Fitbit Alta HR – holder styr på søvn og træning

0

Fitbit er klar med en ny lille Alta HR fitness-tracker, som foruden træningen også holder styr på dit søvnmønster.

Fitbit Alta HR (Foto: Fitbit)
Fitbit Alta HR (Foto: Fitbit)

Fitbit er klar med en ny model af Alta-trackeren. Opdateringen hedder Alta HR og den hjælper dig foruden med at holde styr på dine skridt og kalorieforbrug. Alta HR måler også pulsen  kontinuerligt.

Designet minder om sidste års model. Men på bagsiden af det ellers diskrete armbånd finder du den optiske pulsmåler ”PurePulse”, der måler din puls i ny og næ. Fitbit Alta HR er et af de tyndeste fitness armbånd på markedet og pulsmåleren i Alta HR fylder mindst muligt. Armbåndet er 25 procent slankere end Fitbit Charge 2.

 – Slut med Pebble – Fitbit overtager

Fitbit introducerer også to dynamiske nye søvnredskaber – Sleep Stages og Sleep Insights – som giver et dybere indblik i din søvn og giver dig vejledning til, hvordan du kan forbedre den. Begge redskaber bygger på Fitbits søvnfunktioner, der har givet millioner af mennesker mulighed for at tracke deres søvn siden 2012.

Fitbit Alta HR (Foto: Fitbit)
Fitbit Alta HR (Foto: Fitbit)

Der holdes øje med dit søvnforløb, og du kan vurdere kvaliteten af din søvn, samt få redskaber til, hvordan du kan forbedre den.

– “Alta HR og de nye søvnfunktioner vidner om vores fortsatte fokus på at udvikle innovativ teknologi, som leverer dybere indsigter, der hjælper brugerne med at handle og forbedre deres sundhed. Det, at vores PurePulse pulsteknologi er blevet gjort mindre, åbner op for nye muligheder for de næste generationer af enheder. Vores fremskridt inden for søvn giver millioner af brugere over hele verden et uvurderligt indblik i søvnen, der tidligere kun kunne opnås gennem dyre tests i laboratorier,” siger James Park, CEO og medstifter af Fitbit.

 – TEST: Fitbit Charge 2 – kom i bedre form via spilelement

Dansk pris og tilgængelighed

Du kan allerede nu forudbestille Fitbit Alta HR på fitbit.com til en vejledende pris fra 1.199 kroner.

Mens du må vente til i løbet af april måned før Fitbit Alta HR for alvor lander i de danske butikker.

Mere til historien

Du kan også få særlige varianter af Fitbit Alta HR, som koster 1.349 kroner. Ligesom der også findes en masse forskelligt tilbehør til Alta HR. Det finder du alt sammen på Fitbits officielle webshop.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer