Hele Lenovos 2017-lineup af Moto-produkter er lækket

Der er rigtigt mange Moto-telefoner i vente fra Lenovo i 2017. Du kan her se et lækket billede, som afslører hele deres 2017-roadmap.

Siden Lenovo opkøbte Motorola fra Google, er der sket store ændringer med den populære Moto-serie. Og du kan glæde dig til flere smartphones fra serien i 2017. Det viser et nyt lækket billede.

Lenovo satser på de populære “Moto”-smartphones

Det er Twitter-brugeren EvLeaks, som er kommet i besiddelse af billedet, der altså viser en komplet oversigt over de kommende modeller i Moto-serien. Er du til Moto-telefonerne, så kan du glæde dig over, at der er hele fem forskellige serier på vej i år. Nemlig Moto Z, Moto X, Moto G, Moto E og Moto C.

Moto X vender tilbage, hvilket der også har floreret rygter om. Det ventes telefonen kommer med en 5,2 tommer stor skærm med Full HD-opløsning.

Lenovos 2017-lineup lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks Twitter)

Lenovos 2017-lineup lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks Twitter)

Moto G-serien vil også få tilføjet to nye modeller, Moto GS og Moto GS+. Disse kommer med henholdsvis en skærm på 5,2 tommer og 5,5 tommer, som begge er med Full HD-opløsning.

Der er også nyt til Moto Z-serien, hvor både Moto Z Play og Moto Z Force vil blive opgraderet. Moto Z Force vil få understøttelse af LTE-hastigheder på 1 Gbit/s. Dermed ventes det, at den kommer med Qualcomms Snapdragon 835-processor.

Moto E-serien ventes at komme i en opgraderet variant med 5 tommer skærm og 2.5D glas. Mens Moto E Plus forventes, at komme med et batteri på hele 5.000 mAh. Begge modeller vil få HD-opløsning.

Lenovo på vej med nye budgetmodeller – Moto E4 og Moto E4 Plus

Men Lenovo er også på vej med en ny serie, som hedder C-serien. Prismæssigt er den endnu billigere end E-serien. Du får kun det absolut nødvendige i en smartphone. Dog skulle både Moto C og Moto C Plus få en skærm på 5 tommer, og i sidstnævnte model bliver der plads til et batteri på 4.000 mAh. Skærmopløsning eller andet er endnu uvist.

Selvom hele 2017-porteføljen altså er lækket, så er det endnu uvist, hvornår de specifikke modeller vil blive afsløret.

Det er også uvist, om vi vil få alle produkterne lanceret i Danmark.

Fakta om Lenovo om Motorola

Mere til historien

Du kan også læse vores anmeldelse af Moto G5 Plus, hvor vi konkluderer du får virkelig lang batteritid, god ydelse og et rimeligt kamera – endda til en overraskende lav pris.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.