Hele Lenovos 2017-lineup af Moto-produkter er lækket

0

Der er rigtigt mange Moto-telefoner i vente fra Lenovo i 2017. Du kan her se et lækket billede, som afslører hele deres 2017-roadmap.

Siden Lenovo opkøbte Motorola fra Google, er der sket store ændringer med den populære Moto-serie. Og du kan glæde dig til flere smartphones fra serien i 2017. Det viser et nyt lækket billede.

Lenovo satser på de populære “Moto”-smartphones

Det er Twitter-brugeren EvLeaks, som er kommet i besiddelse af billedet, der altså viser en komplet oversigt over de kommende modeller i Moto-serien. Er du til Moto-telefonerne, så kan du glæde dig over, at der er hele fem forskellige serier på vej i år. Nemlig Moto Z, Moto X, Moto G, Moto E og Moto C.

Moto X vender tilbage, hvilket der også har floreret rygter om. Det ventes telefonen kommer med en 5,2 tommer stor skærm med Full HD-opløsning.

Lenovos 2017-lineup lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks Twitter)
Lenovos 2017-lineup lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks Twitter)

Moto G-serien vil også få tilføjet to nye modeller, Moto GS og Moto GS+. Disse kommer med henholdsvis en skærm på 5,2 tommer og 5,5 tommer, som begge er med Full HD-opløsning.

Der er også nyt til Moto Z-serien, hvor både Moto Z Play og Moto Z Force vil blive opgraderet. Moto Z Force vil få understøttelse af LTE-hastigheder på 1 Gbit/s. Dermed ventes det, at den kommer med Qualcomms Snapdragon 835-processor.

Moto E-serien ventes at komme i en opgraderet variant med 5 tommer skærm og 2.5D glas. Mens Moto E Plus forventes, at komme med et batteri på hele 5.000 mAh. Begge modeller vil få HD-opløsning.

Lenovo på vej med nye budgetmodeller – Moto E4 og Moto E4 Plus

Men Lenovo er også på vej med en ny serie, som hedder C-serien. Prismæssigt er den endnu billigere end E-serien. Du får kun det absolut nødvendige i en smartphone. Dog skulle både Moto C og Moto C Plus få en skærm på 5 tommer, og i sidstnævnte model bliver der plads til et batteri på 4.000 mAh. Skærmopløsning eller andet er endnu uvist.

Selvom hele 2017-porteføljen altså er lækket, så er det endnu uvist, hvornår de specifikke modeller vil blive afsløret.

Det er også uvist, om vi vil få alle produkterne lanceret i Danmark.

Fakta om Lenovo om Motorola

[infogram id=”fakta_motorola_og_lenovo” prefix=”4wp”]

Mere til historien

Du kan også læse vores anmeldelse af Moto G5 Plus, hvor vi konkluderer du får virkelig lang batteritid, god ydelse og et rimeligt kamera – endda til en overraskende lav pris.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer