Rygter: Apple vil droppe iPad Mini

Forsvinder iPad Mini fuldstændigt fra Apples sortiment eller vil den bare blive opgraderet til en pro-udgave? Rygtebørsen svirrer lige nu.

iPad Mini med Retina (Foto: Apple)

iPad Mini med Retina (Foto: Apple)

Med en skærm på 7,9 tommer, en tykkelse på 7,2 millimeter og en vægt på 310 gram blev iPad Mini modtaget med begejstring i efteråret 2012.

Dengang sagde eksperterne blandt andet, at den vil klare sig fantastisk som et modsvar til Google Nexus 7 og Galaxy Tab 2, der begge opererede i samme skærmstørrelse.

Da iPad Mini ramte butikkerne først i november 2012 stod folk i kø for at få fingre i det nye vidunder fra Apple, men nu synes det at være slut med iPad Mini.

Mobiltelefonernes skærmstørrelse synes at have indhentet mini’en og rygtebørsen svirrer nu med forlydender om, at Apple lader iPad Mini udgå af sortimentet. Så venter du på iPad Mini 5, så kommer du formentlig vente til at vente forgæves. Til gengæld siger rygterne, at der meget vel kan være en pro-udgave på vej.

Ifølge BGR vil iPad Mini 4 dog fortsat være i sortimentet, men BGR har kilder som fortæller, at den ikke vil blive opgraderet. Allerede nu fås iPad Mini kun i én udgave og det er 128 GB hukommelse.

Apple har generelt problemer med at holde iPad-området interessant. Regnskabet viser gang på gang, at salget af iPads falder.

iPad er stadig kongen af tablets

Salgstal fra Apple

[infogram id=”apple_regnskab-82″ prefix=”A7D”]

Mere til historien

Hvis der kommer en pro-udgave af den 7,9 tommer store iPad, så vil det formentlig blive med samme specifikationer som de større iPads i pro-udgaver. Det mener rygtebørsen.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram