Apple klar med Carpool Karaoke i august

0

Apple oplyser nu, at deres kommende TV-serie, Carpool Karaoke, får premiere den 8. august på Apple Music.

James Corden (Foto: Apple)
James Corden (Foto: Apple)

Du har måske hørt om, at Apple var på vej med tv-serien Carpool Karaoke. Hvis ja, så er ventetiden snart ovre. Apple oplyser i en pressemeddelelse, at serien får premiere den 8. august på Apple Music.

 – Se eller gense iPhone 7 og Apple Watch Series 2 event

Talkshowværten James Corden var sidste år et kæmpe hit på blandt andet YouTube med Carpool Karaoke. Kort sagt går det ud på, at James Corden kører rundt i en bil med en kendt sanger. De sidder så og hygge-snakker og synger. James Corden er også kendt fra programmet ”The Late Late Show”, og Carpool Karaoke er en del af dette.

Apple gjorde desuden brug af Carpool Karaoke og James Corden, da de offentliggjorde iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

John Legend og Alicia Keys i Carpool Karaoke (Foto: Apple)
John Legend og Alicia Keys i Carpool Karaoke (Foto: Apple)

Der skulle eftersigende være ændret lidt på formatet i Apples version af Carpool Karaoke. Og værten vil altså heller ikke være James Corden, men i stedet vil det være forskelligt fra episode til episode. Hvis alt går vel er det planen, at der er to kendte sangere (eller bands), som altså kører en tur med hinanden.

Der er på nuværende tidspunkt produceret 16 episoder, som hver varer en halv time. Blandt de medvirkende er James Corden, Will Smith, Alicia Keys, Ariana Grande, Miley Cyrus og familie, Shakira, Jada Pinkett Smith, Queen Latifah, John Legend og mange flere.

Carpool Karaoke kommer på Apple Music hver tirsdag – og bliver altså tilgængelige for de mange abonnenter rundt i verden.

Carpool Karaoke fortsætter også i The Late Late Show med James Corden, i den form det har i dag, som sendes alle hverdage på CBS Television Network.

Mere til historien

Foruden Carpool Karaoke, så er Apple også klar med TV-serien ”Planet of the app”, som er en konkurrence for app-udviklere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer