Huawei: VoLTE er snart på vej til P10 og P10 Lite

3

KORT NYT: Ejerne af Huawei P10 og Huawei P10 Lite kan glæde sig til en snarlig lancering af VoLTE, 4G tale, på telefonerne.

Huawei P10 (Foto: Huawei)
Huawei P10 og P10 Lite får snart VoLTE (Foto: Huawei)

VoLTE, eller Voice Over LTE som 4G tale kaldes, er snart på vej til Huawei smartphones. Overfor MereMobil.dk bekræfter Huaweis marketingmanager, Marie Dam Feldborg, at den kinesiske telefonproducent arbejder på at gøre deres software klar til VoLTE og Wifi Calling.

 – Hvad er VoLTE – Voice over LTE?

Helt konkret arbejder Huawei i øjeblikket på softwaren til de nye telefoner P10 og P10 Lite, men det forventes ikke, at softwaren ligger klar før efter sommerferien.

Processen med udviklingen af software foregår i flere trin. Dette involverer blandt andet at både software til telefonerne, og en certificering af denne software hos teleselskaberne. De enkelte telefoners software skal nemlig gennem en godkendelsesprocedure, så teleselskaberne kan sikre, at VoLTE fungerer som forventet.

Huawei bekræfter endvidere, at de forventer, at softwaren bliver godkendt til brug på alle tre teleselskaber, der har VoLTE i Danmark – det vil sige TDC, Telenor og 3.

YouSee tester VoLTE – lancering snart på vej

Udover P10 og P10 Lite arbejder Huawei også på software til fremtidige modeller, som endnu ikke er på markedet. Det er uvist hvor mange ældre Huawei-modeller, som vil få softwareopdateringen der gør de understøtter VoLTE.

TEST: Huawei P10 er ret fed – men overrasker ikke

Mere til historien

VoLTE tilbyder forbedret lydkvalitet, lynhurtig opkald samt højere kapacitet på mobilnetværket til samtaler.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer