Se Fitbits kommende smartwatch ‘Higgs’

1

Fitbit er på vej med et fuldblods smartwatch der har lysstærk skærm, forlyder det. Set et lækket billede her.

Fitbit Higgs
Fitbig “Higgs” (Foto: Rygte billede)

Finansmagasinet Yahoo Finance er kommet i besiddelse af billeder af det der skal blive Fitbits første fuldblods smartwatch.

Fitbit, som er verdensleder når det kommer til salg inden for kategorien “basic wearables”, forventer ifølge Yahoo Finance, at sende den nye gadget på markedet til efteråret.

Uret var oprindeligt planlagt til dette forår for at være foran Apple, som efter al sandsynlighed vil lave endnu en lancering først på efteråret. Det har en unavngiven kilde tidligere fortalt Yahoo Finance.

Et nærmere kig på billedet af Fitbits kommende smartwatch giver ikke just indikationer på nye landvindinger indenfor hverken ur-design eller smartwatches udformning. Fitbit har tilsyneladende valgt et kantet, men klassisk design i aluminium med remme, som kan kan udskiftes.

Uret har indtil videre fået navnet “Higgs”, og er udstyret med et farvedisplay med en lysstyrke på 1.000 nits, hvilket svarer til Apple Watch Series 2. Uret har indbygget GPS og overvågning af hjerterytme.

“Higgs” kan desuden foretage berøringsfri betalinger og afspille musik fra tjenesten Pandora. Kilder fortæller desuden, at batterilevetiden er fire dage.

Fitbit Alta HR – holder styr på søvn og motion

Prisen forventes blive 300 dollars.

Fitbit forventes samtidig også at lancere et Bluetooth headset. Parkside er headsettet døbt og vil svare til blandt andet Beats X og kan hænge omkring halsen. Det forventes at lande på en pris omkring 150 dollars.

Fitbit Arla – læs testen af den trådløse vægt

Mere til historien

Fitbit er bedst kendt for deres fitness-trackere. Senest har de overtaget konkurrenten Pebble.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer