Telmores kunder får også prisstigninger

Prisstigninger er i vente til Telmore-kunderne, og en nyt nationalt abonnement til dem som ikke rejser, er på vej.

Telmore abonnementer

Telmores abonnementer per 24. maj 2017 (Foto: MereMobil.dk)

Kunderne hos det TDC-ejede Telmore kan nu, ligesom de fleste andre mobilkunder, se frem til prisstigninger som følge af EU-roamingaftalen.

Eksempelvis stiger et Telmore Play abonnement, der før kostede 249 kroner, til 259 kroner om måneden. Fremadrettet vil kunderne, på denne type abonnement, kunne bruge 8 GB af den inkluderede datamængde i EU-landene.

Hvis indholdet i datapakken løber tør på rejsen bliver kunden takseret 70,66 kroner pr. GB. Når 80 procent af den inkluderede datamængde er opbrugt advares man via en SMS.

- Så dyrt bliver roaming når EU-datapakken er opbrugt

Telmore fastholder de to EU-roaming produkter, der tidligere er lanceret, og ændrer ikke prisen på disse. Derimod udgår et par abonnementer, og teleselskabet har netop sat et ”udløber snart”-skilt på disse. Det er henholdsvis 16 timers tale/24 GB data og fri tale/10 GB data der forsvinder.

Efter den 15. juni 2017 vil Telmore desuden have et DK-only abonnement, til de kunder, der ikke vil bruge deres telefon på rejsen. Prisen og indholdet på det nationale abonnement er endnu ikke offentliggjort.

- "Det er lidt for tidligt. Vi er ikke klart til at melde detaljerne om DK-only ud endnu," fortæller Telmores adm. direktør Jens Grønlund til MereMobil.dk.

Telmore er i gang med at advisere kunderne via mail omkring hvilke ændringer der sker med præcist deres abonnement.

- GUIDE: Tjek disse 5 ting og spar penge på mobilregningen

Mere til historien

Når du bruger mobilen i udlandet skal du ikke forvente de samme datahastigheder alle steder. I denne guide kan du se hvor der er 4G-hastighed på rejsen.

Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Digitalt EU-kørekort måske på vej

Europa-Kommissionen ønsker et digitalt EU-kørekort, som en del af et nyt udspil, der skal styrke trafiksikkerheden i EU.

(mere…)
Prisen stiger på mobilabonnementerne

Inflationen og de stigende energipriser får nu betydning for prisen på mobilabonnenterne. Prisen sættes nu op hos Telia. Måske flere følger trop?

(mere…)
Betaling med MobilePay er i fare

EU er nøglen til at bryde Apples dominans på markedet for mobilbetaling i fysiske butikker. Sker det ikke er MobilePay i fare.

(mere…)
Klage fører til strammere håndhævelse af GDPR

EU-landenes myndigheder skal fremadrettet indsende oplysninger om, hvordan GDPR håndhæves.

(mere…)
Flexii åbner for 5G og fjerner abonnement

Et abonnement forsvinder, mens Flexii-kunderne får adgang til 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
38 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram