HTC U 11 lækket i video forud for lancering

HTC afholder stor tirsdag, hvor de vil offentliggøre deres næste topmodel. Men nu beretter websites, at telefonen allerede er lækket i video.

HTC U 11 lækket på video (Kilde: GSMArena.com)

HTC U 11 lækket på video (Kilde: GSMArena.com)

HTC er helt klar til at lancere deres andet flagskib i 2017. Navnet bliver HTC U 11. Og den officielle lancering sker ved et simulant event i morgen, der foregår i byerne New York, London og Taipai.

 – HTC på vej med nyt flagskib – invitationerne sendt ud

Men allerede nu er en række hands-on videoer dukket op på YouTube.

Videoerne er fra en vietnamesisk bruger, og ud fra videoerne at dømme fornemmes det, at Edge Sense er den største nye feature denne gang. Hjemmesiden GSMArena.com fortæller, at videoerne efterfølgende er blevet slettet. Dog har de fået fanget nogle screenshots.

Du finder desuden flere billeder på GSMArena’s hjemmeside.

Siderne på HTC U 11 giver dig altså mulighed for, at ”squeeze” telefonen og dermed kontrollere nogle features. Dette kan eksempelvis være at tage et billede eller starte Google Assistant. Du kan selv justerer hvor ”følsom” telefonen skal være over for dine ”squeeze”.

Det ventes, at HTC U 11 kommer med Qualcomm Snapdragon 835 processor, 6 GB RAM og en 5.5 tommer QHD LCD skærm. Ligesom det også ventes, at den har et 12 megapixels kamera og et frontkamera på hele 16 megapixels.

 – HTC U 11 – nu er specifikationerne lækket

Vi er dog langt klogere på produktet i tirsdag. MereMobil.dk dækker lanceringen – så du kan læse alt om lanceringen her i morgen.

Mere til historien

Du kan læse vores anmeldelse af den seneste HTC topmodel, HTC U Ultra, der blev lanceret i foråret. Du finder anmeldelsen her.

Hvad siger du til en ny HTC-telefon?

HTC er nok ikke ’tilbage’ som en stor producent, men de kommer denne sommer med en ny smartphone. Her er HTC U24 Pro.

(mere…)
Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram