Hele Lenovos 2017-lineup af Moto-produkter er lækket

Der er rigtigt mange Moto-telefoner i vente fra Lenovo i 2017. Du kan her se et lækket billede, som afslører hele deres 2017-roadmap.

Siden Lenovo opkøbte Motorola fra Google, er der sket store ændringer med den populære Moto-serie. Og du kan glæde dig til flere smartphones fra serien i 2017. Det viser et nyt lækket billede.

- Lenovo satser på de populære "Moto"-smartphones

Det er Twitter-brugeren EvLeaks, som er kommet i besiddelse af billedet, der altså viser en komplet oversigt over de kommende modeller i Moto-serien. Er du til Moto-telefonerne, så kan du glæde dig over, at der er hele fem forskellige serier på vej i år. Nemlig Moto Z, Moto X, Moto G, Moto E og Moto C.

Motorola 2017 [via tip] pic.twitter.com/qahD9PIxrD

— Evan Blass (@evleaks) May 14, 2017

Moto X vender tilbage, hvilket der også har floreret rygter om. Det ventes telefonen kommer med en 5,2 tommer stor skærm med Full HD-opløsning.

Lenovos 2017-lineup lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks Twitter)
Lenovos 2017-lineup lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks Twitter)

Moto G-serien vil også få tilføjet to nye modeller, Moto GS og Moto GS+. Disse kommer med henholdsvis en skærm på 5,2 tommer og 5,5 tommer, som begge er med Full HD-opløsning.

Der er også nyt til Moto Z-serien, hvor både Moto Z Play og Moto Z Force vil blive opgraderet. Moto Z Force vil få understøttelse af LTE-hastigheder på 1 Gbit/s. Dermed ventes det, at den kommer med Qualcomms Snapdragon 835-processor.

Moto E-serien ventes at komme i en opgraderet variant med 5 tommer skærm og 2.5D glas. Mens Moto E Plus forventes, at komme med et batteri på hele 5.000 mAh. Begge modeller vil få HD-opløsning.

- Lenovo på vej med nye budgetmodeller - Moto E4 og Moto E4 Plus

Men Lenovo er også på vej med en ny serie, som hedder C-serien. Prismæssigt er den endnu billigere end E-serien. Du får kun det absolut nødvendige i en smartphone. Dog skulle både Moto C og Moto C Plus få en skærm på 5 tommer, og i sidstnævnte model bliver der plads til et batteri på 4.000 mAh. Skærmopløsning eller andet er endnu uvist.

Selvom hele 2017-porteføljen altså er lækket, så er det endnu uvist, hvornår de specifikke modeller vil blive afsløret.

Det er også uvist, om vi vil få alle produkterne lanceret i Danmark.

Mere til historien

Du kan også læse vores anmeldelse af Moto G5 Plus, hvor vi konkluderer du får virkelig lang batteritid, god ydelse og et rimeligt kamera - endda til en overraskende lav pris.

Motorola klar med Edge 30 Fusion i Special Edition

Den anmelderroste Motorola Edge 30 Fusion er på vej i en ny særlig farve. Se den nye Special Edition her.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Er Motorola på vej med nye smartwatch?

Motorola Moto Watch 70 er det næste smartwatch fra Motorola. Det er lækket på en udenlandsk forhandlers hjemmeside.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram