakira, Jada Pinkett Smith, Queen Latifah, John Legend og mange flere.

Carpool Karaoke kommer på Apple Music hver tirsdag – og bliver altså tilgængelige for de mange abonnenter rundt i verden.

Carpool Karaoke fortsætter også i The Late Late Show med James Corden, i den form det har i dag, som sendes alle hverdage på CBS Television Network.

Mere til historien

Foruden Carpool Karaoke, så er Apple også klar med TV-serien ”Planet of the app”, som er en konkurrence for app-udviklere.

Mere end 8 ud af 10 har iOS 16

Apple er rigtigt gode til, at få brugerne til at opdatere deres enheder. Her er de nyeste officielle tal fra Apple.

(mere…)
Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram