Billede lækket – er det LG V30?

Twitter-brugeren @EvLeaks har lækket et billede, som måske er en tidlig udgave af den kommende LG V30.

Det ventes, at LG vil lancere deres kommende flagskib LG V30 i løbet af efteråret. Rygterne svirrer også om den kommende topmodel.

- Rygterne svirrer om specifikationerne på LG V30

Twitter-brugeren Evan Blass @EvLeaks har lækket billeder, der måske viser LG V30 i en tidlig udgave. Ifølge Evan Blass går telefonen under kodenavnet Project Joan. Det skriver Tek.no.

Weekend bonus: this is an old-ish mockup of Project Joan, a.k.a. the LG V30. Not clear if the project is still headed in this direction. [1] pic.twitter.com/k5jNJ7DyLz

— Evan Blass (@evleaks) May 27, 2017

LG arbejder efter alt at dømme på, at LG V30 kommer med to skærme. Den nederste vil kunne benyttes til at have eget tastatur, applikations oversigt eller andre funktioner.

LG’s V-serie er kendt for, at forsøge sig med nye udformninger og funktioner. LG V10 kom også med to skærme, hvor skærm nummer to var er 2,1″ og kom med en lidt speciel opløsning på 160×1040. Hovedskærmen er på 5,7 tommer. Efterfølgeren V20 kom ikke på det danske marked.

- LG V10 med hele to skærme er nu officiel

På V30 kan det ligne, at LG i stedet satser på et OLED-panel.

Hvad telefonen ellers gemmer på af specifikationer er pt. endnu uvist.

Here's how the device was envisioned to look with the secondary display fully extended. [2] pic.twitter.com/HNkZErj7xB

— Evan Blass (@evleaks) May 27, 2017

LG har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring lanceringen af V30.

Mere til historien

Rygterne om den næste topmodel i G-serien, LG G7, svirrer også allerede. Her forlyder det, at den måske kommer med den kommende Snapdragon 845 processor.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram