Telmores kunder får også prisstigninger

40

Prisstigninger er i vente til Telmore-kunderne, og en nyt nationalt abonnement til dem som ikke rejser, er på vej.

Telmore abonnementer
Telmores abonnementer per 24. maj 2017 (Foto: MereMobil.dk)

Kunderne hos det TDC-ejede Telmore kan nu, ligesom de fleste andre mobilkunder, se frem til prisstigninger som følge af EU-roamingaftalen.

Eksempelvis stiger et Telmore Play abonnement, der før kostede 249 kroner, til 259 kroner om måneden. Fremadrettet vil kunderne, på denne type abonnement, kunne bruge 8 GB af den inkluderede datamængde i EU-landene.

Hvis indholdet i datapakken løber tør på rejsen bliver kunden takseret 70,66 kroner pr. GB. Når 80 procent af den inkluderede datamængde er opbrugt advares man via en SMS.

Så dyrt bliver roaming når EU-datapakken er opbrugt

Telmore fastholder de to EU-roaming produkter, der tidligere er lanceret, og ændrer ikke prisen på disse. Derimod udgår et par abonnementer, og teleselskabet har netop sat et ”udløber snart”-skilt på disse. Det er henholdsvis 16 timers tale/24 GB data og fri tale/10 GB data der forsvinder.

Efter den 15. juni 2017 vil Telmore desuden have et DK-only abonnement, til de kunder, der ikke vil bruge deres telefon på rejsen. Prisen og indholdet på det nationale abonnement er endnu ikke offentliggjort.

– “Det er lidt for tidligt. Vi er ikke klart til at melde detaljerne om DK-only ud endnu,” fortæller Telmores adm. direktør Jens Grønlund til MereMobil.dk.

Telmore er i gang med at advisere kunderne via mail omkring hvilke ændringer der sker med præcist deres abonnement.

GUIDE: Tjek disse 5 ting og spar penge på mobilregningen

Mere til historien

Når du bruger mobilen i udlandet skal du ikke forvente de samme datahastigheder alle steder. I denne guide kan du se hvor der er 4G-hastighed på rejsen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
40 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer