Se hvornår din Pixel eller Nexus er forældet

Google har frigivet opdateringsplanerne for Pixel og Nexus telefoner. Se her hvornår modellerne er forældede mht softwaren.

Pixel XL

Det er meget forskelligt, hvor længe en fabrikant bliver ved med at opdatere telefonerne. Dog modtager de fleste (nyere) telefoner opdateringer i op til to år.

OnePlus er tidligere på året kommet i modvind fordi, de ikke har opdateret deres tidligere modeller som lovet.

Selvom din telefon ikke længere kan opgraderes til den nyeste version af Android, så vil du ofte stadig kunne hente sikkerhedsopdateringer. Det er særligt det sidste, som giver en god indikator for, om det er på tide at skifte din telefon ud.

– Lader OnePlus sine gamle kunder i stikken?

Google har generelt været god til at understøtte deres egne telefoner. De har tidligere meldt ud, at de ville understøtte deres telefoner i op til tre år og minimum 18 måneder fra Google-butikken sidst solgte telefonen. Det er dog ikke særligt konkret. Det kan være svært, som forbruger, at gennemskue, hvor længe Googles telefoner egentlig holdes opdateret.

– Pixel XL test – nu er Android blevet voksen

Googles planer for opdateringer

Google har netop udsendt en detaljeret oversigt over, hvor længe Pixel og Nexus holdes opdateres. Herunder kan du se opdateringsplanerne. Du skal lægge mærke til, hvor længe din telefon modtager sikkerhedsopdateringer. Hvis du har f.eks. en Nexus 6, som kom på markedet i slutningen af 2014, så vil du modtager sikkerhedsopdateringer indtil oktober i år.

Så længe bliver Google Pixel opdateret

 

Så længe bliver Google Nexus opdateret

– Google Pixel 2 – måske tre Pixel-enhder på vej; de nyeste rygter

Mere til historien

Det er som forbruger altid rart at vide, hvor længe éns telefon holdes opdateret. Det er noget af det, som kan være frustrerende ved Android-telefoner. Ikke alle producenter er lige gode til at melde ud, hvor længe de understøtter deres telefoner.

Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Google Magic Editor på vej til alle – også iPhone og iPad

Googles AI-fotoværktøj, Magic Editor, er på vej til Android-telefoner, samt iPhone og iPad i løbet af maj.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Ny “find min mobil” virker offline

Google er begyndt udrulningen af den nye "Find My Device". Også dine hovedtelefoner vil kunne spores.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram