Rygter: Apple vil droppe iPad Mini

1

Forsvinder iPad Mini fuldstændigt fra Apples sortiment eller vil den bare blive opgraderet til en pro-udgave? Rygtebørsen svirrer lige nu.

iPad Mini med Retina (Foto: Apple)
iPad Mini med Retina (Foto: Apple)

Med en skærm på 7,9 tommer, en tykkelse på 7,2 millimeter og en vægt på 310 gram blev iPad Mini modtaget med begejstring i efteråret 2012.

Dengang sagde eksperterne blandt andet, at den vil klare sig fantastisk som et modsvar til Google Nexus 7 og Galaxy Tab 2, der begge opererede i samme skærmstørrelse.

Da iPad Mini ramte butikkerne først i november 2012 stod folk i kø for at få fingre i det nye vidunder fra Apple, men nu synes det at være slut med iPad Mini.

Mobiltelefonernes skærmstørrelse synes at have indhentet mini’en og rygtebørsen svirrer nu med forlydender om, at Apple lader iPad Mini udgå af sortimentet. Så venter du på iPad Mini 5, så kommer du formentlig vente til at vente forgæves. Til gengæld siger rygterne, at der meget vel kan være en pro-udgave på vej.

Ifølge BGR vil iPad Mini 4 dog fortsat være i sortimentet, men BGR har kilder som fortæller, at den ikke vil blive opgraderet. Allerede nu fås iPad Mini kun i én udgave og det er 128 GB hukommelse.

Apple har generelt problemer med at holde iPad-området interessant. Regnskabet viser gang på gang, at salget af iPads falder.

iPad er stadig kongen af tablets

Salgstal fra Apple

[infogram id=”apple_regnskab-82″ prefix=”A7D”]

Mere til historien

Hvis der kommer en pro-udgave af den 7,9 tommer store iPad, så vil det formentlig blive med samme specifikationer som de større iPads i pro-udgaver. Det mener rygtebørsen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer