Se hvornår din Pixel eller Nexus er forældet

Google har frigivet opdateringsplanerne for Pixel og Nexus telefoner. Se her hvornår modellerne er forældede mht softwaren.

Pixel XL

Det er meget forskelligt, hvor længe en fabrikant bliver ved med at opdatere telefonerne. Dog modtager de fleste (nyere) telefoner opdateringer i op til to år.

OnePlus er tidligere på året kommet i modvind fordi, de ikke har opdateret deres tidligere modeller som lovet.

Selvom din telefon ikke længere kan opgraderes til den nyeste version af Android, så vil du ofte stadig kunne hente sikkerhedsopdateringer. Det er særligt det sidste, som giver en god indikator for, om det er på tide at skifte din telefon ud.

Lader OnePlus sine gamle kunder i stikken?

Google har generelt været god til at understøtte deres egne telefoner. De har tidligere meldt ud, at de ville understøtte deres telefoner i op til tre år og minimum 18 måneder fra Google-butikken sidst solgte telefonen. Det er dog ikke særligt konkret. Det kan være svært, som forbruger, at gennemskue, hvor længe Googles telefoner egentlig holdes opdateret.

Pixel XL test – nu er Android blevet voksen

Googles planer for opdateringer

Google har netop udsendt en detaljeret oversigt over, hvor længe Pixel og Nexus holdes opdateres. Herunder kan du se opdateringsplanerne. Du skal lægge mærke til, hvor længe din telefon modtager sikkerhedsopdateringer. Hvis du har f.eks. en Nexus 6, som kom på markedet i slutningen af 2014, så vil du modtager sikkerhedsopdateringer indtil oktober i år.

Så længe bliver Google Pixel opdateret

 

Så længe bliver Google Nexus opdateret

Google Pixel 2 – måske tre Pixel-enhder på vej; de nyeste rygter

Mere til historien

Det er som forbruger altid rart at vide, hvor længe éns telefon holdes opdateret. Det er noget af det, som kan være frustrerende ved Android-telefoner. Ikke alle producenter er lige gode til at melde ud, hvor længe de understøtter deres telefoner.

iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Betaversionen af Android 14 er klar - du kan prøve den nu

Der er nu godt nyt, hvis du elsker at prøve nyt og har en Android-telefon. Android 14 beta er nemlig nu klar til en række enheder.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Her er Pixel 7a og Pixel Tablet

Google har lanceret den prisvenlige Pixel 7a og den første tablet i nyere tid, Pixel Tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram