Se hvornår din Pixel eller Nexus er forældet

4

Google har frigivet opdateringsplanerne for Pixel og Nexus telefoner. Se her hvornår modellerne er forældede mht softwaren.

Pixel XL

Det er meget forskelligt, hvor længe en fabrikant bliver ved med at opdatere telefonerne. Dog modtager de fleste (nyere) telefoner opdateringer i op til to år.

OnePlus er tidligere på året kommet i modvind fordi, de ikke har opdateret deres tidligere modeller som lovet.

Selvom din telefon ikke længere kan opgraderes til den nyeste version af Android, så vil du ofte stadig kunne hente sikkerhedsopdateringer. Det er særligt det sidste, som giver en god indikator for, om det er på tide at skifte din telefon ud.

– Lader OnePlus sine gamle kunder i stikken?

Google har generelt været god til at understøtte deres egne telefoner. De har tidligere meldt ud, at de ville understøtte deres telefoner i op til tre år og minimum 18 måneder fra Google-butikken sidst solgte telefonen. Det er dog ikke særligt konkret. Det kan være svært, som forbruger, at gennemskue, hvor længe Googles telefoner egentlig holdes opdateret.

– Pixel XL test – nu er Android blevet voksen

Googles planer for opdateringer

Google har netop udsendt en detaljeret oversigt over, hvor længe Pixel og Nexus holdes opdateres. Herunder kan du se opdateringsplanerne. Du skal lægge mærke til, hvor længe din telefon modtager sikkerhedsopdateringer. Hvis du har f.eks. en Nexus 6, som kom på markedet i slutningen af 2014, så vil du modtager sikkerhedsopdateringer indtil oktober i år.

Så længe bliver Google Pixel opdateret

 

Så længe bliver Google Nexus opdateret

– Google Pixel 2 – måske tre Pixel-enhder på vej; de nyeste rygter

Mere til historien

Det er som forbruger altid rart at vide, hvor længe éns telefon holdes opdateret. Det er noget af det, som kan være frustrerende ved Android-telefoner. Ikke alle producenter er lige gode til at melde ud, hvor længe de understøtter deres telefoner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer